Foto telefon tilfælde
Gavezoeker
Vis filtre
Skjul filtre
Telefonmodel
Telefonmodel
Type
Type
104 gaver til: Telefon tilfælde
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 119 anmeldelser
Brígit på 28-11-18

"Super hurtig levering og varen var 100% i orden "

10 fra 10
Randipå 28-11-18

"i like it is was a wery godt "

10 fra 10
Ingepå 28-11-18

"Hurtig levering, havde dog skrevet at der skulle navn på, men den må være smuttet. "

10 fra 10

Telefon tilfælde

Hvordan skal du beskytte alle dine vigtige telefonnumre og selfies på din telefon? Der er ingen måde, du vil miste alle disse værdifulde ting, bare ved et uheld at droppe din telefon! Den bedste måde at holde din telefon sikker på er med et passende telefonhus. Har du fundet den perfekte telefon etui, men det passer ikke til din telefonmodel? Det problem hører til fortiden! På YourSsurprise tilbyder vi et stort udvalg af forskellige telefoner til mobiltelefoner, så du altid finder den der passer til dig!

iPhone taske

Har du en iPhone, og du vil have en telefon sag, der er lige så unik som dig? Det er virkelig nemt at designe dit nye iPhone-tilfælde med dit eget foto og tekst i editoren! Vi tager ikke bare højde for de nyeste telefoner, men også de ældre modeller! Folk der er lidt mere klodset end andre vil være glade for at høre, vi har også selvom sager. Disse sager har et specielt gummiindlæg, der passer til din telefon endnu bedre. Lad din kreativitet flyde og opret en iPhone sag, som du kan vise hver gang du besvarer telefonen!

Samsung case

Kan du aldrig finde en telefon sag med et design du kan lide? Stop med at se og begynde at skabe! Design et unikt nyt Samsung-tilfælde med dine egne fotos og tekst eller vælg et farverigt design fra editoren. Udover det faktum, at din telefon sag vil se fantastisk ud, vil din telefon også være meget godt beskyttet. En personlig Samsung taske er den bedste måde at holde din enhed sikker mod stød og ridser, mens knapperne og kameraet forbliver fuldt tilgængelige. Du skal ikke bekymre dig om Android-brugere, vi har masser af telefon cases til at passe til forskellige telefonmodeller!

Tablet tilfælde

Leder du efter et tablet tilfælde i stedet? Du finder hvad du leder efter på YourSurprise! Det er lige så nemt at oprette en unik tablet case i den brugervenlige editor. Nu kan du endelig sætte det smukke billede af din sidste ferie til god brug! Din tablet vil ikke kun se helt fantastisk ud, men den er også beskyttet mod at støde, falde og ridser. Det er perfekt som fødselsdag, eksamen eller tilbage til skole gave !
+ Læs mere...