Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Kender du nogen der snart fejrer bryllupsdag, eller har du selv snart bryllupsdag eller årsdag? Find den perfekte unikke og personlige gave lige her. En bryllupsdag gave eller årsdags gave med et personligt touch!

435 Gaver

Du har set 48 af 435 gaver

Bryllupsdag gave

En bryllupsdag er en vigtig anledning til at fejre parrets kærlighed for hinanden. Nogle par fejrer bryllupsdag hvert år og overrasker deres mand eller kone med en gave. Andre fejrer kun de store milepæle som kobberbryllup, sølvbryllup , rubinbryllup og guldbryllup. Hos YourSurprise synes vi at hvert år fortjener en gave som viser hvor meget du elsker din partner. Og det behøver ikke koste en formue, for det er tanken der tæller.

Det kan være svært at finde den perfekt bryllupsdag gave.. For det sidste du vil er at skuffe din kone eller mand. Hos YourSurprise finder du med garanti en original og unik gaveide, som viser hvor meget du holder af personen. Er du inviteret til et sølvbryllup eller en anden bryllupsdag, og aner du ikke hvad du skal give det lykkelige par? Så står vi klar med tips og gaveideer som helt sikkert vil gøre stort indtryk og gøre parret rigtig glade.

Find den perfekte gave til bryllupsdag

Har du været i tusindvis af butikker og søgt på nettet efter en gave, men endnu ikke fundet en gave som tiltaler dig? Først og fremmest skal du huske på at parret sikkert er i et stabilt og kærlighedsfyldt forhold, og de vil helt sikkert elske at få noget som betyder noget. En fotogave er f.eks altid en god ide! Hvis du ikke har gode billeder af parret, ikke kender dem så godt eller ikke kan overskue at finde et frem, så har vi også masser af gaver til bryllupsdag gaver som personliggøres med tekst. Herunder finder du gaveideer uden brug af billede som du kan overraske parret med:

 • Champagnegave i trækasse med indgraverede glas: Med denne gave kan du vælge i mellem at få indgraveret trækassen eller selve glassene. I begge tilfælde kan du personliggøre dem med indgravering af parrets navne eller med en personlig tekst, såsom “10 år, “20 år”, “30 år” osv. Sådan kan de skåle sammen på deres lykkelige ægteskab!
 • Personlige Chokolader: Du kan aldrig gå galt i byen med chokolade. Du kan få et billede og/eller tekst printet på emballagen, direkte på chokoladen eller endda lave dit eget personlige chokolade telegram med personlig hilsen.
 • Personlige lykønskningskort: I stedet for et traditionelt kort kan du lave et kort af træ med en personlig hilsen og eventuelt billede. Det leveres i en smuk træholder så kortet kan bruges som dekoration i hjemmet.

Bryllupsdag gave til forældre

Når mor og far fejrer bryllupsdag, så vil det helt sikkert varme dem om hjertet hvis deres børn er med til at fejre dem, og ikke mindst har tænkt over en gave. Det er trods alt ikke hver dag at man kan fejre sådan en milepæl. Det kan være at de fejrer en af de store milepæle så som sølvbryllup eller guldbryllup men en lille gestus på en af de mindre kendte bryllupsdage vil helt sikkert være en stor overraskelse og gøre stort indtryk.

Vidste du at alle bryllupsdage har et særligt navn? For eksempel kaldes en 1 års bryllupsdag et Papirbryllup. 2 års bryllupsdag er et bomuldsbryllup og 5 års bryllupsdag er et træbryllup. Leder du efter en 1 års bryllupsdag gave? Eller måske en bomuldsbryllup gave, en træbryllupsgave eller en anden bryllupsdag gave? Så vil du helt sikkert finde en god gave hos os. Du kan vælge at give en gave til mor og far individuelt, eller en gave til dem sammen. Du kan give dem en oplevelse, som f.eks et spaophold og give det et personligt touch med matchende badekåber med deres navne på.

De bedste bryllupsdag gaver til ham

Har du snart bryllupsdag men har du endnu ikke fundet den perfekte gave til din mand? Der er store chancer for at han har de samme problemer, men ingen stress for vi er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte bryllupsdag gave til manden i dit liv! Nogle af de bedste gaver er smykker, som f.eks et læderarmbånd med hans initialer, et par sjove boksershorts med billede, eller en flaske af hans yndlings spiritus i luksus trækasse med indgravering. Du kan endda tilføje passende glas som også indgraveres med din personlige tekst. Du finder masser af gaveideer og tips til gaver til ham på vores hjemmeside.

