Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Det er ved at være det tidspunkt på året hvor din far skal fejres! Har du fundet en Fars Dag gave endnu? Find inspiration til Fars Dags gaver lige her, i vores store udvalg af personlige gaver til fars dag! Overrask din far med en gave fra hjertet. 

Fars Dag Nøgleringe

Fars Dag Nøgleringe

Fars Dag Ølgaver

Fars Dag Ølgaver

Tilbehør til grill

Tilbehør til grill

Fars Dag Glas

Fars Dag Glas

Fars Dag Chokolade

Fars Dag Chokolade

Tøj

Tøj

Bøger til Far

Bøger til Far

Fotogave Fars Dag

Fotogave Fars Dag

199 Gaver

Du har set 48 af 199 gaver

De skønneste Fars Dags gaver

Find en original og personlig farsdagsgave

Tiden flyver afsted for nu er det snart Fars Dag igen! I Danmark falder Fars Dag altid på den samme dag, nemlig Grundlovsdag d. 5 juni.

Selvfølgelig vil du overraske din skønne far med den perfekte fars dags gave. Måske er du selv kreativ, og kan du lave en hjemmelavet fars dags gave, men vi står også klar til at hjælpe dig med at lave en original og unik gave til Fars dag, især hvis du er løbet tør for gode ideer til fars dags gave. Vi hjælper dig med at finde den perfekte gave!

Hvad siger du for eksempel til super lækker chokolade til Fars Dag, såsom en Toblerone med navn og billede? Eller hvad med en Mega Milka med personlig tekst og billede? Vi har et kæmpe udvalg af personlige chokolader, som helt sikkert vil falde i din fars smag.

Vi hjælper dig gerne med at lave en helt unik og personlig gave til fars dag, så du kan vise ham hvor meget han betyder for dig.

Hvad skal jeg give min far i fars dags gave?

Det er en årlig tilbagevendende begivenhed: hvad giver jeg far i fars dag gave? Det kan være lidt af en udfordring at finde den perfekte fars dag gave, især hvis du gerne vil give nog personligt og noget som gør indtryk.

Men fortvivl endelig ikke, for YourSurprise står klar til at hjælpe dig med at finde en helt personlig Fars dags gave. Vores hjemmeside er fyldt med gode fars dags gaver og praktiske tips og ideer.

En Fars Dags gave som din kære far aldrig vil glemme

For de fleste af os er vores far en klippe som vi kan støtte os til, som altid er der for os, og som er fuld af vise ord og råd. Derfor er det da også et must at din far fejres på Fars Dag med en personlig fars dags gave og takke ham for hans støtte og kærlighed. Derfor har vi samlet en masse fars dag gaveideer, så du kan give ham en unik og uforglemmelig overraskelse. Alle fædre er ikke ens, så kunsten er at finde den perfekte fars dag gave som passer perfekt til din far.

Personlige fars dags gaver til ham der elsker mad og drikke

Den perfekte gaveide til faren er elsker en god drink er selvfølgelig et personligt ølglas, vinglas eller whiskyglas med gravering. Du kan få indgraveret glassene med en sjov tekst og din fars navn.

Eftersom vores glas graveres med laser, behøver du ikke være bange for at din gravering forsvinder med tiden i opvaskemaskinen. Udover ølglas med gravering, har vi også forskellige lækre øl gaveæsker med internationale, belgiske, tyske eller hollandske øl. Den perfekte gave til faren der elsker et koldt glas øl.

Vil du give din far en lille udfordring og samtidig give ham en virkelig unik fars dag gave? Så er vores hjemmebryg tønde en rigtig god gave til at overraske sin far med: Din far skal selv blande ingredienserne til hans personlige øl og tilføje vand. Så lad os se om han er lige så god til at brygge sin egen øl som han er til at drikke den! Det er da virkelig en original gave til fars dag.

