Ramon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran Crianza
Ramon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran CrianzaRamon Bilbao Gran Crianza

Ramon Bilbao Gran Crianza

kr. 189,00
Forretningsordre
Levering på mors dag
Jeg erklærer herved, at jeg er mindst 18 år gammel og har lov til at købe alkohol lovligt, min fødselsdato er: dd-mm-yyyy (forpligtet)
  • Dit design i farverigt print i HD fotokvalitet
  • De smukkeste design på højkvalitets hardboard
  • Luksusbrænde med fyrretræ med glidende låg og indlæg
  • Inklusive fuld størrelse flaske af de fineste vine
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
I smukke gaveæske med gratis gavekort


Flere oplysninger om denne vin:
Navn: Ramon Bilbao Gran Crianza
Oprindelsesland: Spanien
Type vin: Rødvin
Drue: 100% Tempranillo
Karakteristika: En smuk middag vin!

Smag
En dyb rødvin med aromaerne af sort frugt, blommer og sandeltræ med et strejf af lækker parfume, kokos og lakrids. Dette er bestemt en meget kompleks og meget frugtagtig vin! Smagen er lækker og fuld af smag af moden tannin. En elegant vin med en frugtagtig finish. Vinen er lavet ved hjælp af moderne vinfremstillingsteknikker og efterlades i 14 måneder i amerikanske egetræsfade og i yderligere 8 måneder efter aftapning.

Et smagfuldt forslag
Denne virkelig smukke middagsvin er en garanteret succes. Det er en ideel følgesvend for stegt kød og hårde oste. Denne vin vil langsomt blive moden og får kun mere smag, jo ældre den bliver.

Om denne vin
I hjertet af Spaniens mest kendte vinregion DOC Rioja ligger ejendom Ramón Bilbao i Rioja Alta-området, et vinhus med en lang historie, der går tilbage til begyndelsen af ​​forrige århundrede. I denne ejendom forbedres vinfremstillingsprocessen for den røde vin såvel som de hvide vine konstant med kærlighed og håndværk. De kombinerer de bedste spanske traditioner i betragtning af dyrkning og forarbejdning af druerne, ved hjælp af nye indsigter og teknikker.

Tempranilla og Mazuelo-druen er de grundlæggende ingredienser til denne Gran Reserva. En varmblodig vin med en unik smag, der består af de varme vinde fra det tørre Sierra de Cantabria, der kolliderer med de køligere vind fra Middelhavet og en ideel fugtighed på grund af floden Ebro.

Giv en lækker flaske Ramon Bilbao Gran Crianza rødvin i et personlig tilfælde som gave!

Overrask dine bedste venner, partner, forældre eller (forretnings) forbindelser med en dejlig flaske dyb rødvin i et smukt tilfælde med et gratis gavekort! Virkelig overraskende med en flaske lækker vin!

Gør din gave ekstra speciel og design din egen luksus træ sag med dit navn eller din tekst. Vi har et stort udvalg af vine. Du vil være sikker på at finde en lækker flaske vin til enhver heldig modtager her. Et valg der passer til enhver smag!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Ramon Bilbao Gran Crianza ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

+44 20 3318 0348 (Engelsk)

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?