Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Det er ved at være det tidspunkt på året hvor din far fejres! Har du fundet en Fars Dag gave endnu? Find de bedste gaveideer til far, og gør dem personlige med det samme. Et kæmpe udvalg af gaveideer til Fars Dag, kun hos YourSurprise!  

341 Gaver

Du har set 48 af 341 gaver

Den skønneste gave til Fars dag

Nu er det snart Fars dag! Vi ved godt, at du leder efter den perfekte gave til din skønne far. Du kan naturligvis selv finde på noget - vi er her bare for at hjælpe dig med en dejlig gave. Især hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal overraske ham med. MD: Giv en lækker, personlig stang Toblerone, med navn eller foto på. Eller en lækker chokolade med billede og en personlig hilsen? Vi hjælper dig gerne med at skabe noget helt specielt til din far, så du kan vise ham, hvor meget han betyder for dig.

5 originale gaver til Fars Dag

Hvis det er originalitet du leder efter, fordi du ikke kun vil give en materialistisk gave, så får du her et par tips til at finde en virkelig unik og personlig gave. Her har du 5 af de bedste gaveideer der helt sikker passer perfekt til din far:

 • Et personligt kort til din far med et digt dedikeret kun til ham. Inden i kortet kan du lægge et gavekort til en sjov dag sammen med dig. Der er ikke noget bedre end kvalitetstid sammen.
 • En blød pude til far med en collage af billeder af jeres familie
 • En personlig notesbog med alle grundene til at din far er den bedste i verden!
 • Et personligt puslespil til far med dit yndlingsbillede
 • En kæmpe chokolade til alle fædre, der elsker chokolade og som ikke kan leve uden lidt sødt efter et måltid.

De bedste Fars Dag Ideer

Hvis du leder efter den perfekte fars dag gave, så er du kommet til rette sted. Vi har samlet de bedste gave kategorier med gaveideer til Fars dag, så gå på jagt og find den perfekte gave til en særlig person i dit liv:

 • Fars Dag Glas: Fra vinglas til ølglas, der er et personligt glas til din far til en hvilken som helst drink!
 • Fars Dag Øl: Fra personlige gaveæsker med et lækkert udvalg af øl til ølgaver med ølglas. Vælg din favorit, og lav din egen unikke gave.
 • Fars Dag chokolade: Lækker chokolade fra hans yndlingsmærker.
 • Fars Dag lædergaver: Fra en tegnepung til et bælte, højkvalitets gaver med indgravering i læder.
 • Fars Dag Nøgleringe: Tilføj navn, billede eller tekst til en unik nøglering er den perfekte fars dag gave

Til fædre, der elsker mad og drikke

Den bedste gave til fædre, der kan lide lidt godt at drikke af og til, er naturligvis et personligt øl-, vin- eller whiskyglas. Du kan frit sætte navn eller tekst på glasset. Vi graverer designet i glasset, så det tåler opvaskemaskine. Ud over glassene, har vi flere lækre ølsæt, med lækre internationale øl fra fx Belgien, Tyskland eller Holland.

Til fædre, der nyder at stå i køkkenet

Hvis din far laver en af dine yndlingsretter, hver gang han ser dig, og elsker at stå i køkkenet, er vi faktisk lidt misundelige! Sådan en far vil vi også gerne have! Vi har masser af gaveideer til fædre, der er på vej til at blive mesterkokke. Hvad med et lækkert læderforklæde med hans navn på? Eller et smukt spækbræt eller knivblok i træ med hans navn indgraveret?

Til de seje fædre

Alle fædre bliver seje med en af vores specielle farsdags t-shirts på. Fortæl ham, at han er din helt, med en t-shirt, der siger ‘For the coolest dad’, ‘Best dad in the world’ eller din helt egen tekst. Vi trykker det hele for dig, let og lige til.

Til de nostalgiske fædre

Taler din far stadig om den ene ferie, I holdt for mange år siden, eller de familieweekender, I har tilbragt sammen, og nyder at finde de gamle fotoalbum frem igen og igen? Hvis det er tilfældet, tror vi, at din far vil elske at få et krus med hans yndlingsfotos, eller et omhyggeligt udvalgt fotoalbum med alle hans foretrukne øjeblikke.

Sjove fakta om Fars dag

Vidste du, at Fars dag fejres på forskellige dage i forskellige lande? I Spanien, Italien og Portugal fejrer man Fars dag torsdag den 19. marts. I Tyskland er det Fars dag i maj, men i Holland er det først i juni. På trods af de forskellige datoer, fejrer man Fars dag over hele Europa.

Det er tanken der tæller!

Gaver behøver ikke altid at være store eller dyre. De fleste fædre synes, det meget vigtigere, at de ved, at nogen tænker på dem, end at få en stor eller dyr gave. Jo mere personlig gaven er, des mere værdsætter de den. Vi mener, at man ikke kun bliver glad for at få gaver - men også for at give dem! Vi kalder dette 'Kunsten at give'. Når du giver, 'spreder du lidt lykke'!

Bonusfar gave til Fars Dag

Det er ofte de biologiske fædre der får al opmærksomheden, men lad os ikke glemme at anerkende det vigtige bidrag som en bonusfar giver. Bonusfaren, også kendt som stedfar eller plasticfar, er den mand som vælger at elske og støtte børn som ikke er biologisk deres egne, men som de har en stor andel i at opdrage. Til denne Fars Dag, så lad os anerkende den vigtige rolle de spiller og finde betydningsfulde måder at fejre dem på og vise hvor meget vi sætter pris på disse bemærkelsesværdige mennesker.

Bonusfædre er en del af fundamentet for et barns liv, og bidrager ofte med råd og vejledning.

Overrask ham til denne Fars dag med en unik gave til bonusfar, vis ham lidt ekstra kærlighed og tak ham for alt det han gør.

Herunder finder du lidt inspiration:

 1. Vis din taknemmelighed med at fint kort med en personlig Fars Dag hilsen
 2. Giv ham hans yndlings flaske alkohol
 3. Saml jeres bedste minder og lav en flot fotoramme eller fotobog
 4. Giv ham en praktisk gave som han kan bruge i hverdagen, og som altid vil minde ham om dig. Tænk for eksempel på en indgraveret læderpung, en badekåbe med broderet navn eller en personlig nøglering.

Forkæl din fantastiske stedfar, ham som altid er der for dig med kærlighed, støtte og vejledning.