DinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise Gavekort
DinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise Gavekort

DinSurprise Gavekort til:

Cava Palau Gazo

kr. 149,00
Forretningsordre
Levering på mors dag
  • En personlig gavekupon med smukke illustrationer
  • Kan bruges til hele sortimentet!
  • I en munter personlig gavegave
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
I smukke gaveæske med gratis gavekort

Flere oplysninger om denne champagne:
Navn: Cava Palau Gazo
Land: Spanien
Type: brut
Drue: Parellada, Macabeo, Xarel-Lo

Smag
Fine bobler, en blød, frugtagtig smag med aromaer af grønne æbler færdige med en glat afrundet eftersmag.

Oprindelse
Penedes er beliggende sydvest for Barcelona og er den største og vigtigste vinproducerende region i Catalonien. Penedes kan rumme en bred vifte af druer, og vinproducenterne i regionen er ikke genert til eksperimentering, som foregår i stor skala. På grund af denne del er Penedes vinder hurtigt et populært ry. De hvide vine og rosadoer er dramatisk steget i kvalitet med anvendelse af moderne teknikker. Det mest kendte Penedes-produkt er dog stadig Cava (en mousserende vin). Fabrikanterne i Palau, Mont Marcal, har bestemt et navn til at opretholde, da de er placeret i de tre bedste Cava-producenter i Spanien. Indehaveren Manuel Sancho og hans døtre har lykkedes at forbedre kvaliteten på næsten hvert år gennem god organisation og investering i nye teknologier. Utroligt værdi for denne pris: En vin efter den sande 'methode traditionelle' af gæring i flasken.

Giv en personlig gavekort med et billede og en tekst!

✔ Modtageren vil personliggøre sin egen gave
✔ At sende direkte til modtageren eller give det selv
✔ Gavekort i en flot dåse med din besked og billede
✔ Gavekortet vil blive leveret uden ekstra gebyrer
✔ Du giver altid noget, som vil glæde!

Gavekortet kan bruges til at bestille den gave, du har valgt, og inkluderer fragtomkostninger, så modtageren kan bestille sin gave uden ekstra gebyrer. Men modtageren kan også bestille en anden gave, værdien af ​​gavekortet kan bruges på alle gaverne i hele vores sortiment. Da gavekortet er gyldigt i tolv måneder, har modtageren ikke mindre end et år at bestille sin egen personlige gave!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en DinSurprise Gavekort ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

+44 20 3318 0348 (Engelsk)

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?