De bedste bryllupsdag gaver til hende

Vil du overraske kvinden i dit liv med en unik overraskelse til jeres bryllupsdag? Man behøver ikke gøre det helt store ud af det hvert år, og holde store fester, men en lille gave som viser at du har tænkt over det er helt sikkert et must. Du kan f.eks vælge en bryllupsdag gave som får hende til at føle sig forkælet, som er personligt plejesæt med lækre sæber som personliggøres med egen tekst. Eller overrask hende med et sæt vinglas med personlig indgravering. Til hende med en sød tand, kan du vælge i mellem vores kæmpe udvalg af chokoladegaver og slikgaver med personligt design! Find alle vores gaveideer til hende her.

12,5 års bryllupsgave: Den første store milepæl

12,5 års bryllupsdagen også kaldet kobberbryllup er den første helt store milepæl når det kommer til bryllupsdage. Halvvejs til 25 år sammen! Leder du efter en gave til din mand eller din kone eller kender du nogle som fejrer kobberbryllup, og leder du derfor efter en 12,5 års bryllupsgave? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har et kæmpe udvalg af gaver som kan personliggøres med eget billede, navn og/eller tekst. Afhængigt af gaven og materialet bliver din personliggørelse enten printet, indgraveret eller broderet på gaven. Kom i gang med det samme med at finde din unikke kobberbryllup gave her.

Unikke og personlige årsdagsgaver

Fejrer du årsdag inden for kort tid og vil du overraske din kæreste med en helt unik årsdagsgave? Man skulle tro at årsdagsgaver var de nemmeste gaver at finde for man kender trodsalt modtageren rigtig godt. Men faktisk er det ofte omvendt. Det kan være at i har været sammen i mange år og du er ved at løbe tør for ideer, eller måske vil du bare gerne overraske kæresten med en gave til årsdag som betyder noget helt særligt og er helt personlig. Vi har samlet et par ideer til den perfekte årsdagsgave herunder:

 • En sød krammebamse eller en kæmpe en af slagsen er altid en god ide. Bamsens t-shirt personliggøres med eget billede og design. Vi har også almindelige bamser hvor jeres navn kan indgraveres på poterne. Så har din kæreste en at kramme hvis du ikke selv er der.
 • Et sæt vinglas eller ølglas med personlig indgravering
 • En fotobog: Efter et år eller mere sammen har i sikkert masser af billeder sammen, og masser af minder. Lav en unik fotobog med eget design, billeder og eventuel tekst. Hvis du er mere til retro så kan du få printet jeres billeder i retro design (polaroid), og hænge dem op på værelset.
 • Et stort chokoladehjerte med billede og egen tekst printet på chokoladen

Gå på opdagelse i alle vores romantiske gaver her.

Personlig årsdags gave til ham

En årsdag er lidt af en milepæl. Uanset om du fejrer den første årsdag eller hvis i har været sammen i længere tid, så vil du sikkert gerne fejre denne milepæl med en årsdags gave til ham du elsker. Måske har i allerede sagt “Jeg elsker dig” til hinanden, været på ferie sammen og givet hinanden de første gaver.

Hvad giver man kæresten i gave til årsdag? Det vigtigste er at det er noget personligt og noget som betyder noget for kæresten. Det er altid populært at personliggøre gaver så de er lavet helt unikt til modtageren. Hvis du ikke har det store budget til store dyre gaver, så fortvivl ikke, for det er altid tanken der tæller. Og en lille betydningsfuld gave vil helt sikkert altid være et stort hit. En god årsdags gave til ham kan f.eks være en ølgave med personlig emballage eller endda med øl med personlige etiketter. Eller hvad med en flot nøglering med eget design? Er din kæreste den sportslige type kan du give ham en drikkedunk med egen tekst, eller hvad med en badekåbe med brodering af personlig tekst?

Betydningsfuld årsdags gave til hende

Vil du overraske din kæreste til jeres årsdag med en betydningsfuld årsdagsgave som kommer fra hjertet? Overrask kvinden i dit liv med en helt unik årsdags gave. Hun vil helt sikkert sætte pris på at du har lagt lidt ekstra arbejde i det og har tænkt over at gøre gaven så personlig som muligt.

Hos YourSurprise har vi masser af perfekte gaver til hende som er super nemme at personliggøre. Du tilføjer bare, billede, navn og/eller tekst i vores online editor. Med det samme ser du hvordan din gave kommer til at se ud! Når du er tilfreds tilføjer du bare din kreation til indkøbskurven og så tager vi over, og designer vi din gave med kærlighed og præcision i vores gave værksted. Gaven sendes direkte hjem til dig eller til en anden adresse efter eget valg.

Herunder et par tips til årsdag med kæresten, ideer og gaver:

 • En snekugle med eget billede med hjerter, glimmer eller snefnug
 • Duftlys med eget billede og tekst
 • Kæmpe Toblerone med eget design
 • Tørrede blomster i træholder med indgravering
 • Cocktail gaveæske med hendes yndlings drinks og indgraverede glas
 • Et puslespil med eget design og billede

Har du en kollega eller kender du en der har jubilæum snart? Så kan du tjekke hele vores fantastiske udvalg af jubilæumsgaver ud her.