Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Lærere er en stor støtte i børns og unges opvækst. Når skoleåret er ved at være slut, hvorfor så ikke takke dit barns lærer med en personlig gave specielt til ham eller hende.

184 Gaver

Du har set 48 af 184 gaver

Personlige takkegaver til lærere

Hvis du leder efter en cool gave til din lærer, er du kommet til det rette sted. Hos YourSurprise giver vi dig mulighed for at lave sjove personaliserede gaver, hvor du kan tilføje et foto, en tekst og/eller et navn efter eget valg for at gøre din gave til noget helt særligt.

Gaver til lærer: Sig tak med en personlig gave til lærer

Lærere spiller en stor rolle i vores udvikling, derfor er der mange grunde til at vise din taknemmelighed for deres indsats. Et par af de største grunde til at takke en lærer finder du herunder:

  • Hårdt arbejde og dedikation: Lærere bruger meget tid på at gøre timerne klar, give karakterer og give personlig rådgivning, så eleverne lykkes.
  • Effekt på personlig udvikling: Den bedste lærer giver ikke kun viden, men hjælper også med din personlige udvikling. De hjælper eleverne med at bygge selvtillid, robusthed og selvbevidsthed.
  • Langvarig positiv indflydelse: Den visdom og opmuntring, som inspirerende lærere deler, forbliver ofte hos eleverne længe efter, de har forladt klasseværelset, og former deres fremtidige valg og præstationer.

Af alle disse grunde og meget mere er det en sød gestus at give en gave til en lærer som vil have en stor effekt på modtageren og give dem et minde fra deres tid som din lærer. Til deres fødselsdag, afskedsgave eller hvis de går på pension. Der er altid en god grund til at overraske din yndlingslærer.

En gave til lærer fra elever

Vi er sikre på, at din lærer vil blive både glad og stolt over at modtage en gave fra hele klassen. Hvis du har et cool klassebillede, kan du uploade det i vores online redigeringsværktøj og lave en cool gave fra hele klassen på ingen tid. Du kan vælge et krus, en dekorativ flise til klasselokalet eller en lækker æske chokolade, der er personaliseret med et foto og en sød besked.

Gaver til lærer sidste skoledag

Når skoleåret går på hæld er det det perfekte tidspunkt til at vise din lærer din taknemmelighed med en betænksom gave til sidste skoledag. Fra personlige gadgets til praktiske skoleartikler, en lille gestus vil helt sikkert gøre stort indtryk på din lærer. Herunder finder du et par ideer til en gave til lærer fra elever:

  • En chokoladegave med en personlig hilsen til læreren
  • En laptop taske med hans eller hendes navn
  • Et indgraveret tekrus
  • En personlig notesbog
  • Et personlig vægur til klasseværelset

Afskedsgave til lærer

Forskellige slags lærere har forskellige behov. Til læreren i de små klasser eller til pædagogen i børnehaven eller vuggestuen kan en gave med fokus på afslapning være en god ide. De har trods alt små børn der laver en masse larm om sig hele dagen. Tænk for eksempel på en Love, Beauty, Planet pleje gaveæske , et sæt med personlige sæber eller showergel, eller en tekasse med et udvalg af lækker te.

Læreren i de ældre klasser eller gymnasielæreren bruger mere tid bag ved at skrivebord. Overrask dem med en indgraveret pen med deres navn, en laptop taske med eget design eller et krus med billede og tekst.

Den bedste gave til klasselærer

Når man tager afsked med ens klasselærer, så vil man selvfølgelig finde den bedste gave til at vise dem hvor meget man har sat pris på ham eller hende. Hvad med personlige kontorartikler, en stilfuld og personlig madkasse eller drikkedink eller måske en personlig musemåtte.

Verdens bedste lærer gave

Hvad giver man verdens bedste lærer? Selvfølgelig en personlig gave med billede, navn og teksten “Verdens Bedste Lærer”. Det er ved at være sidste skoledag og du vil selvfølgelig takke din fantastiske lærer på en eller anden måde. Et par sjove gaveideer kunne være: et termokrus med eget design, en æske med personlige chokolader, en drikkedunk med lærerens navn eller et indgraveret tekrus.

Konklusionen er at det kan være både sjovt og givende at finde den perfekte gave til en lærer. Med lidt kreativitet og betænksomhed kan du vise din taknemmelighed for alt deres hårde arbejde. Så gå på opdagelse med det samme i vores store udvalg af personlige gaver til lærere, og gør et sidste stort indtryk på din yndlingslærer.