• Mere end 1500 personlige gaver!
  • Hver gave med dit billede og din tekst
  • Spread a little happiness
Hver gave med foto og / eller tekst.
Send gaven direkte til modtageren.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst.
Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.
Send gaven direkte til modtageren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Indgraveret skærebræt

Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 1743 anmeldelser
Christian
på 25-10-21

"Alt OK. Fuld tilfredshed. "

10 fra 10
Lotte
på 25-10-21

"Alt var bare super fint og hurtig levering, det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger jer. Mvh Lotte.."

10 fra 10
Tanja
på 24-10-21

"Fine varer .. kom hurtigt Sød kundeservice "

10 fra 10

Indgraveret skærebræt

Vores brede udvalg af serverings- og skærebrætter er ideelle som gaver, men også gode til dit eget hjem. For eksempel kan du forære et luksuriøst skærebræt i træ, der er personaliseret med et navn som en gave, eller designe et trykt glasskærebræt til dit eget køkken. Vi graverer alle vores skærebrætter selv. Idet designet er indgraveret, behøver du ikke bekymre dig om, at skriften falmer i opvaskemaskinen. Dit skærebræt er sikker på at forblive smukt!

Indgraveret brødskærebræt som bryllupsgave

Vejen til hjertet går gennem maven, især når det betyder friskbagt brød på et unikt brødskærebræt med tekst. Et personlig brødskærebræt i træ er perfekt at give som bryllupsgave. Få navnene på brudeparret indgraveret på skærebrættet, og sammensæt derefter dit eget gavesæt. For eksempel kan du tilføje et par ovnhandsker og nogle tapasnacks. Og hvis de synes, at brødskærebrættet simpelthen er for pænt at bruge, er det også ideelt som et iøjnefaldende udstillingsværk til din indretning.

Serveringsbræt i træ til morgenmad på sengen

Søndag morgen er det perfekte tidspunkt at overraske din elskede med morgenmad på sengen! Og hvor dejligt ville det være, hvis du kunne servere dem morgenmad på et personligt serveringsbræt i træ? Det kan nemt arrangeres på YourSurprise! Du kan designe en smuk serveringsbakke med din egen tekst på ingen tid. Derefter sørger vi for, at teksten bliver indgraveret på skærebrættet med største omhu.

Træskærebræt som serveringsbakke

En anden god måde at bruge træskærebrættet på er som et serveringsbræt, som er en sikker måde at imponere dine venner på. Uanset om du nyder at servere et ostebræt med lækre franske oste eller foretrækker et middelhavsudvalg med oliven, brød og tapenade, vil dette bræt bestemt gøre et godt indtryk på dine gæster.

Former og print

Hos YourSurprise har vi en række brætformer, du kan vælge imellem. Vi har rektangulære skærebrætter, runde skærebrætter og endda et hjerteformet skærebræt (fantastisk til valentinsdag!). Du kan vælge mellem forskellige designs og tekster, som vi har oprettet til dig og/eller du kan få din egen tekst indgraveret, hvor du kan vælge mellem forskellige skrifttyper og effekter.

Hvem er denne gave perfekt til?

Det er en fremragende gave til: * madelskere * drinkselskere * madlavningsentusiaster.