En perfekt Fars Dag Gave til faren der elsker at lave mad

Elsker din far at stå i køkkenet og lave de lækreste retter? Eller er han en ægte grillmester som elsker at hygge sig med at grille med en god ven og familie? Så er vi lidt jaloux - sådan en far vil vi også have! Til faren som er en ægte mesterkok har vi masser af gaveideer fars dag.

Hvad siger du til et forklæde med hans billede på? Eller et lækkert læderforklæde med graveret navn? Du kan også få lavet et flot skærebræt eller tapasbræt med gravering, eller en knivblok med navn.

Fars Dag gave til den seje far

Har din far humor? Og elsker han at fortælle far jokes? Hvorfor så ikke udødeliggøre nogle af hans greatest hits på t shirts? T shirten kan printes med både billede og tekst så det er kun fantasien der sætter grænser. De fleste fædre elsker en sjov gave. Vil du overraske dine børns far med den ultimative Verdens Bedste far gave? Så er en t shirt lige sagen. Skriv en sød besked, det vil helt sikkert gøre far glad.

Den bedste fars dags gave til faren der altid snakker om de gode gamle dage

Er din far typer som ofte tænker på de gode gamle dag, og siger ting som "dengang jeg var barn"? Taler han ofte om den fantastiske ferie som i var på for flere år siden, eller weekendturen med familien? Så tror vi at vi har den perfekte fars dags gave som han med garanti vil elske. Få printet jeres dejligste billede på et krus eller lav en super flot fotobog til ham. Det er en fars dags gave han aldrig vil glemme.

5 originale gaver til Fars Dag

Hvis du gerne vil give en virkelig personlig fars dags gave, istedet for en klassisk gave, så har vi mange ting og ideer til dig som hjælper dig med at finde de bedste gaver til fars dag.

Herunder finder de lidt inspiration:

 • Et personligt kort til din far med et digt eller en personlig hilsen. Inde i kortet kan du lægge et gavekort til en oplevelse sammen. Kvalitetstid er noget de fleste fædre virkelig vil sætte pris på
 • En blød pude til far med en collage af billeder af jeres familie. Det er en virkelig sød og betænksom fars dag gave
 • En personlig bog med alle grundene til at din far er den bedste. Den ultimative gave til verdens bedste far
 • Et personligt puslespil til far med jeres yndlingsbillede(r)
 • En kæmpe chokolade til alle fædre med en sød tand. Personliggøres med personlig hilsen og eget billede

De bedste Fars Dag Gave Ideer

Hvis du leder efter den perfekte fars dag gave, så er du kommet til rette sted. Vi har samlet de bedste gave kategorier med gaveideer til Fars dag, så gå på jagt og find den perfekte gave til fars dag lige her!

Fars Dag Glas

Fra vinglas til ølglas, der er et personligt glas til din far til en hvilken som helst drink!

Fars Dag Øl

En helt oplagt gave med et twist. Fra personlige gaveæsker med et lækkert udvalg af øl til ølgaver med ølglas. Vælg din favorit, og lav din egen unikke gave.

Fars Dag chokolade

De lækreste chokolader fra hans yndlingsmærker.

Fars Dag lædergaver

Fra en tegnepung til et bælte, højkvalitets gaver med indgravering i læder.

Fars Dag Nøgleringe

Tilføj navn, billede eller tekst til en unik nøglering er den perfekte fars dag gave

Andre fantastiske Fars Dags gave ideer

Den bedste fars dags gave varierer fra far til far. Men gode gaver til far på fars dag kan være mange ting. Vi hjælper dig gerne med at finde gaver som er den helt perfekte gave til fars dag!

