Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder dy efter en unik gave til at overraske mor eller far med? Se vores store udvalg af personlige gaver til forældre. Ved at tilføje en personlig hilsen, et fint billede eller en vigtig dato, gør du gaven ekstra særlig.

111 Gaver

Du har set 48 af 111 gaver

Overrask med unikke gaver til forældre

Hvis du har nogle fantastiske forældre i dit liv, så ved du godt hvor heldig du er. Det er dem, der altid støtter dig ligegyldigt hvad, de trøster dig, får dig til at grine og er ved din side ved enhver udfordring i livet. Det kan være rigtig svært at finde en gave til mor og far, især fordi det næsten altid er dem, der giver. Men der er selvfølgelig masser af anledninger hvor man kan give bare en lille smule tilbage. Tidspunkter hvor du kan sige tak med en sød og betænksom gave.

Som sagt, så kan det være rigtig svært at finde en gave til forældre. Hvis du spørger dem, hvad de ønsker sig, siger de sikkert at de ikke har brug for noget, men det betyder selvfølgelig ikke at de ikke vil blive glad for det.

Uanset om du leder efter en bryllupsdagsgave til forældre, julegaver til mor og far eller en fødselsdagsgave, så er du kommet til det rette sted! Vi har et udvalg af helt unikke gaver til forældre.

De bedste gaveideer til forældre

Når det drejer sig om at finde de bedste gaveideer til forældre, så har YourSurprise et kæmpe udvalg af gaver til enhver lejlighed. Til jul kunne du give et sæt personlige julekugler med billeder af familien; til en fødselsdag kunne du gå indgraveret glas med navnet op hver familie medlem. Der er masser af ideer til en perfekt gave til forældre der kommer fra hjertet:

 • Et vægur med billede af familien
 • En personlig æske med lækre chokolader
 • Et dørskilt til huset med navne og gadenummer
 • En dørmåtte med en personlig hilsen
 • Et sæt krus med deres navne
 • En flaske vin med personlig etikette

Bryllupsdagsgave til forældre: Betænksomt og uforglemmeligt

Et godt forhold og ægteskab er det bedste der er. Ingen går igennem livet uden lidt modgang en gang imellem, men hvis dine forældre har elsker hinanden i mange år, og de har en stor bryllupsdag lige rundt om hjørnet, så skal det helt sikkert fejres.

Overrask dem med en sentimental gave som går lige i hjertet, noget som minder dem om deres kærlighedshistorie. Vi har herunder samlet et par ideer til bryllupsdagsgaver til forældre:

 • En personlig fotobog eller ramme med billeder af børn og børnebørn er altid et kæmpe hit hos forældre. Du kan personliggøre det med deres navne og anekdoter fra deres liv sammen.
 • En mindeæske fyldt med minder fra et langt liv: billeder, souvenirs og breve vil være en rigtig nostalgisk gave.
 • Et billede på lærrede som dekoration i hjemmet.
 • Et sæt matchende halskæder
 • Halskæder eller armbånd med deres navne

Se alle vores bryllupsdagsgaver her.

Julegave til forældre

Forældre forventer ikke at du bruger en formue på en stor gave. Din mor eller far vil helt sikkert sætte større pris på en gave som du har tænkt over og lagt lidt mere arbejde i. Hos YourSurprise har vi et kæmpe udvalg af sjove og personlige julegaver til forældre, som nemt og simpelt gøres helt personligt med eget billede, tekst eller navn.

Hvad med en flot kimono til mor med hendes eget navn på ryggen? Eller et flot tapasbræt med indgravering efter eget valg. Til far kunne du lave et par flotte strømper med et billede af dig selv, det vil helt sikkert få smilet frem. Eller hvad med en personlig ølgave med indgraverede glas?

Det er ligegyldigt hvad tanken der tæller.. Og kun fantasien der sætter grænser.

Adventsgaver til forældre

Dine forældre har sikkert altid lavet en adventskalender til dig som barn. Måske synes du det er ved at være tid til at give tilbage og overraske med adventsgaver til dine forældre. Men så kommer det store spørgsmål.. Hvad giver man mor og far? Og det skal selvfølgelig heller ikke koste alverden. Ingen panik, vi har en masse sjove små gaver som er perfekte til en adventskalender til forældre. Se et udvalg herunder:

 • Julekugler med eget billede eller tekst
 • En kæmpe Toblerone med eget billede og tekst
 • Et personligt kalenderlys med eget billede og design
 • Et chokolade telegram med din egen tekst
 • En kortholder af træ med indgraveret fyrfadslysestage

Sæt prikken over i’et og pak gaven ind i personligt gavepapir med eget billede og design.

Personlig gave til Mor og Far

At finde den helt rigtige gave kan være en udfordrende opgave, men vi håber du hos os kan finde inspiration og ideer til den perfekte gave til dine forældre. Uanset om du vælger noget sentimentalt, noget praktisk eller noget sjovt, det vigtigste er at du viser dem hvor meget du elsker og værdsætter dem.

Så sæt i gang, og find lige nøjagtig den gave som vil få smilet frem hos dine forældre.