< Tilbage
Bestil nu for levering før fars dag
  • Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Bestil nu for levering før fars dag
Alle Kulinariske gaver gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 275 anmeldelser
Lise
på 20-05-19

"Bestilte et vinglas med gravering. SUPER flot!! Helt klart et sted jeg vil handle igen!! ❤️ "

10 fra 10
Camilla
på 19-05-19

"Flot og blev hurtig leveret :-) "

10 fra 10
Anker Laurentius..
på 17-05-19

"Nej, det er den hurtigste og absolut kvalitativt bedste leverance jeg har oplevet i mange år. 1.000.."

10 fra 10

Køkken gaver

Er aftensfester altid vært vært for de samme mennesker? Pisker de de mest fantastiske retter op? Er alt, hvad de skaber så lækker, kan du absolut ikke sige nej til en anden tallerken eller dessert? De fortjener en unik gave til at støtte deres favorit hobby eller job! Design dine egne autentiske køkkengaver, der er super nemme på YourSurprise! Vi har afrundet de bedste gaver til at gøre hver (fremtidige) kok meget glad!

Personligt forklæde

Du laver ikke cookies, du laver små stykker af himlen! Hold dit tøj rent i processen ved at bære et forklæde. Nej, ikke bare noget forklæde, for du er ikke bare nogen kok! Du har brug for et personlig forklæde, der viser alle, hvem den bedste kok i byen er! Med de mange farverige og sjove designs i redaktionen er du garanteret at finde et forklæde, der perfekt beskriver hver kok, fra mestre til katastrofer.

Er du mere af en grillkokk? Vi har et forklæde specielt designet til at støtte BBQ kokken i hans opgaver. Dette specielle BBQ-forklæde kommer endda med værktøjer! Nu skal du bare finde ud af, hvem der skal gøre opvasken bagefter.

Graverede briller

Vin og spis i stil med indgraverede briller ! Grav dine vinglas med navnene på dine venner, så du har alle dine egne vinglas. Champagnebriller kan indgraveres som en bryllupsgave med navnene på bruden og brudgommen og den særlige dato.

Ølbriller med et navn og et sjovt design er perfekte til fødselsdage. Lange drikkebriller med navn er en god gave til en kollega eller forretningspartner. Gem ikke disse smukke indgraverede briller kun til særlige lejligheder, fordi de fortjener at blive set!

Morgenmadskasse

Morgenmaden er perfekt til at bringe mor eller far morgenmad på mors dag og fars dag. De er også perfekte til, når du vil forkæle en anden med morgenmad i sengen. Design bakken med et smukt billede af dine kære, kæledyr eller landskab. Hvis du vil tilføje en lille ekstra farve, kan du tilføje et design fra editoren til det. Du behøver ikke at holde fast ved morgenmaden for at bruge din bakke, du kan også bruge den til at servere te i haven eller til en drink og nogle snacks på balkonen. Der er uendelige muligheder og sjov med denne unikke gave!
+ Læs mere...

Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra 8:30 til 17:00. (Engelsk)


Bliv informeret om vores seneste tilbud og nyheder

YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Holland

Forretning

Firma gaver
Større beløb
Personlig ved stykke

Erhvervskontakt
eller ring / e-mail: 89 87 27 88

Kan jeg hjælpe dig?
1 med