• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Ballon med foto - ÆgteskabBallon med foto - ÆgteskabBallon med foto - ÆgteskabBallon med foto - ÆgteskabBallon med foto - ÆgteskabBallon med foto - ÆgteskabBallon med foto - Ægteskab
Ballon med foto - ÆgteskabBallon med foto - ÆgteskabBallon med foto - ÆgteskabBallon med foto - ÆgteskabBallon med foto - ÆgteskabBallon med foto - ÆgteskabBallon med foto - Ægteskab

Ballon med foto - Ægteskab

kr. 179
10 af 10
1 stemmer
Forretningsordre
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Mere information om kærlighedsballonen med foto:
Farve: mat hvid front med sølvfarvet ryg
Form: rund
Sektion: 55 cm
Ekstra: Fyldt med helium og flyder mindst 7 dage efter levering

Send en tilpasset ballon og overrask det lykkelige par på en original måde!

Har nogen lige blevet gift eller er der et par, der fejrer deres jubilæum? Så sender du en tilpasset fotobalong er den perfekte måde at overraske bruden og brudgommen eller det lykkelige par på! Vælg et godt billede og afslut din skabelse med et af vores specielle designs. På denne måde kan du skabe en original og festlig overraskelse for det lykkelige par på et sekund! Ballonen er fyldt med helium og flyder i omkring syv dage. Giver omdrejning til en rigtig fest med vores specielle gaveindpakning: ballonen flyver den anden boksen åbnes! Er du ikke i stand til at deltage i festen? Du kan også sende en ballon direkte til modtagerne og skrive din personlige besked på det gratis ekstra gavekort.

10 / 10
1 stemmer
10/10
Princess | 12-01-2019
I had this made for my kids baptism. It was perfect, good quality picture and big enough balloon very strong too.i still have the balloons standing after 9days of receiving it.i highly recommend yoursurprise balloons and shipping was faster than expected ?.I am a happy customer.

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Ballon med foto - Ægteskab ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Kan jeg hjælpe dig?
1 med