Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvem elsker ikke Toblerone? Lækker mælkechokolade med mandler og honning i det klassiske Toblerone-design, tilpasset med foto og navn. Tilpas din Toblerone, tilgængelig i størrelserne M, L, XL eller XXL.

Giv en personlig Toblerone-bar med navn

Alle kender Toblerones gule emballage med røde bogstaver, og hvem elsker ikke denne lækre chokolade? Leder du efter en dejlig gave til nogen med en sød tand? Giv dem en Toblerone-bar, der er personaliseret med deres eget navn. YourSurprise har et unikt samarbejde med Toblerone, så vi kan erstatte mærkenavnet Toblerone med nogens navn i nøjagtig samme skrifttype. Baren ligner den i butikkerne, bare med et tilpasset look. Du kan også tilføje et billede og en personlig hilsen på baren. Modtageren ser beskeden, så snart de åbner fronten.

Forskellige Toblerone-barer

Vi har forskellige Toblerone-barer at vælge imellem: * 200 gram * 360 gram * 4,5 kg

Ja, du læste rigtigt! Kender du nogen, der virkelig er vild med Toblerone? Så er baren på 4,5 kg den ultimative gave. Du kan finde denne bar under navnet XXL.

Forskellige designs

Du kan vælge mellem forskellige designs: * det normale standarddesign * et design med hjerter, fantastisk til valentinsdag eller ganske enkelt som en gave til din kæreste * et fars dag-design * et mors dag-design * et virksomhedsdesign

Nysgerrig? Design din egen personaliserede Toblerone-bar i vores brugervenlige redigeringsværktøj!

Det er nemt at designe din egen Toblerone-bar i vores redigeringsværktøj. Du indtaster blot et navn, og så kan du tilføje fem linjer med tekst og et personligt foto på indersiden af baren. I øjeblikket kan du kun tilføje et navn på baren i størrelse XXL!