• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Alle Kulinariske gaver gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 591 anmeldelser
Ayman
på 02-04-20

"Tak for god service. "

10 fra 10
Karin Majbritt..
på 02-04-20

"Intet overhovedet, har self kun handlet hos jeg 1gang,så hvis det går lige så godt næste gang jeg må.."

10 fra 10
Javiera ignacia..
på 30-03-20

"Very nice ! I like very much this page , beautiful gifts "

10 fra 10

Køkken gaver

Er aftensfester altid vært vært for de samme mennesker? Pisker de de mest fantastiske retter op? Er alt, hvad de skaber så lækker, kan du absolut ikke sige nej til en anden tallerken eller dessert? De fortjener en unik gave til at støtte deres favorit hobby eller job! Design dine egne autentiske køkkengaver, der er super nemme på YourSurprise! Vi har afrundet de bedste gaver til at gøre hver (fremtidige) kok meget glad!

Personligt forklæde

Du laver ikke cookies, du laver små stykker af himlen! Hold dit tøj rent i processen ved at bære et forklæde. Nej, ikke bare noget forklæde, for du er ikke bare nogen kok! Du har brug for et personlig forklæde, der viser alle, hvem den bedste kok i byen er! Med de mange farverige og sjove designs i redaktionen er du garanteret at finde et forklæde, der perfekt beskriver hver kok, fra mestre til katastrofer.

Er du mere af en grillkokk? Vi har et forklæde specielt designet til at støtte BBQ kokken i hans opgaver. Dette specielle BBQ-forklæde kommer endda med værktøjer! Nu skal du bare finde ud af, hvem der skal gøre opvasken bagefter.

Graverede briller

Vin og spis i stil med indgraverede briller ! Grav dine vinglas med navnene på dine venner, så du har alle dine egne vinglas. Champagnebriller kan indgraveres som en bryllupsgave med navnene på bruden og brudgommen og den særlige dato.

Ølbriller med et navn og et sjovt design er perfekte til fødselsdage. Lange drikkebriller med navn er en god gave til en kollega eller forretningspartner. Gem ikke disse smukke indgraverede briller kun til særlige lejligheder, fordi de fortjener at blive set!

Morgenmadskasse

Morgenmaden er perfekt til at bringe mor eller far morgenmad på mors dag og fars dag. De er også perfekte til, når du vil forkæle en anden med morgenmad i sengen. Design bakken med et smukt billede af dine kære, kæledyr eller landskab. Hvis du vil tilføje en lille ekstra farve, kan du tilføje et design fra editoren til det. Du behøver ikke at holde fast ved morgenmaden for at bruge din bakke, du kan også bruge den til at servere te i haven eller til en drink og nogle snacks på balkonen. Der er uendelige muligheder og sjov med denne unikke gave!