• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Fiep Westendorp
Pim & Pom - Solskærm
Pim & Pom - Beach taske
Pim & Pom - Madpakke
Pim & Pom - Børns forklæde
Pim & Pom Børns tallerken - Nyd dit måltid
Pim & Pom Børns plade - Bil (4)
Pim & Pom Børns tallerken - Flaske
Pim & Pom Børns plade - Bil (3)
Pim & Pom Børns tallerken - støvler
Pim & Pom Børns plade - Gå en tur
Pim & Pom Børns plade - Bil (1)
Pim & Pom - T-shirt
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 587 anmeldelser
Trine
på 25-03-20

"Super hurtig levering. "

10 fra 10
Vanesa
på 25-03-20

"Super godt "

10 fra 10
Merete
på 24-03-20

"Jeg har nu handlet hos jer 2 gange (2 børnestole) og begge gange er bestilling, betaling og levering.."

10 fra 10

Fiep Westendorp

Fiep Westendorp er berømt for sin illustration af børnebøger. Hun blev kendt for sine illustrationer af tegnene Jip & Janneke. Samarbejdet og venskabet med den hollandske forfatter Annie MG Schmidt varede en levetid og sammen skabte de mange historiebøger til børn. Mange mennesker i alle aldre er vokset op med signaturillustrationerne og de frækte personers eventyr i alle bøgerne. I 2016 havde Fiep Westendorp fejret hendes 100 års fødselsdag.

Børns forklæde

Børn kan lide at hjælpe i køkkenet, især når du bager cookies eller en kage. Vend dit barn til en lille kok med børns forklæde . Børns forklæder har farverige originale Fiep Westendorp designs og fås i forskellige farver. Du kan nemt tilføje dit barns navn til forkladen for at gøre det til en personlig gave. Nu kan de hjælpe mor og far i køkkenet uden at få deres tøj snavset.

Kids frokost kasser

At spise frokost til dagpleje eller skole er så meget nemmere og sjovt med børnens frokostkasser af Pim & Pom. Du vil ikke finde nogen squashed sandwich på bunden af ​​børns skoposer længere og drikke kartoner vil ikke eksplodere under bøger og lektier, når de opbevares i en madpakke. Med nogle få nemme trin kan du gøre denne kids frokostkasse til en sjov og personlig gave. Vælg en farve frokost boks og et design i redaktøren, tilføj navnet på barnet til det, og du er færdig! Disse farverige kids frokost kasser er en fantastisk gave til fødselsdag eller som en tilbage til skole gave.

Bil sol nuancer

Solrige dage er gode, fordi du kan gå til stranden eller have en grill i haven. Nogle af os selv ønsker at det var sommer hele året! Hvad vi ikke kan lide om solrige dage er, at det lyse lys kan skade vores øjne. For at beskytte dit barn fra direkte sollys i bilen har du brug for solskinsbilleder. Pim & Pom bilens solskærme gør solrige dage eller sommerferie i bil meget mindre stressende og meget mere farverige. Tilføj et billede af dit barn, et kæledyr eller deres yndlingslegetøj til bilens sol nuancer for at gøre det til en personlig gave.
Kan jeg hjælpe dig?
1 med