Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Et tapasbræt eller et skærebræt er en sjov gaveide til en housewarming. Helt sikkert når du får brættet indgraveret med navn, personlig tekst eller design. Hvem overrasker du med et indgraveret tapasbræt? Se vores store udvalg af personlige skærebræt og tapasbræt her.

19 Gaver

Indgraveret skærebræt

Vores brede udvalg af serverings- og skærebrætter er ideelle som gaver, men også gode til dit eget hjem. For eksempel kan du forære et luksuriøst skærebræt i træ, der er personaliseret med et navn som en gave, eller designe et trykt glasskærebræt til dit eget køkken. Vi graverer alle vores skærebrætter selv. Idet designet er indgraveret, behøver du ikke bekymre dig om, at skriften falmer i opvaskemaskinen. Dit skærebræt er sikker på at forblive smukt!

Et skærebræt derhjemme må ikke mangle. De skræddersyede skærebrætter er praktiske og nyttige i køkkenet, men ikke kun i køkkenet, de er rigtige designobjekter til at præsentere forretter af saltet kød, ost og sennep.

Skærebrætterne i graveret træ eller glas med tryk er også et flot element til at indrette dit køkken med stil eller til en original gave, der vil overraske modtageren.

Sådan tilpasser du skærebrættet

Vores skærebrætter er velegnede til forskellige anvendelser og lejligheder. En måde at ønske tillykke med fødselsdagen til en særlig person på eller som gave til en vigtig milepæl. Skærebrætterne kan tilpasses de forskellige unikke måder:

- Skærebrætter med navn, tekst og/eller design: Din personliggørelse bliver lasergraveret direkte på træet. Tilføj kokkens navn eller en særlig besked til fødselaren.

- Skærebrætter med foto: Vidste du, at du kan printe dit foto på glasskærebrættet? Vælg din favorit, og vi vil skabe dit brugerdefinerede skærebræt til dig.

- Skærebrætter med logo: Et skærebræt kan også være en fin gave til medarbejdere eller til at promovere din virksomhed med et strejf af originalitet!

Skærebrætter i bøg eller teak

Vores graverede skærebrætter i træ fås i to forskellige træsorter: bøg eller teak.

Skærebrætterne i bøg er lettere og nemmere at håndtere, de har en lys farve, der passer til moderne eller elegant indretning.

Skærebrætterne i teak er mere rustikke, har en mørk farve, særligt velegnede til landhuse eller industrimøbler.

Begge graverede skærebrætter er behandlet med en beskyttende olie og udstyret med en lædersnor til ophængning, hvis det foretrækkes.

De kan tilpasses i vores online editor og lasergraveres med et bogstav, navn og / eller design.

Indgraveret brødskærebræt som bryllupsgave

Vejen til hjertet går gennem maven, især når det betyder friskbagt brød på et unikt brødskærebræt med tekst. Et personlig brødskærebræt i træ er perfekt at give som bryllupsgave. Få navnene på brudeparret indgraveret på skærebrættet, og sammensæt derefter dit eget gavesæt. For eksempel kan du tilføje et par ovnhandsker og nogle tapasnacks. Og hvis de synes, at brødskærebrættet simpelthen er for pænt at bruge, er det også ideelt som et iøjnefaldende udstillingsværk til din indretning.

Serveringsbræt i træ til morgenmad på sengen

Søndag morgen er det perfekte tidspunkt at overraske din elskede med morgenmad på sengen! Og hvor dejligt ville det være, hvis du kunne servere dem morgenmad på et personligt serveringsbræt i træ? Det kan nemt arrangeres på YourSurprise! Du kan designe en smuk serveringsbakke med din egen tekst på ingen tid. Derefter sørger vi for, at teksten bliver indgraveret på skærebrættet med største omhu.

Træskærebræt som serveringsbakke

En anden god måde at bruge træskærebrættet på er som et serveringsbræt, som er en sikker måde at imponere dine venner på. Uanset om du nyder at servere et ostebræt med lækre franske oste eller foretrækker et middelhavsudvalg med oliven, brød og tapenade, vil dette bræt bestemt gøre et godt indtryk på dine gæster.

Former og print

Hos YourSurprise har vi en række brætformer, du kan vælge imellem. Vi har rektangulære skærebrætter, runde skærebrætter og endda et hjerteformet skærebræt (fantastisk til valentinsdag!). Du kan vælge mellem forskellige designs og tekster, som vi har oprettet til dig og/eller du kan få din egen tekst indgraveret, hvor du kan vælge mellem forskellige skrifttyper og effekter.

Hvem er denne gave perfekt til?

Det er en fremragende gave til: madelskere drinkselskere * madlavningsentusiaster.