Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Kender du en, der har en passion for madlavning? Overrask en, der er noget særligt for dig, med personligt køkkentilbehør. Tilpas det med et navn og/eller en tekst!

115 Gaver

Du har set 48 af 115 gaver

De bedste personlige køkkengaver

Hvis du ønsker at overraske en du holder af, der elsker at tilbringe tid i køkkenet med en cool, personlig gave, er du kommet til det rigtige sted. Vi har det bedste tilbehør til enhver spirende kok!

Gør dine gaver personlige

Det bedste ved vores gaver er, at du kan tilpasse hver og en. Det betyder, at du kan tilføje det navn, det foto, den tekst og/eller det logo, du ønsker, for at skabe en virkelig unik gave. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken gave du skal vælge, så lad os inspirere dig.

Gaveideer med køkkenudstyr

Har du købt nyt køkken? Eller kender du en, der er flyttet til et nyt hjem, og du tænker køkkenredskaber og gaver? Det kan være svært at finde på noget nyt, der vil overraske modtageren, men med YourSurprise går du ikke helt galt i byen! Du kan finde gaver til madlavning til hende og gaver til madlavning til ham, men hvis du har brug for nogle ideer, så læs mere her.

Hvad med et flot knivsæt i træ? Vi bruger knive til enhver form for forberedelse. At finde den rigtige kniv vil ikke længere være et problem, og det vil ikke være et problem at vise dem frem i køkkenet, da de placeres i den personlige knivholder af træ og bliver til et fint lille møbel! Eller du kan vælge en ætset glaskaraffel eller flaske. Udover at det er miljøvenligt, er det også være sjovt at få dit navn indgraveret på glasset!

Originale køkkengaver

En gave til køkkenet er ikke altid så original og det er også svært at finde ud af hvad det skal være. Du kan løse dette problem med en simpel gestus! Vælg bare de særlige personliggjorte køkkenredskaber eller personliggjort køkkentilbehør, og så har du løst problemet. At gøre en gave personlig med et navn, en tekst og/eller et billede, vil helt sikkert gøre din gave til en af dem, der vil glæde modtageren ... leder du efter originale gaver til køkkenet så skal du ikke længere være nervøs for ikke at finde det helt rigtige.

Gaver til dem, der elsker at lave mad

Der er dem af os, der laver mad af nødvendighed, og dem, der laver mad som en ægte passion. Nogle mennesker føler sig som kokke når de komme i køkkenet, og de er klar til at eksperimentere, altid på udkig efter nye smagsvarianter, og så har de, ligesom gode kokke, naturligvis altid de rigtige køkkenredskaber, til at lave hver enkelt ret. Hvert af disse redskaber er den perfekte allierede, som enhver køkkenentusiast vil elske og udvise stor omsorg for, så hvorfor ikke gøre dem personlige? Lad os se de mest populære gaver til dem, der elsker at lave mad:

  • Skærebræt i træ med indgraveret navn eller logo
  • Forklæde trykt med navn
  • Graveret knivholder i træ med medfølgende knivsæt

Vælg den perfekte gave til din yndlingskok, og støt hans eller hendes passion.

Julegaver fra køkkenet

I juletiden bliver køkkenet et af de vigtigste steder i huset. Det er her julefrokoster og middage tilberedes, men det er også her flere generationer samles for at lave noget særligt sammen. Hvis du overvejer at give kulinariske gaver, men du ikke rigtig kan finde den rigtige gave, så se disse personlige gaver:

  • Gaveæske med graveret vin og glas
  • Happy hour gaveæske med skærebræt
  • Gavekurv med vin, glas og snacks

Madlavningsgaven til enhver kok

De bedste retter starter med en opskrift. Hvis du ønsker at blive en mester i køkkenet, skal du være i stand til hele tiden at blive bedre. En opskriftsbog kan være en god allieret til at holde styr på de ændringer og tricks du opdager i køkkenet. Dagens tendenser er i stigende grad rettet mod gourmetkøkkenet og den sunde mad. Hvis du også kan lide at følge de mest berømte madlavningsprogrammer, så tag pen og papir og skriv alle opskrifterne ned i din personlige kogebog.

Lad os ikke glemme de store eksperter indenfor området. Bedsteforældre har tit super håndskrevne kogebøger, som er deres arv til børn og børnebørn. Hvis din bedstemor har en kogebog fuld af løse ark og iturevne sider, kan du give hende en kogebog og hjælpe hende med at kopiere de opskrifter, hun laver bedst. Det vil også give jer mulighed for at tilbringe god tid sammen.

