• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!

Ønsker du at arbejde hos det sejeste firma i Holland?

Leder du efter et spændende job, hvor dine karrieremuligheder er uendelige, og kolleger bliver venner om et sekund? I så fald er YourSurprise nøjagtigt stedet for dig. Vi gør alt selv fra den travle by Zierikzee i Holland. Gaveudvikling, design, køb, salg, marketing og kundeservice, vi holder alt i vores hovedkvarter. Med andre ord: et superkølet og inspirerende sted at arbejde! Derfor er vi altid på jagt efter motiverede fagfolk med lidenskab og drev. Men fleksibilitet er også et must, fordi YourSurprise vokser så hurtigt, at dit ansvar kan udvides eller ændres, fordi dit hold bliver større. Du vil aldrig kede dig, for hver dag på YourSurprise er en fest. Lad dine ideer løbe fri og overraske os med dine geni-forslag, vi har brug for det!

Har du det nødvendige for at være en del af et unikt firma, der ønsker at overtage verden, et skridt ad gangen, med personlige gaver til alle?

Ansøg via

E-commerce

Internship E-Commerce

E-commerce

We are looking for native speakers of Finnish / Swedish / Norwegian / Danish / Spanish / Italian / Polish to help improve our international websites!

Udsigt

Allround Country Lead

E-commerce

We are looking for native speakers of Finnish / Swedish / Norwegian / Danish / Spanish / Italian / Polish to help improve our international websites!

Udsigt
"Er du den ambitiøse professionelle, der ønsker at blive med i vores fantastiske YourSurprise team? Ring mig til telefonnummeret nedenfor, og vi kan invitere dig til et interview. " Chris van der Wel
Chris

Anvend direkte

Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra 08:30 til 17:00 (Engelsk)

89 87 27 88

Send en e-mail

Er du et top talent for YourSurprise, men ser du ikke det job, du leder efter? Send os venligst en mail via vi kan muligvis gøre noget for hinanden.