DinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise Gavekort
DinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise GavekortDinSurprise Gavekort

DinSurprise Gavekort til:

Piper Heidsieck Brut

kr. 509,00
Forretningsordre
Levering på mors dag
  • En personlig gavekupon med smukke illustrationer
  • Kan bruges til hele sortimentet!
  • I en munter personlig gavegave
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
I smukke gaveæske med gratis gavekort

Flere oplysninger om denne champagne:
Navn: Piper Heidsieck Brut
Oprindelsesland: Frankrig
Type champagne: brut
Drue: 55% pinot noir, 30% pinot meunier, 15% chardonnay
Karakteristika: En skarp og strålende champagne

Smag
En mousserende og sprød champagne med en lækker lang finish. Piper Heidsieck Brut har en lys ristning med hints af citrus og æble.

Et smagfuldt forslag
Piper Heidsieck Brut er en lækker champagne til at gå med østers, pocheret fisk eller serveret som en forfriskende aperitif.

Om champagne
Piper Heidsieck er et champagnehus fra den franske champagneregion, der blev grundlagt i Reims ved Florens-Louis Heidsieck i 1785. Heidsieck-navnet blev kombineret med Piper-navnet i 1839. I slutningen af ​​1980'erne blev Piper Heidsieck en del af Rémy Cointreau vin og spiritus gruppe. Før den tid var deres champagner ikke stærkt betragtet, men der er meget blevet ændret siden da. Piper Heidsieck champagnehuset arbejder tæt sammen med næsten 200 vingårde fordelt på champagneområdet. Årets vinproducent Régis Camus og hans team refererer til et sæt "huskriterier", der er udviklet over tid, krydret med deres egne oplevelser.

Giv en personlig gavekort med et billede og en tekst!

✔ Modtageren vil personliggøre sin egen gave
✔ At sende direkte til modtageren eller give det selv
✔ Gavekort i en flot dåse med din besked og billede
✔ Gavekortet vil blive leveret uden ekstra gebyrer
✔ Du giver altid noget, som vil glæde!

Gavekortet kan bruges til at bestille den gave, du har valgt, og inkluderer fragtomkostninger, så modtageren kan bestille sin gave uden ekstra gebyrer. Men modtageren kan også bestille en anden gave, værdien af ​​gavekortet kan bruges på alle gaverne i hele vores sortiment. Da gavekortet er gyldigt i tolv måneder, har modtageren ikke mindre end et år at bestille sin egen personlige gave!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en DinSurprise Gavekort ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

+44 20 3318 0348 (Engelsk)

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?