Tilbehøret til middagsbordet

Bordet er det sted hvor vi mødes og deler, især i helligdagene. Uanset om det er jul, nytårsaften, påske eller blot en almindelig familiemiddag, er det rart at pusle lidt med detaljerne og dække et smukt bord, som får dem, der sidder omkring os, til at føle sig værdsat. Få dine gæster til at føle sig hjemme ved at personliggøre glassene med deres navne eller med en flaske vin tilpasset specifikt til lejligheden. Hvis du derimod leder efter noget der er mindre krævende, velegnet til hverdagens måltider, så er personliggjorte dækkeservietter, tallerkener, bakker og glasbrikker til dine familiemedlemmer, en god ide.

Se alle dekorationer til bordet.

Skærebrætter og knive

Alle kokke har brug for et godt skærebræt og knivsæt. Lav dit helt eget skærebræt i glas ved at tilføje det foto, du vælger, eller få en personlig besked indgraveret på vores knivblok. Knivblokken inkluderer et knivsæt med ni dele. Skærebrætterne i træ kan bruges til at skære brød, som serveringsbrætter eller som pizzabrætter. Vi lasergraverer dit valgte design ind i træet for at gøre det virkelig unikt. En smuk gave, og det kan også bruges som et oste- eller charcuteriebræt.

Krus og glas

Te- og kaffeelskere, se her! Overrask en af dine kære med deres helt eget teglas eller krus. Teglassene kan indgraveres med den valgte tekst og et af vores dejlige design. Da personaliseringen er indgraveret, er der ingen risiko for, at det falmer. Vi tilbyder et stort udvalg af krus i forskellige typer og farver. For eksempel har vi vores magiske krus, der har en sort belægning, der forsvinder, når en varm drink hældes i. Hvis du kan lide det rustikke, klassiske look, er vores emaljekrus perfekte. Disse søde krus har en emaljeret finish og kan trykkes med den valgte tekst og/eller et foto.

Kokkehue, forklæde og ovnhandsker

En ægte kok har brug for det perfekte look! Lav en personlig kokkehue eller et forklæde, som de kan have på, mens de laver deres velsmagende godbidder. Et forklæde er en af de mest praktiske køkkengaver til både store og små. Hvis du har en lille en, der kan lide at hjælpe til i køkkenet, hvorfor så ikke vælge matchende forklæder? Hvis du leder efter et virkelig specielt forklæde, er vores forklæder i læder perfekte. Disse forklæder kan graveres med navnet eller teksten efter dit eget valg. Hvis du foretrækker at personalisere et forklæde med et foto, kan du vælge mellem vores forklæder i stof.

Gode ovnhandsker er et must-have i køkkenet. Du kan få et par ovnhandsker i læder indgraveret med det navn eller den tekst, du vælger, eller du kan vælge et par ovnhandsker i stof og tilføje et foto og/eller en tekst efter eget valg. Vores ovnhandsker i læder er også perfekte som grillhandsker.

Dækkeservietter, tallerkener og bestik

Dæk bordet med personligt tilbehør. Føj et foto og/eller en tekst efter eget valg til dækservietter for at fuldende din borddækning.

Hvis du gerne vil overraske dit barn, kan du give det sin helt egen personlige tallerken med foto og/eller tekst efter eget valg. Måltiderne bliver sjovere end nogensinde før!

Vi tilbyder også et smukt Miffy-bestiksæt til de små, der kan indgraveres med deres navn. En praktisk gave, de vil få glæde af i lang tid.

Duge og servietter

Hvis du elsker at dække bordet på en cool, kreativ måde, kan du tilføje en personlig dug og et sæt servietter. Dugen er lavet af polyester og bomuld i høj kvalitet, hvilket gør den let at rengøre og genbruge. Du skal blot tilføje det foto, du vælger, eller lave en collage, hvis du har mere end et foto, du gerne vil bruge.

Vores bomuldsservietter kan også tilpasses med de(t ) foto(s), du vælger. De er lavet af bomuld af høj kvalitet og kan vaskes i maskinen. En smuk tilføjelse til julebordet eller enhver anden festlig lejlighed.

Mere fantastisk køkkentilbehør

Der er masser af andet sjovt tilbehør, der kan personaliseres og gives som gaver. Hvad med en personlig sæbedispenser til håndvasken, smukke indgraverede drikkebrikker i læder med et navn eller en tekst efter eget valg eller drikkebrikker trykt med dit/dine yndlingsfoto(s)?

Hvis du leder efter en dejlig gave til bedstemor eller bedstefar, er vores kagedåse en god idé. Du kan tilføje et sjovt foto af børnebørnene for at skabe en virkelig personlig gave.