Herunder finder du inspiration til fars dag gaver:

 • Mega Milka chokolade
 • Kære Far - personlig bog som er perfekt til en nybagt far!
 • Læderpung med gravering
 • Læderforklæde med navn
 • Strømper med billede
 • Ølglas med gravering
 • Fars Dag Øl Gaveæske
 • En ItsieMe krammebamse med eget ansigt
 • Ostebræt med osteknive
 • Nøglering med billede

Man siger ofte at det er tanken der tæller. Og det er vi helt enige i. Din far forventer ikke at du går ud og bruger kassen på en fars dag gave, men vil helt sikkert elske en fars dags gave som kommer hjertet. Din far har trods alt gjort rigtig meget for dig, så er det ikke på tide at far får lidt opmærksomhed?

Det er far som holdt dig i hånden da du tog dine første skridt, som står bag dig i lykkelige og svære stunder. Det er super nemt og simpelt at lave en personlig gave til fars dag. Man behøver bare at kende sin far lidt for at kunne lave personlige farsdags gaver. Giv den personlige gave til far dag d. 5 juni.

Det er derfor kun fantasien der sætter grænser hvis du vil lave en personlig gave til fars dag. Vi har et stort udvalg af fars dag gaver som aldrig går af mode:

 • Øl- eller vinglas med gravering
 • Nøglering med billede
 • Krus med billede til far
 • En lækker flaske vin med personlig hilsen på etiketten eller en øl gaveæske

Alle vores fars dag gaver kan du nemt og simpelt personliggøre helt selv. Du tilføjer bare billede og tekst i vores online editor, du vil blive overrasket over hvor nemt det virkelig er at personliggøre og bestille en personlig gave. Man behøver ikke være særlig kreativ, og vores editor et lavet så alle aldre kan arbejde med den.

De bedste fars dags gaver samlet på et sted

Har du brug for endnu mere inspiration til en fars dags gave? Herunder finder du fleres fars dag gaveideer.:

 • Et krus med billede og navn
 • En flot t shirt hvor der står at han er den bedste far
 • En lækker flaske af hans yndlings spiritus med personlig etikette

Du kan selvfølgelig også tjekke alle gaver til mænd ud!

En billig Fars dags gave som kommer lige fra hjertet

Fars Dag er det perfekte øjeblik til at overraske din far med en personlig gave som viser ham hvor meget du elsker ham. En fars dag gave drejer sig ikke om hvor meget den har kostet men om tanken bag. Vi har et væld af ideer til en fars dags gave som ikke er dyre men som fædre i alle aldre med garanti vil sætte pris på.

Herunder finder du et par ideer til en lille fars dag gave:

 • Shotglas med gravering
 • Håndklæde med tryk eller broderi
 • Nøglering med boillede er en rigtig god gave
 • En kæmpe rulle Oreo kiks med eget navn og billede

Fars dag gave ideer der ikke koster en formue

Leder du efter en fars dag gave som både er til et betale men samtidig er betænksom, unik og original? Intet problem, vi har en fars dags gave til enhver pengepung. Herunder finder du inspiration til en fars dags gave til under 120 kr:

Et tapasbræt med gravering - en fars dag gave ide som han kan bruge igen og igen

Et termokrus med billede - Få printet en kærlig hilsen på kruset

Whiskyglas med navn - den ultimative personlige gave til en whisky-elsker

Et ølglas med gravering - vi har forskellige glas til mange øl typer

En øloplukker af træ - En praktisk men sød fars dags gave.

En vægur med billede - Sådan sørger du for at din far aldrig kommer for sent

Tvivler du stadig eller leder du efter en endnu bedre gave? Så gå på opdagelse i hele vores fars dags gave udvalg. Der er helt sikkert noget der vil falde i din fars smag. Alt fra tøj og tekstil, til boligindretning, chokolader og drikkevarer. Alle har forskellige behov, men vi er sikre på at du vil finde gaven til far lige her hos os.

Den bedste fars dags gave er naturligvis at være sammen som familie.

Fars dag gave fra børn

En far er hans børns superhelt! Derfor er det endnu federe give ham en fars dag gave fra hans børn, og involvere dem i planlægningen af Fars Dag. De kan også være med til at finde den helt perfekte gave.

