Stoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med Dargent
Stoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med DargentStoffel Gewürztraminer Med Dargent

Stoffel Gewürztraminer Med D'argent

kr. 129,00
Forretningsordre
Levering på mors dag
Udsolgt
Jeg erklærer herved, at jeg er mindst 18 år gammel og har lov til at købe alkohol lovligt, min fødselsdato er: dd-mm-yyyy (forpligtet)
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
I smukke gaveæske med gratis gavekort


Flere oplysninger om denne vin:
Navn: Stoffel Gewürztraminer Med D'argent
Oprindelsesland: Frankrig (Alsace)
Type vin: Hvidvin
Drue: 100% Gewürztraminer
Karakteristika: En smagfuld vin fra Alsace-regionen, hvor du stadig kan genkende de grønne græsgange og forårsbluserne i sin friske aroma.

Smag
Denne Gewürztraminer er en af ​​de mest fremragende vine fra Alsace, med en særlig rig smag og duftende aromaer. Du kan smage en række forskellige ting: Muskat, saftige forårsbloer, lychee, roser osv. En velafbalanceret og moderne vin baseret på gamle traditioner og en højt reguleret temperatur under gæringsprocessen.

Et smagfuldt forslag
Kom ud oste, blå oste og Munster, lækker! Også en god vin til at starte dagen, nydt ude på en sommermorgen.

Om denne vin
Antoine Stoffels hus er et af de mest karakteristiske vinhuse, der er typiske for regionen Alsace (d'Alsace). Slottet ligger lige udenfor Equisheim og er oprettet af far og mor Stoffel. I øjeblikket har datter Annick overtaget føringen, hvor de gode gamle traditioner som vindyrkningsvidenskab og kunst og kærlighed til vin og vinfremstillingsvirksomhed blandes med moderne forarbejdningsteknikker og moderne markedsføring. Denne vingård spænder over 9 hektar.

Giv en lækker flaske stoffel gewürztraminer med foto- og tekstetiket som gave!

Overrask dine bedste venner, partner, forældre, naboer eller slægtninge, med en dejlig flaske vin i en smuk gaveindpakning. Eller vælg vores luksuriøse træhus, med eller uden ekstra tilbehør.

Gør din gave ekstra speciel ved at oprette et unikt fotolabel eller gavekort med din egen personlige tekst. Design af en etiket er hurtig og nem. Vores levering er hurtig og pålidelig.

En anden vigtig fordel ved vores valg er, at du kan bestille en individuel flaske vin, med eller uden en personlig fotolabel. På denne måde kan du opdage lækkerierne og kvaliteten af ​​vores forskellige vine uden at skulle købe en fuld kasse.
Virkelig overrasker nogen ved at give ham eller hende en flaske lækker vin!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Stoffel Gewürztraminer Med D'argent ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

+44 20 3318 0348 (Engelsk)

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Denne gave er i øjeblikket utilgængelig. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at oplagre hurtigst muligt.

Hvis du har brug for flere oplysninger om den aktuelle leveringstid, er du velkommen til at kontakte vores helpdesk på følgende nummer: +442033180348 (Engelsk)

Vi er glade for at være til tjeneste!