Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Se hele vores brede udvalg af sjove personliggjorte gaver til børn – velegnede til de helt små, barnet, der har alt, og større børn. Lige fra spil og krammedyr til bøger og tilbehør til børneværelset – vi har de perfekte gaver til børn til enhver lejlighed. 

166 Gaver

Du har set 48 af 166 gaver

De bedste, personlige børnegaver med foto og tekst

Alle ved, at børn elsker at få gaver, mere end nogen andre. Deres øjne lyser op, de smiler kæmpestore smil og kan slet ikke vente med at rive papiret op og finde overraskelsen. Hos YourSurprise kan vi let gøre børnegaverne personlige ved at tilføje et navn, foto eller tekst, - mulighederne uendelige og oplevelsen ekstra speciel.

Til de små

Til de små har vi lækkert trælegetøj, som fx lastcykler, trehjulede cykler, træcykler eller klapvogne. Og har du set vores seje børnestole i mange forskellige farver?

Til de større børn

Til de større børn har vi sjove børnebøger, hvor de selv kan spille hovedrollen, og dekorative børnekufferter med deres helt eget navn på. Den perfekte børnekuffert til det mindre legetøj, som kan komme med på legeaftalerne. Vi tilbyder også personlige fodbolde og vægure til ældre børn.

Julegaver til børn

Børn elsker jul! For dem er det ikke kun ferietiden med spil, søde sager og familiestunder, men det er også den tid de forventer gaver allermest i løbet af året! Faktisk vil de finde ud af, om de har været gode børn, og om de får den gave de bad om i brevet til julemanden. Leder du efter en julegave til et barn? Med YourSurprise kan du finde en masse julegaver til alle aldre! En meget populær temagave er den personlige temabog, hvor børn bliver hovedpersonerne i en julehistorie og skal redde julen. For børn, der elsker stille spil, er et puslespil det rigtige valg. Du kan tilpasse puslespillet med et foto eller en fotocollage efter eget valg.

Billige julegaver til børn

Du har måske ikke altid budgettet til at købe en dyr gave. Måske har det været et svært år, eller du leder efter en lille gave til din venindes barn eller til dit barnebarn. Med YourSurprise kan du vælge en kvalitetsgave uden at bruge for mange penge. Nogle billige babygaver? Et personligt plyslegetøj med navnet, en buket slikkepinde, et læderarmbånd med navnet, en krukke med velsmagende slik og mange andre gaveideer!

De bedste babygaver, der har det hele

At vælge en gave til et barn kan være svært, hvis de allerede har alt, hvad de kunne ønske sig! Venner og bekendte har allerede tilfredsstillet barnet med alle de gaver, han/hun kunne ønske sig, men du vil stadig tænke over det? Uanset om du leder efter en gave til en fødselsdag eller en særlig lejlighed, kan det være det rigtige valg at vælge en original og personlig gave. Den pågældende dreng eller pige vil helt sikkert aldrig have fået en gave som din! For eksempel en lækker kæmpe Milka chokoladebar eller en personlig skoletaske med navn. Gør gaven personlig med et billede og/eller en tekst.

Hvordan laver man personlige gaver til børn?

Børn elsker ofte at være i centrum for opmærksomheden! Med en personlig gave vil de vide at gaven de har fået udelukkende er skabt til dem. Du kan gøre gaven personlig med et foto, en tekst og/eller et navn. Mange af babygaverne har også sjove design, der passer til alle aldre! Et god råd? Hvis du leder efter en gave til en 10-årig, så vælg noget mere modent, f.eks. en fodbold med hans navn på, hvis han er til sport. Til mindre børn kan legetøj i æske, blødt legetøj og puslespil være fint.

Gaver til børn i slutningen af skoleåret

Efter et år med hårdt arbejde, skolegang og lektier fortjener børnene hvile og en gave som belønning for alle deres anstrengelser! Overrask dine børn med en uventet gave, en belønning for gode karakterer på eksamensbeviset og et incitament til at starte det nye skoleår med den rette energi!

Vi har helt sikkert den originale gave, du leder efter

Hos YourSurprise vil vi altid gerne hjælpe dig med at finde de perfekte gaver til børn. Uanset om du leder efter en pædagogisk eller sjov gave, har vi det, du leder efter, i vores store sortiment af børnegaver.

Børnebøger

Hvis du foretrækker at give en både sjov og pædagogisk gave, kan børnebøger være det helt rigtige. Vi har et bredt udvalg af børnebøger. Du kan selv føje navn og foto efter eget valg til historien, så barnet selv spiller hovedrollen. En fantastisk måde at tilføje en ekstra sjov dimension til godnathistorierne på.

Skoleartikler

Børn elsker at vise deres vennerne i skolen deres gaver! Hvad kan være bedre end en gave, som de faktisk også kan bruge i skolen? Vi har et flot tegnesæt med farveblyanter, penne, lineal og vinkel. Du skal bare sætte et foto og/eller et navn på forsiden Vi tilbyder også seje gymnastikposer, skoletasker, penalhuse og dåser, bægre og mere!

Personlig madkasse

Gør spisepausen ekstra speciel med en personlig madkasse med barnets navn og foto på. Låget er let at åbne for børn, og den personlige madkasse giver helt sikkert mere lyst til madpakken. Vi har mange forskellige former og størrelser.

Børnerygsæk

En anden god idé er at lave en unik, personlig rygsæk til alle barnets ting. Med masser af plads og fedt design, samt den ekstra bonus at rygsækken aldrig forveksles med en andens!

Personligt penalhus

Hvis du gerne vil tilføje noget til rygsækken, så prøv et fedt penalhus med barnets navn og foto på! Den perfekte måde at skille sig ud fra mængden på.

Børneforklæde

Hvis den lille elsker at være med i køkkenet, så give ham eller hende sit eget personlige forklæde! Du kan sætte navn og / eller foto på forsiden og gøre det ekstra specielt. Vi har både flotte forklæder i bomuld og læder i vores sortiment.

Indgraveret bestikssæt med Miffy på

Hvis det er en klassisk gave, du leder efter, rammer du helt sikkert rigtigt med et smukt, indgraveret sæt børnebestik. Vi graverer barnets navn i bestikket og gør det helt personligt.