DinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise Gavekort
DinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise Gavekort

DinSurprise Gavekort til:

Oude Kaap Rød & Hvid

kr. 199,00
Forretningsordre
Levering på mors dag
  • En personlig gavekupon med smukke illustrationer
  • Kan bruges til hele sortimentet!
  • I en munter personlig gavegave
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
I smukke gaveæske med gratis gavekort


Vin fra Oude Kaap finder deres oprindelse i den smukke Franschhoek-dalen, hvor de stejle Drakestein-bjerge har spillet en vigtig rolle i produktionen af ​​kvalitetsvine siden 1693. Bestemmelse, vedholdenhed, lidenskab og innovation har også formet vinfremstilling på ejendommen og dette arv fortsætter med at blive hædret af en ny generation af vinproducenter.
Som essensen af ​​en god vin er frugten, bruger Oude Kaap-vinproducenterne kun den bedste frugt fra regionen. For at afgøre, hvilke druer der skal vælges for Oude Kaap-vine, holder vinproducenterne fra denne ejendom intensiv kontakt med producenterne og bruger en meget streng udvælgelsesproces.

Om Oude Kaap Rød:
Denne unge og frugtagtig vin har været populær i årevis på grund af sin frugtagtig og enkle smag. Dette er en vin, der kan sætte pris på. Kirsebærrøde frugter fra Cinsaut, Ruby Cabernet og Merlot druer skiller sig rigtig godt ud. En lille tilføjelse af Cabernet Sauvignon giver denne vin mere rygrad.

Om Oude Kaap White:
Denne friske hvide vin er lavet med hovedsagelig Chenin Blanc og Colombar druer suppleret med 15% Sauvignon Blanc. En smuk og frugtagtig vin med en dejlig buket. Det har en rig og forfriskende smag.

Perfekte daglige vine til ledsage af din frokost eller et let måltid.

Giv en personlig gavekort med et billede og en tekst!

✔ Modtageren vil personliggøre sin egen gave
✔ At sende direkte til modtageren eller give det selv
✔ Gavekort i en flot dåse med din besked og billede
✔ Gavekortet vil blive leveret uden ekstra gebyrer
✔ Du giver altid noget, som vil glæde!

Gavekortet kan bruges til at bestille den gave, du har valgt, og inkluderer fragtomkostninger, så modtageren kan bestille sin gave uden ekstra gebyrer. Men modtageren kan også bestille en anden gave, værdien af ​​gavekortet kan bruges på alle gaverne i hele vores sortiment. Da gavekortet er gyldigt i tolv måneder, har modtageren ikke mindre end et år at bestille sin egen personlige gave!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en DinSurprise Gavekort ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

+442033180348 (Engelsk)

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?