Schouwen Duiveland AuxerroisSchouwen Duiveland AuxerroisSchouwen Duiveland AuxerroisSchouwen Duiveland AuxerroisSchouwen Duiveland Auxerrois
Schouwen Duiveland AuxerroisSchouwen Duiveland AuxerroisSchouwen Duiveland AuxerroisSchouwen Duiveland AuxerroisSchouwen Duiveland Auxerrois

Schouwen-Duiveland Auxerrois

kr. 139,00
Forretningsordre
Levering på mors dag
Udsolgt
Jeg erklærer herved, at jeg er mindst 18 år gammel og har lov til at købe alkohol lovligt, min fødselsdato er: dd-mm-yyyy (forpligtet)
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
I smukke gaveæske med gratis gavekort


Flere oplysninger om denne vin:
Navn: Auxerrois Schouwen-Duiveland
Oprindelsesland: Holland
Type vin: Hvidvin
Drue: 100% Auxerrois
Karakteristika: En frisk hvidvin fra det hollandske landskab.

Smag
Auxerrois druen er en variation på Pinot. En frisk vin fuld af ekstrakter, der kombinerer godt med fisk og forskellige slags skalfisk på grund af dens lave surhedsgrad.

Et smagfuldt forslag
En lækker frisk vin med friskbagt sål.

Om denne vin
Vinmarken 'De Kleine Schorre'kan findes på øen Schouwen-Duiveland i Zeeland. I samarbejde med det berømte vinvirksomhed Luxembourg CEP d'Or er der plantet 30.000 druer. I øjeblikket er vingården vokset til 8 hektar og er den største vingård i Holland.

Vinene består af de klassiske druesorter fra Alsace. Disse friske vine passer perfekt til de hollandske salte lækkerier fra Oosterschelde, som muslinger, østers, hummer, krabbe, sål, mosefugle og flerårig gåsfod. En meget udsøgt vin. Den kendsgerning, at KLM valgte en Pinot Blanc fra 'De Kleine Schorre' for at forkæle deres business class-passagerer, er et tydeligt bevis for den kvalitet, som denne vinbrug stræber efter.

Giv en lækker flaske schouwen-duiveland auxerrois med fotolabel som gave!

Overrask dine bedste venner, partner, forældre, naboer eller slægtninge, med en dejlig flaske vin i en smuk gaveindpakning. Eller vælg vores luksuriøse træhus, med eller uden ekstra tilbehør.

Gør din gave ekstra speciel ved at oprette et unikt fotolabel eller gavekort med din egen personlige tekst. Design af en etiket er hurtig og nem. Vores levering er hurtig og pålidelig.

En anden vigtig fordel ved vores valg er, at du kan bestille en individuel flaske vin, med eller uden en personlig fotolabel. På denne måde kan du opdage lækkerierne og kvaliteten af ​​vores forskellige vine uden at skulle købe en fuld kasse.
Virkelig overrasker nogen ved at give ham eller hende en flaske lækker vin!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Schouwen-Duiveland Auxerrois ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

+44 20 3318 0348 (Engelsk)

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Denne gave er i øjeblikket utilgængelig. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at oplagre hurtigst muligt.

Hvis du har brug for flere oplysninger om den aktuelle leveringstid, er du velkommen til at kontakte vores helpdesk på følgende nummer: +442033180348 (Engelsk)

Vi er glade for at være til tjeneste!