Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

123 gaver

Du har set 48 af 123 gaver

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja 6-6-2022

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette 6-6-2022

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik 29-5-2022

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

De bedste personlige køkkengaver

Hvis du ønsker at overraske en af dine kære, der elsker at tilbringe tid i køkkenet med en cool, personlig gave, er du kommet til det rigtige sted. Vi har det bedste tilbehør til enhver spirende kok!

Gør dine gaver personlige

Det bedste ved vores gaver er, at du kan tilpasse hver og en. Det betyder, at du kan tilføje det navn, det foto, den tekst og/eller det logo, du ønsker, for at skabe en virkelig unik gave. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken gave du skal vælge, så lad os inspirere dig.

Skærebrætter og knive

Alle kokke har brug for et godt skærebræt og knivsæt. Lav dit helt eget skærebræt i glas ved at tilføje det foto, du vælger, eller få en personlig besked indgraveret på vores knivblok. Knivblokken inkluderer et knivsæt med ni dele. Skærebrætterne i træ kan bruges til at skære brød, som serveringsbrætter eller som pizzabrætter. Vi lasergraverer dit valgte design ind i træet for at gøre det virkelig unikt. En smuk gave, og det kan også bruges som et oste- eller charcuteriebræt.

Krus og glas

Te- og kaffeelskere, se her! Overrask en af dine kære med deres helt eget teglas eller krus. Teglassene kan indgraveres med den valgte tekst og et af vores dejlige design. Da personaliseringen er indgraveret, er der ingen risiko for, at det falmer. Vi tilbyder et stort udvalg af krus i forskellige typer og farver. For eksempel har vi vores magiske krus, der har en sort belægning, der forsvinder, når en varm drink hældes i. Hvis du kan lide det rustikke, klassiske look, er vores emaljekrus perfekte. Disse søde krus har en emaljeret finish og kan trykkes med den valgte tekst og/eller et foto.

Kokkehue, forklæde og ovnhandsker

En ægte kok har brug for det perfekte look! Lav en personlig kokkehue eller et forklæde, som de kan have på, mens de laver deres velsmagende godbidder. Et forklæde er en af de mest praktiske køkkengaver til både store og små. Hvis du har en lille en, der kan lide at hjælpe til i køkkenet, hvorfor så ikke vælge matchende forklæder? Hvis du leder efter et virkelig specielt forklæde, er vores forklæder i læder perfekte. Disse forklæder kan graveres med navnet eller teksten efter dit eget valg. Hvis du foretrækker at personalisere et forklæde med et foto, kan du vælge mellem vores forklæder i stof.

Gode ovnhandsker er et must-have i køkkenet. Du kan få et par ovnhandsker i læder indgraveret med det navn eller den tekst, du vælger, eller du kan vælge et par ovnhandsker i stof og tilføje et foto og/eller en tekst efter eget valg. Vores ovnhandsker i læder er også perfekte som grillhandsker.

Dækkeservietter, tallerkener og bestik

Dæk bordet med personligt tilbehør. Føj et foto og/eller en tekst efter eget valg til dækservietter for at fuldende din borddækning.

Hvis du gerne vil overraske dit barn, kan du give det sin helt egen personlige tallerken med foto og/eller tekst efter eget valg. Måltiderne bliver sjovere end nogensinde før!

Vi tilbyder også et smukt Miffy-bestiksæt til de små, der kan indgraveres med deres navn. En praktisk gave, de vil få glæde af i lang tid.

Duge og servietter

Hvis du elsker at dække bordet på en cool, kreativ måde, kan du tilføje en personlig dug og et sæt servietter. Dugen er lavet af polyester og bomuld i høj kvalitet, hvilket gør den let at rengøre og genbruge. Du skal blot tilføje det foto, du vælger, eller lave en collage, hvis du har mere end et foto, du gerne vil bruge.

Vores bomuldsservietter kan også tilpasses med de(t ) foto(s), du vælger. De er lavet af bomuld af høj kvalitet og kan vaskes i maskinen. En smuk tilføjelse til julebordet eller enhver anden festlig lejlighed.

Mere fantastisk køkkentilbehør

Der er masser af andet sjovt tilbehør, der kan personaliseres og gives som gaver. Hvad med en personlig sæbedispenser til håndvasken, smukke indgraverede drikkebrikker i læder med et navn eller en tekst efter eget valg eller drikkebrikker trykt med dit/dine yndlingsfoto(s)?

Hvis du leder efter en dejlig gave til bedstemor eller bedstefar, er vores kagedåse en god idé. Du kan tilføje et sjovt foto af børnebørnene for at skabe en virkelig personlig gave.