Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Forvandl din kærlighed til et unikt og langtidsholdbart minde med personliggjorte smykker med foto, navn og/eller tekst efter eget valg. Indgraverede vedhæng, armbånd, manchetknapper og meget mere.

23 Gaver

Personlige smykker til mænd

Fra stilfulde manchetknapper med monogram og læder armbånd med gravering til halskæder og armbåndsure. Vi har graverede smykker til enhver mand.

Vores mest populære personlige smykker til mænd er:

  • Læder armbånd: I forskellige stile og farver: brun og sort.
  • Graveret armbånd til mænd med navn
  • Halskæder med indgravering: Den mest populære halskæde til mænd er et personligt dogtag med tekst, navn og personlige oplysninger.
  • Eller hvad med et par manchetknapper med indgravering så han skiller sig ud i mængden af jakkesæt? Personliggjort med initialer eller en særlig dato er det en elegant mulighed for brudgomme og forlovere, eller bare som en betydningsfuld gave.
  • Et armbåndsur af træ: graveret på bagsiden med navn, dato eller en kort tekst.

Smykker med indgravering til kvinder

Når du skal finde personlige smykker til en kvinde, så drejer det sig om at finde noget der passer til hendes stil og som udstråler hendes elegance, styrke og personlighed. De populæreste smykker med indgravering til kvinder er:

  • Indgraveret smykke vedhæng: fås i hjerteform, firkantet, rundt eller med navn plade
  • Armbånd med navn eller initialer. Fås i sølv, metal eller læder.

Indgravering i smykker: Tekst, navn eller billede

Vil du vide mere om indgravering i smykker, og mulighederne for personliggørelse, så læs videre lige her. Der er forskellige måder du kan lave personlige smykker på:

  • Med et billede: Indgraver et billede af en særlig person i dit liv. Du kan få billedet indgraveret på et smykke vedhæng som minde for livet.
  • Med en tekst: det kan være et betydningsfuldt citat, en særlig dato eller endda teksten fra din yndlingssang.
  • Med navn: det kan være dit eget navn, din elskedes navn eller endda dit kæledyrs navn. Uanset om det indgraveres på et armbånd eller en halskæde, så gør et navn dit smykke helt unikt!

Hvilke smykker med indgravering kan man få

Verden af smykker med indgravering er stor, og der er masser af muligheder. Fra halskæder og vedhæng med betydningsfuld gravering til stilfulde manchetknapper som gør dit business outfit lidt mere særligt, vi har et væld af muligheder.

Til dem som sætter pris på naturlige og bæredygtige ting kan du overveje et personligt armbåndsur af træ. Det er ikke kun utrolig stilfuldt og unikt, men gøres også helt personligt med din egen personlige tekst eller design graveret på bagsiden af uret.

Læderarmbånd er robust og passer til dem, der holder af en lidt mere cool og afslappet udstråling. De kan personliggøres med initialer, dato eller endda med en kort betydningsfuld tekst som indgraveres i læderet.

Så er der selvfølgelig også de klassiske smykker af guld, sølv eller rustfrit stål, som alle kan graveres efter dit ønske. Normalt er smykkerne lavet af bæredygtige materialer som rustfrit stål eller sterling sølv..

I bund og grund er mulighederne uendelige når det kommer til indgravering i smykker. Så det er bare med at komme i gang med at lave noget helt særligt, som passer perfekt til dig selv eller dem du holder af.

Hvilket materiale er personlige smykker lavet af?

Hos YourSurprise kan du vælge mellem et udvalg af forskellige materialer. Alle smykker er lavet af højkvalitets materialer som fanger forskellige individuelle stile og personligheder. Nogle af de mest populære materialer er læder, metal, sølv og smykker af træ, som hver især har deres fordele.

Personlige smykker af læder er et fantastisk valg hvis du leder efter noget mere utraditionelt, som f.eks et armbånd med navn.

Hvis du er mere til noget tidløst, stærkt og bæredygtigt materiale, så er rustfrit stål eller metal et godt valg. Disse smykker fås i form af armbånd, halskæder og manchetknapper, som alle er perfekte til at indgravere personlig tekst eller unikke symboler på.

Personlige smykker af sølv er det klassiske valg, og du kan vælge mellem både armbånd og halskæder.

Derudover er smykker af træ også en dejlig naturlig og rustik stil, som ingen andre materialer kan matche. Vi har smukke armbåndsure lavet af træ med indgravering.

Sidst men ikke mindst er perlearmbånd også et rigtigt populært valg, både til mænd og kvinder. Vores perlearmbånd kan graveres med navn eller tekst.