Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Verden er da bare et bedre sted med bedsteforældre der kan sprede deres kærlighed til deres børnebørn. De er med til at gøre barndommen speciel og uforglemmelig. Det er øjeblikke, der bør fejres! Imponer dine bedsteforældre med en personlig gave til deres fødselsdag eller enhver anden unik anledning.

198 Gaver

Du har set 48 af 198 gaver

Personlige gaver til bedsteforældre

Vil du gerne overraske dine mormor eller morfar med en dejlig gave? Måske fejrer de en fødselsdag eller en årsdag. Eller måske vil du bare fortælle dem, at de er de bedste bedsteforældre i hele verden, eller at du nyder at besøge dem og alt det sjove, I har sammen. Måske vil du gerne sige tak for, at de altid passer børnene. Der er utallige grunde til at overraske mormor eller morfar.

Gaven til mormor eller farmor

Er din mormor eller farmor en, du ser op til? Et af de mennesker, du besøger for at få trøst og gode råd? Så fortæl hende, hvor meget hun betyder for dig. Du kan vise det med en besked på et dekorativt hjerte af træ, et krus eller the- eller vinglas. Hvis din bedstemor nyder en lækker godbid, vil hun sikkert elske sin eget helt personlige serveringsbakke med personlig hilsen og navn.

Gaven til morfar eller farfar

Er din farfar eller morfar din helt? Fortæller han altid sjove vittigheder, spiller sjove spil og hjælper dig med at bygge ting? Fortæl ham, hvor meget du sætter pris på ham med et flot foto af jer begge på et krus, et telefoncover eller et puslespil. Hvis din bedstefar kan lide en lækker drink, kan du give ham et øl-, whisky- eller vinsæt.

Tegninger på krus

Har du lavet en sej tegning til farmor eller morfar? Hvis du vil gøre noget ekstra specielt med den, kan du trykke den på et krus! Så ser dine bedsteforældre din dejlige tegning, hver gang de nyder en god kop te eller kaffe. Vores krus tåler opvaskemaskine, så man behøver ikke engang at tænke på den ekstra opvask. Du kan også trykke din tegning på andre gaver, som telefoncovers, vin-, øl- eller whiskyetiketter eller på en vandflaske, for bare at nævne nogle stykker. Mulighederne er uendelige!

Fortæl dem, at de skal være bedsteforældre

Hvis du er gravid og søger en original måde at fortælle dine forældre, at de skal være bedsteforældre på, kan du lave en særlig graviditetsbesked! Få ultralydsbilledet trykt på et trækort, tilføj en sparkedragt med teksten 'I skal være bedsteforældre!'. Hvis du gerne vil samle et fantastisk sæt, kan du tilføje en personlig sut. Uanset hvad - bliver de super lykkelige!

Gør bedstemors eller bedstefars fødselsdag til noget særligt

Vil du overraske din bedstemor eller bedstefar med en god gave på fødselsdagen? Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal give, har vi nogle gode tip til dig. Hvad med et vægur eller et puslespil med et foto af alle deres børnebørn? Hvis de nyder en dejlig kop the eller kaffe hver dag, kan en graveret trææske til the, med en sød tekst, være perfekt. Andre populære gaver er fx et personligt krus, chokolade eller et lærred.

Overrask dine bedsteforældre på mors eller fars dag

Glem ikke bedstemor og bedstefar på mors og farsdag! De er også stolte forældre. Gaven behøver ikke være stor, det er tanken, der tæller Hvis du ikke kan besøge dem, kan du sende deres gave direkte til dem.

Til bedsteforældre, der ikke kan besøge hinanden eller deres børnebørn

Hvis de er lidt oppe i alderen, kan det være, at bedstemor og bedstefar ikke bor sammen længere. Måske er en af dem endda blevet alene tilbage. Andre bedsteforældre kan bare ikke se deres børnebørn så ofte og savner dem meget. Hvordan kan du trøste en, der ikke længere ser deres kære så tit eller over hovedet? Det virker næsten helt umuligt. Vi dog et vidunderligt svar fra en bedstemor, der fik lavet en pude med et foto af børnebørnene. Hun følte, at den gjorde det muligt at holde om dem. Selvom den aldrig kan erstatte den ægte vare, var hun virkelig glad for den, hvilket rørte os dybt. Det handler ikke om størrelsen på gaven, men om følelsen bag den.

Bedsteforældres dag i 2024

Vidste du at der er en dag der fejrer bedsteforældrene? Det er rigtigt; det er et øjeblik dedikeret til din bedstefar eller bedstemor i hjertet! Men hvornår er bedsteforældrenes dag ? Hvert år er det bedsteforældrenes dag i den anden uge i september. Bedsteforældrene vil garanteret blive glade, hvis du besøger dem, men hvorfor ikke overraske dem med en gave de ikke havde forventet? Vi har masser af gaveideer til bedsteforældrenes dag, en speciel gave til bedstefar eller bedstemor under deres fest. Og hvis du ikke kan være der personligt, så send din gave eksternt, og tilføj en bemærkning, så de ved at du er afsenderen!

Imponer bedsteforældrene med en personlig gave

Det bedsteforældre elsker allermest i livet, er at se deres børnebørn. De håber altid at de vokser op sunde og glade, og er deres største stolthed. Der er en god chance for at deres hjem bliver plastret til med billeder af deres børnebørn, som de stolt viser til enhver gæst. Netop derfor er en personlig gave det bedste valg til bedstefar og bedstemor. Du kan vælge et billede, der ligger deres hjerte nært, og få det trykt på en gave, såsom et krus, en flaske vin eller spiritus, en nøglering eller skabe et fotoalbum med alle de bedste billeder. Du kan også få deres navn trykt eller graveret på en gave eller skrive en sød besked dedikeret til dem.

Gaveideer til bedsteforældres bryllupsdag

Hvis du er så heldig stadig at have bedsteforældre i dit liv, er der en god chance for at de vil fejre en vigtig bryllupsdag sammen. Måske har de nået milepælen på 50 år sammen eller måske endda 60 eller 70! En sådan varig kærlighed skal fejres på en særlig måde. Skab en unik gave til dine bedsteforældres bryllupsdag, og overrask dem med noget de altid vil huske! Du kan få deres bryllupsdato indgraveret på elegante toastglas eller få printet et billede fra deres bryllupsdag på et lærred. Leder du efter flere gaver til denne lejlighed, så tag et kig på alle bryllupsdagsgaver