Oude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og Hvid
Oude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og HvidOude Kaap Rød og Hvid

Oude Kaap Rød & Hvid

kr. 199,00
Forretningsordre
Levering på mors dag
Jeg erklærer herved, at jeg er mindst 18 år gammel og har lov til at købe alkohol lovligt, min fødselsdato er: dd-mm-yyyy (forpligtet)
  • Glossy etiket med dit foto og design
  • De bedste vine, der er valgt lige til dig
  • Den perfekte gave til enhver vin elsker
  • Udfyld din gave med luksus trævinkasse
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
I smukke gaveæske med gratis gavekort


Vin fra Oude Kaap finder deres oprindelse i den smukke Franschhoek-dalen, hvor de stejle Drakestein-bjerge har spillet en vigtig rolle i produktionen af ​​kvalitetsvine siden 1693. Bestemmelse, vedholdenhed, lidenskab og innovation har også formet vinfremstilling på ejendommen og dette arv fortsætter med at blive hædret af en ny generation af vinproducenter.
Som essensen af ​​en god vin er frugten, bruger Oude Kaap-vinproducenterne kun den bedste frugt fra regionen. For at afgøre, hvilke druer der skal vælges for Oude Kaap-vine, holder vinproducenterne fra denne ejendom intensiv kontakt med producenterne og bruger en meget streng udvælgelsesproces.

Om Oude Kaap Rød:
Denne unge og frugtagtig vin har været populær i årevis på grund af sin frugtagtig og enkle smag. Dette er en vin, der kan sætte pris på. Kirsebærrøde frugter fra Cinsaut, Ruby Cabernet og Merlot druer skiller sig rigtig godt ud. En lille tilføjelse af Cabernet Sauvignon giver denne vin mere rygrad.

Om Oude Kaap White:
Denne friske hvide vin er lavet med hovedsagelig Chenin Blanc og Colombar druer suppleret med 15% Sauvignon Blanc. En smuk og frugtagtig vin med en dejlig buket. Det har en rig og forfriskende smag.

Perfekte daglige vine til ledsage af din frokost eller et let måltid.

Overrask nogen med et dejligt udvalg af gamle kaap vine med en personlig etiket!

Overrask dine bedste venner, partnere, forældre, kolleger eller (forretnings) forbindelser med to lækre flasker vin i et smukt træhus.

Gør din gave ekstra speciel ved at oprette en unik etiket med dit eget foto, tekst eller logo! Design af en personlig etiket er hurtig og nem med vores specielle foto editor. Du kan også tilføje et gratis gavekort med din egen personlige tekst. Vores levering er hurtig og pålidelig.

Du kan bestille vinen med eller uden en personlig fotolabel. Oplev lækkerierne og kvaliteten af ​​vores forskellige vine uden forpligtelse til at købe en fuld kasse. Virkelig overrasker nogen ved at give ham eller hende et lækkert udvalg af vin!

Flere oplysninger om vine:

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Oude Kaap Rød & Hvid ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

+442033180348 (Engelsk)

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?