• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Doodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaske
Doodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaskeDoodles vandflaske

Doodles vandflaske

kr. 109
Forretningsordre
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort


Yderligere oplysninger om Doodles vandflaske:

Kapacitet: 500 ml
Udskriftsdimensioner: 10,5 x 18 cm
Materiale: aluminium
Farve: hvid
Ekstra: flaskerne er BPA-fri

Denne sjove Doodles drikkeflaske med navn og foto er virkelig et must-have!

På vejen meget? Så er denne munter Doodles vandflaske perfekt til dig! Drikkeflasken er lavet af høj kvalitet aluminium og er prydet med bedårende Doodle designs. Dine små venner kan ikke vente med at nyde din yndlingsdrink med dig. Vil du vide, hvad der gør denne drikkeflaske virkelig speciel? Du kan tilføje dit eget navn og fotografere til designet, helt unikt! Et godt tilbehør til din egen træning rutine eller en sjov, sporty gave til en ven.

Den brugerdefinerede vandflaske materiale er BPA-fri, hvilket gør det helt sikkert for dig at nyde din drink. Drikkeflaskerne holder 500 ml, så de er gode til lange ture eller løber. Den smukke fuldfarvede print af dit foto, navn og Doodles design er opvaskemaskine-proof, så du kan nyde din personlige drikkeflaske i de kommende år. Fortsæt, lav dit eget lille kunstværk og overrask dig med en kølig Doodles vandflaske med fotografi og navn!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Doodles vandflaske ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Kan jeg hjælpe dig?
1 med