Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik på 29-05-22

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Personlige gaver til bedsteforældre

Vil du gerne overraske dine bedsteforældre med en dejlig gave? Måske fejrer de en fødselsdag eller en årsdag. Eller måske bare vil du fortælle dem, at de er de bedste bedsteforældre i hele verden, eller at du nyder at besøge dem og alt det sjove, I har sammen. Måske vil du gerne sige tak for, at de altid passer børnene. Der er utallige grunde til at overraske bedstemor og bedstefar.

Gaven til bedstemor

Er din bedstemor en, du ser op til? Et af de mennesker, du besøger for at få trøst og gode råd? Så fortæl hende, hvor meget hun betyder for dig. Du kan vise det med en besked på et dekorativt hjerte af træ, et krus eller the- eller vinglas. Hvis din bedstemor nyder en lækker godbid, vil hun sikkert elske sin eget helt personlige serveringsbakke med personlig besked og navn.

Gaven til bedstefar

Er din bedstefar din helt? Fortæller han altid sjove vittigheder, spiller sjove spil og hjælper dig med at bygge ting? Fortæl ham, hvor meget du sætter pris på ham med et flot foto af jer begge på et krus, et telefoncover eller et puslespil. Hvis din bedstefar kan lide en lækker drink, kan du give ham et øl-, whisky- eller vinsæt.

Tegninger på krus

Har du lavet en sej tegning til bedstemor eller bedstefar? Hvis du vil gøre noget ekstra specielt med den, kan du trykke den på et krus! Så ser dine bedsteforældre din dejlige tegning, hver gang de nyder en god kop te eller kaffe. Vores krus tåler opvaskemaskine, så man behøver ikke engang at tænke på den ekstra opvask. Du kan også trykke din tegning på andre gaver, som telefoncovers, vin-, øl- eller whiskyetiketter eller på en vandflaske, for bare at nævne nogle stykker. Mulighederne er uendelige!

Fortæl dem, at de skal være bedsteforældre

Hvis du er gravid og søger en original måde at fortælle dine forældre, at de skal være bedsteforældre på, kan du lave en særlig graviditetsbesked! Få ultralydsbilledet trykt på et trækort, tilføj en sparkedragt med teksten 'I skal være bedsteforældre!'. Hvis du gerne vil samle et fantastisk sæt, kan du tilføje en personlig sut. Uanset hvad - bliver de super lykkelige!

Gør bedstemors eller bedstefars fødselsdag til noget særligt

Vil du overraske din bedstemor eller bedstefar med en god gave på fødselsdagen? Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal give, har vi nogle gode tip til dig. Hvad med et vægur eller et puslespil med et foto af alle deres børnebørn? Hvis de nyder en dejlig kop the eller kaffe hver dag, kan en graveret trææske til the, med en sød tekst, være perfekt. Andre populære gaver er fx et personligt krus, chokolade eller et lærred.

Overrask dine bedsteforældre på mors eller fars dag

Glem ikke bedstemor og bedstefar på mors og farsdag! De er også stolte forældre. Gaven behøver ikke være stor, det er tanken, der tæller Hvis du ikke kan besøge dem, kan du sende deres gave direkte til dem.

Til bedsteforældre, der ikke kan besøge hinanden eller deres børnebørn

Hvis de er lidt oppe i alderen, kan det være, at bedstemor og bedstefar ikke bor sammen længere. Måske er en af dem endda blevet alene tilbage. Andre bedsteforældre kan bare ikke se deres børnebørn så ofte og savner dem meget. Hvordan kan du trøste en, der ikke længere ser deres kære så tit eller over hovedet? Det virker næsten helt umuligt. Vi dog et vidunderligt svar fra en bedstemor, der fik lavet en pude med et foto af børnebørnene. Hun følte, at den gjorde det muligt at holde om dem. Selvom den aldrig kan erstatte den ægte vare, var hun virkelig glad for den, hvilket rørte os dybt. Det handler ikke om størrelsen på gaven, men om følelsen bag den.