Oude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap Rosé
Oude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap RoséOude Kaap Rosé

Oude Kaap Rosé

kr. 119,00
Forretningsordre
Levering på mors dag
Jeg erklærer herved, at jeg er mindst 18 år gammel og har lov til at købe alkohol lovligt, min fødselsdato er: dd-mm-yyyy (forpligtet)
  • Dit design i farverigt print i HD fotokvalitet
  • De fineste vine, der er udvalgt specielt til dig
  • Udfyld din gave med luksus træ gaveæske
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
I smukke gaveæske med gratis gavekort


Ved at skabe Oude Kaap-vine bruger vinproducenterne kun den bedste frugt fra regionen, da essensen af ​​en god vin er frugten. For at bestemme hvilke kuver der skal vælges for Oude Kaap-vine, opretholder vinproducenterne fra denne ejendom intensiv kontakt med producenterne og bruger en meget streng udvælgelsesproces.

Vinen er lavet af den mørke Pinotage drue. Den blege rosa farve opnås ved at lade saften komme i kontakt med drueskindene kun i en kort periode, således at skindene kun giver en vis mængde af deres farve til saften. Det er en temmelig tør rosé, men det har stadig en livlig smag. Smagen med karakteristika af jordbær og hindbær er stadig meget til stede i den glatte finish.
En lækker forfriskende vin, især god om sommeren som en frugtagtig forfriskning. Store som aperitif eller med grill.

Overrask nogen med en dejlig flaske gamle kaap rosé med en skræddersyet etiket!

En smuk sydafrikansk rosé med dit eget billede og tekst! Den lækre smag af rød frugt, især jordbær og hindbær, kan detekteres i den bløde eftersmag. Denne lækre, bløde vin er perfekt til at slukke din tørst med sin frugtagtig karakter, især i de varme sommermåneder! Yderst egnet til at tjene som en aperitif med grill. Overrask dine familie og venner med en lækker flaske vin med en brugerdefineret etiket.

Om denne vin:
Vinene fra Oude Kaap finder deres oprindelse i den smukke Franschhoek-dal, hvor de stejle Drakestein-bjerge siden 1693 har spillet en vigtig rolle i produktionen af ​​kvalitetsvine. Bestemmelse, vedholdenhed, passion og innovation har også formet vinfremstilling på gården, og denne arv fortsætter med at blive hædret af en ny generation af vinproducenter.

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Oude Kaap Rosé ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

+44 20 3318 0348 (Engelsk)

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?