Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

16 gaver

Lav dit eget personlige cover til en Samsung

Hvis du søger efter et originalt Samsung-cover, kan du altid vælge et standardcover, men hvorfor ikke være kreativ og designe dit helt eget, personlige Samsung-cover? Skil dig ud fra mængden, med et helt unikt cover. Lav dit eget nu!

Samsung-cover med dit eget foto

Hvis du har et foto, som du elsker at se igen og igen, så brug det til et personligt Samsung-cover. Så ser du det hver gang, du tager telefonen. Uanset om det gælder et foto af partner, familie, børn, forældre, kæledyr eller bryllup, bliver Samsung-coveret helt unikt. Du uploader det ønskede foto i vores brugervenlige, online-editor og sætter det lige, som du vil have det. når du laver dit Samsung-cover. Alt bliver præcist, som du ønsker det.

Samsung-cover med dit eget sjove design

Hvis du er interesseret i at lave et Samsung-cover med et mindre foto, så kombiner det med et af vores skønne designs. Vi har designs med regnbuer, bananer, blomster, løver, leopardprint, hjerter og meget mere. Hvert design har plads til et lille foto og en tekst, efter eget valg.

Samsung-cover med dit eget design

Hvis du elsker at være kreativ og foretrækker at gøre dit Samsung-cover personligt, med dit helt eget design, klarer vi også let det. Bare upload dit design i vores online editor, så får du dit helt eget Samsung-cover på ingen tid.

Samsung-covers til nye og gamle modeller

YourSurprise har Samsung-covers til næsten alle Samsungs modeller. Du kan lave et personligt cover til Samsung Galaxy S20 og Samsung Galaxy S20 Plus samt til Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy J5 og Samsung Galaxy S8 Plus.

Ingen mindste ordrestørrelse

Der er ingen mindste ordrestørrelse på vores personlige Samsung-covers. Det betyder, at du kan nøjes med at lave bare et enkelt Samsung-cover. Vi fremstiller selv dit personlige telefoncover og leverer det lynhurtigt til dig.