Tænk for eksempel på en gave som børnene kan give deres far, for eksempel sammen med en fin tegning de selv har lavet. Der er ikke noget en far elsker mere end en gave fra hans børn.

Har du et flot familiebillede som ville være helt perfekt? Få det printet på lærred eller et vægur, eller personliggør noget som far altid har med sig som en computertaske eller et krus med billede.

En anden sød gave kunne være en flot læderpung med gravering. Inde i pungen kan du allerede lægge et billede af børnene i så han altid har dem med sig. Og husk på at ifølge gammel overtro må man ikke give en pung uden at der ligger lidt penge i, ellers give det uheld. Et par kroner er nok!

Det er da gaver fars dag gøres bedre med, synes du ikke?

Far er ethvert barns helt. Også en nybagt far som fejrer hans første fars dag. Når man lige har fået barn er der mange tanker der går gennem ens hoved. Det gælder også for en nybagt far. Leder du efter en første fars dags gave, så er du kommet til rette sted. Gaven fra hans barn vil med garanti være en uforglemmelig en af slagsen.

Fars Dag gave til Bonusfar

Det er ofte de biologiske fædre der får al opmærksomheden, men lad os ikke glemme at anerkende det vigtige bidrag som en bonusfar giver. Bonusfaren, også kendt som stedfar eller papfar, er den mand som vælger at elske og støtte børn som ikke er biologisk deres egne, men som de har en stor andel i at opdrage. Til denne Fars Dag, så lad os anerkende den vigtige rolle de spiller og finde betydningsfulde måder at fejre dem på og vise hvor meget vi sætter pris på disse bemærkelsesværdige mennesker.

Bonusfædre er en del af fundamentet for et barns liv, og bidrager ofte med råd og vejledning. Det er også ofte en der bidrager med typiske far jokes, og som generelt betyder meget for barnet.

Overrask ham til denne Fars dag med en unik gave til bonusfar, vis ham lidt ekstra kærlighed og tak ham for alt det han gør.

Herunder finder du lidt inspiration:

 1. Vis din taknemmelighed med at fint kort med en personlig Fars Dag hilsen
 2. Giv ham hans yndlingsflaske alkohol
 3. Saml jeres bedste minder og lav en flot fotoramme eller fotobog
 4. Giv ham en praktisk gave som han kan bruge i hverdagen, og som altid vil minde ham om dig. Tænk for eksempel på en indgraveret læderpung, en badekåbe med broderet navn eller en personlig nøglering.

Forkæl din fantastiske stedfar, ham som altid er der for dig med kærlighed, støtte og vejledning.

Blogs med de bedste ideer til Fars Dag

Har du brug for ekstra inspiration til gaver fars dag gøres bedre med? Så tjek hele vores sortiment ud til f.eks den første fars dag.

Sjove fakta om Fars dag

Hvornår er det Fars Dag spørger du måske dig selv om? Vi fejrer fars dag hvert år på Grundlovsdag. I år falder fars dag onsdag d 5 juni. Vidste du, at Fars dag fejres på forskellige dage i forskellige lande? I Spanien, Italien og Portugal fejrer man Fars dag torsdag den 19. marts. I Tyskland er det Fars dag i maj, men i Holland er det først i juni. På trods af de forskellige datoer, fejrer man Fars dag over hele Europa.

Leder du efter en fantastisk gave til mors dag? Så kan du finde gaven til mors dag lige her.

Det er tanken der tæller!

Gaver behøver ikke altid at være store eller dyre. De fleste fædre synes, det meget vigtigere, at de ved, at nogen tænker på dem, end at få en stor eller dyr gave. Jo mere personlig gaven er, des mere værdsætter de den. Vi mener, at man ikke kun bliver glad for at få gaver - men også for at give dem! Vi kalder dette 'Kunsten at give'. Når du giver, 'spreder du lidt lykke'!