Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Stort udvalg af kasketter, huer, bøllehatte og beanies i forskellige farver, gjort helt personligt med din egen tekst, billede eller navn. Masser af sjove designs at vælge i mellem. Lav din egen kasket med tryk allerede i dag. 

22 Gaver

Lav din egen kasket med tryk med egen tekst eller billede

Er du helt vild med kasketter? Hvad siger du så til at designe din helt egen kasket med tryk? Vi har kasketter i alle farver og modeller at vælge i mellem, så der er helt sikkert en cap eller kasket som passer til din smag.

Find dit yndlingsbillede eller logo, og gør kasketten endnu federe med en cool tekst eller et navn.

Har du brug flere kasketter? Det er intet problem. Du kan få tryk på kasket til hele vennegruppen. Det er en fantastisk ide til f.eks en festival, polterabend, firmafest, eller til hele virksomheden.

Kasketterne kan justeres i størrelse. Med en cap med tryk stråler du ikke kun i solen, i vil også virkelig være iøjnefaldende med disse matchende kasketter!

Vælg din yndlings type cap med tryk og gå i gang med at designe

Hos os kan du slippe fantasien og kreativiteten helt løs! Om du så vil have en kasket med et billede fra jeres dejlige ferie, med en cool tekst eller måske dit eget navn eller firmalogo. Vi har et bredt udvalg af caps som du helt selv kan personliggøre.

Du kan vælge i mellem:

  • Baseball cap: Denne klassiske sporty stil er en favorit og utrolig alsidig. Tryk på kasket er perfekt på en baseball cap, både billeder og tekst. Fås i hvid, sort og blå.
  • Bøllehatte: De er og bliver uundværlige om sommeren. En stilfuld accessory og must-have. Super cool med eget logo, design og/eller tekst.
  • Trucker cap: Bagsiden af disse kasketter er lavet af fiskenet/mesh som gør at huden kan ånde og er derfor perfekte til godt vejr. På forsiden er der plads til at trykke dit design i stort format. Vælg mellem en rød, sort eller blå trucker cap.

Hver eneste slags kasket i vores sortiment ligger bare og venter på at blive personliggjort af dig. Er du klar til at lave din egen kasket med tryk? Vælg din type kasket, upload dit billede eller tilføj tekst i vores online editor, og vi sender din unikke kasket til dig med det samme.

Lav din helt egen hue med tryk

Er du mere til huer og beanies? Det kan vi også hjælpe med. En hue eller beanie er helt uundværlig om vinteren, men hvorfor ikke gøre det endnu federe med en helt personlig hue med tryk. Vores huer kan også trykkes med et logo, en super fed reklameartikel eller firmagave. Det kunne også være en sjov overraskelse til vennegruppen, eller hvad med matchende huer til fodboldholdet?

Mulighederne er uendelige, så det er bare med at slippe fantasien løs! Vores huer fås i mange forskellige farver og er one size fit all!

Har du brug for en sjov give-away på en børs, eller lille gave til dine kunder, eller måske en sjov firmagave til medarbejderne? Så overvej at lave en kasket med logo. En helt unik måde at gøre reklame for din virksomhed. Vælg mellem vores store udvalg af kasketter, caps, bøllehatte, huer eller beanies. Der er helt sikkert en der passer til dine behov.

Søde babyhuer med eget navn: Den ultimative barselsgave!

Kender du en der netop har født og leder du efter en personlig barselsgave? Eller leder du bare efter en sød babyhue til dit eget barn? Så er du kommet til helt rette sted. Vi har nemlig et stort udvalg af super søde babyhuer, som alle kan personliggøres med eget navn, design og/eller tekst! Der vil ikke være et øje tørt når de nybagte forældre åbner en gave som er personliggjort til deres eget lille vidunder! Men en babyhue med navn er ikke bare super sød at se på, det er også utroligt praktisk nede i vuggestuen eller børnehaven! Der vil nemlig aldrig være nogen tvivl om hvem huen tilhører.

Vores babyhuer er one size, og fås i forskellige fine pastel farver. Det er super nemt og simpelt at personliggøre din egen babyhue. I vores online editor tilføjer du bare navn eller tekst. Du kan også vælge et af vores fine designs. Herefter tager vi over og laver vi din babyhue med omsorg og præcision.