Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

15 gaver

Lav dit eget personlige cover til en Samsung

Hvis du søger efter et originalt Samsung-cover, kan du altid vælge et standardcover, men hvorfor ikke være kreativ og designe dit helt eget, personlige Samsung-cover? Skil dig ud fra mængden, med et helt unikt cover. Lav dit eget nu!

Samsung-cover med dit eget foto

Hvis du har et foto, som du elsker at se igen og igen, så brug det til et personligt Samsung-cover. Så ser du det hver gang, du tager telefonen. Uanset om det gælder et foto af partner, familie, børn, forældre, kæledyr eller bryllup, bliver Samsung-coveret helt unikt. Du uploader det ønskede foto i vores brugervenlige, online-editor og sætter det lige, som du vil have det. når du laver dit Samsung-cover. Alt bliver præcist, som du ønsker det.

Samsung-cover med dit eget sjove design

Hvis du er interesseret i at lave et Samsung-cover med et mindre foto, så kombiner det med et af vores skønne designs. Vi har designs med regnbuer, bananer, blomster, løver, leopardprint, hjerter og meget mere. Hvert design har plads til et lille foto og en tekst, efter eget valg.

Samsung-cover med dit eget design

Hvis du elsker at være kreativ og foretrækker at gøre dit Samsung-cover personligt, med dit helt eget design, klarer vi også let det. Bare upload dit design i vores online editor, så får du dit helt eget Samsung-cover på ingen tid.

Samsung-covers til nye og gamle modeller

YourSurprise har Samsung-covers til næsten alle Samsungs modeller. Du kan lave et personligt cover til Samsung Galaxy S20 og Samsung Galaxy S20 Plus samt til Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy J5 og Samsung Galaxy S8 Plus.

Ingen mindste ordrestørrelse

Der er ingen mindste ordrestørrelse på vores personlige Samsung-covers. Det betyder, at du kan nøjes med at lave bare et enkelt Samsung-cover. Vi fremstiller selv dit personlige telefoncover og leverer det lynhurtigt til dig.