Stoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og Gewurztraminer
Stoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og GewurztraminerStoffel Riesling og Gewurztraminer

Stoffel Riesling & Gewurztraminer

kr. 249,00
Forretningsordre
Levering på mors dag
Udsolgt
Jeg erklærer herved, at jeg er mindst 18 år gammel og har lov til at købe alkohol lovligt, min fødselsdato er: dd-mm-yyyy (forpligtet)
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
I smukke gaveæske med gratis gavekort

Flere oplysninger om vine:
Antoine Stoffels hus er et af de mest karakteristiske vinhuse, der er typiske for regionen Alsace (d'Alsace). Slottet ligger lige udenfor Equisheim og er oprettet af far og mor Stoffel. I øjeblikket har datter Annick overtaget føringen, hvor de gode gamle traditioner som vindyrkningsvidenskab og kunst og kærlighed til vin og vinfremstillingsvirksomhed blandes med moderne forarbejdningsteknikker og moderne markedsføring. Denne vingård spænder over 9 hektar.

Stoffel Riesling
Oprindelsesland: Frankrig (Alsace)
Type vin: Hvidvin
Drue: 100% Riesling
Karakteristika: En ægte vin fra Alsace-regionen, lækker frisk og frugtagtig.

Alsace er berømt for sine lækre friske vine. Denne vin har en meget livlig smag og er elsket og nydt af en bred offentlighed. Du kan skelne mellem en bred vifte af smag, fra modne ferskner og blomster til ananas og appelsinskal, blandet med et strejf af toast. En god Riesling som denne Stoffel, er altid korrekt afbalanceret og har en langvarig finish.

Lækre med fisk og forskellige slags hav mad (muslinger, østers, muslinger) eller nydes på en varm sommer aften i haven. Denne vin smager også meget godt med en Alsace eller hollandsk surkålskål.

Stoffel Gewürztraminer Med D'argent
Oprindelsesland: Frankrig (Alsace)
Type vin: Hvidvin
Drue: 100% Gewürztraminer
Karakteristika: En smagfuld vin fra Alsace-regionen, hvor du stadig kan genkende de grønne græsgange og forårsbluserne i sin friske aroma.

Denne Gewürztraminer er en af ​​de mest fremragende vine fra Alsace, med en særlig rig smag og duftende aromaer. Du kan smage en række forskellige ting: Muskat, saftige forårsbloer, lychee, roser osv. En velafbalanceret og moderne vin baseret på gamle traditioner og en højt reguleret temperatur under gæringsprocessen.

Kom ud oste, blå oste og Munster, lækker! Også en god vin til at starte dagen, nydt ude på en sommermorgen.

Et lækkert udvalg af Stoffel Riesling & Gewurztraminer, med eller uden en personlig etiket!

Pakket i en smuk trækaske, der skal tilpasses med en unik etiket!

Overrask nogen med et dejligt udvalg af Stoffel Riesling & Gewurztraminer med en personlig etiket!

Overrask dine bedste venner, partnere, forældre, kolleger eller (forretnings) forbindelser med to lækre flasker vin i et smukt træhus.

Gør din gave ekstra speciel ved at oprette en unik etiket med dit eget foto, tekst eller logo! Design af en personlig etiket er hurtig og nem med vores specielle foto editor. Du kan også tilføje et gratis gavekort med din egen personlige tekst. Vores levering er hurtig og pålidelig.

Du kan bestille vinen med eller uden en personlig fotolabel. Oplev lækkerierne og kvaliteten af ​​vores forskellige vine uden forpligtelse til at købe en fuld kasse. Virkelig overrasker nogen ved at give ham eller hende et lækkert udvalg af vin!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Stoffel Riesling & Gewurztraminer ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

+45 89 87 77 55 (Engelsk)

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Denne gave er i øjeblikket utilgængelig. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at oplagre hurtigst muligt.

Hvis du har brug for flere oplysninger om den aktuelle leveringstid, er du velkommen til at kontakte vores helpdesk på følgende nummer: +442033180348 (Engelsk)

Vi er glade for at være til tjeneste!