Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Find den perfekte gave til en gravid, så du kan forkæle og fejre en kommende mor eller de kommende forældre. Fra betænksomme graviditetsgaver til sødt baby tilbehør, find den perfekte personlige gave til den gravide, og gør hendes rejse endnu mere uforglemmelig.

134 Gaver

Du har set 48 af 134 gaver

Find den bedste gave til den gravide

Graviditeten er en tid fyldt med glæde og spænding, men er til tider også rimelig overvældende og kan være fysisk udfordrende. Så hvorfor ikke lave en gave til den gravide som kan hjælpe hende med at slappe af og føle sig godt tilpas i denne spændende periode?

En graviditetsgave er selvfølgelig ikke et must, men måske vil du bare gerne ønske en god veninde tillykke med at hun skal være mor. Fra gaveæsker til babytøj, vi har noget for enhver smag, både til den vordende mor og den lille ny. Hvis din veninde, et familiemedlem eller en kollega netop har annonceret graviditeten, så tjek alle vores dejlige gaver ud til at overraske hende ved denne særlige milepæl.

Hvad giver man i gave til kommende mor?

Når en der står en nær er gravid, er der ikke noget dejligere end at hjælpe hende med at gøre sig klar til deres lille ny.

Nogle vælger at fokusere på betænksomme gaver til babyen, så de vordende forældre har alt de har brug for: tøj, legetøj og andet tilbehør.. Andre vil hellere forkæle den kommende mor eller far og give dem noget som giver dem lidt ekstra opmærksomhed i denne spændende periode i deres liv.

Gave til kommende forældre som hjælper med at gøre klar til babyens komst

En gave til kommende forældre er en betænksom lille gave som ikke kun fejrer denne store milepæl, men også gør ventetiden til babyens komst endnu mere særlig. Men hvad er den bedste graviditetsgave til en baby?

 • Babytøj: Giv de kommende forældre en fin babybody med matchende hue og hagesmæk. Alt sammen personliggjort med babyens initialer eller navn. Sådan byder du babyen velkommen til verden i stil.
 • Baby tilbehør: Fra badekåber til broderede håndklæder, sutteklude og personligt bestik. Vi har en personlig accessoire til enhver baby.
 • Baby legetøj: Legetøj til babyen er en helt klassisk gave, især hvis det er personliggjort. Et sødt plysdyr, dejlig krammebamse, trælegetøj til når der blevet lidt større, eller en personlig pose til opbevaring af legetøjet.
 • Dekoration til babyværelset: Du kan gøre babyens komst endnu mere særlig ved at give helt unikke ting til indretning af babyens værelse, som f.eks personlig vægudsmykning som giver babyens værelse et helt personligt touch..

En fantastisk gave til gravid veninde

Er din bedste veninde gravid, og vil du overraske hende med en sød og betænksom gave. Når du vil finde en gave til gravid, så overvej hvad hendes specifikke behov og ønsker er. Har hun brug for at føle sig lidt bedre tilpas? Eller har hun brug for hjælp til at få styr på det hele inden babyen kommer til verden?

Du kunne for eksempel gå efter en graviditetsgave som hjælper hende med at slappe af og til at tage lidt tid til hende selv. Det kunne være en gaveæske med wellness produkter og cremer. En anden fantastisk gave til gravid veninde er et udvalg af lækker te med et indgraveret tekrus, tørrede blomster i personlig holder eller den helt klassiske og populære chokolade gaveæske, men så med et twist: En personlig hilsen som kommer lige fra hjertet.

Hvordan personliggør jeg en gave til gravid?

Ved at personliggøre en gave til den gravide viser du at du har lagt lidt mere tanke bag, og gjort lidt mere ud af det.

Du kan personliggøre en gave til kommende forældre med:

 • Et navn eller babyens initialer: for eksempel en babybody, en sut eller krammebamse
 • Et billede: med et særligt minde som hun vil huske for evigt eller et sødt design på en gave til baby eller gave til hende.
 • En personlig hilsen: For eksempel et tillykke skrevet lige fra hjertet.

Hvad er den bedste gave til en kommende mor?

Leder du efter en original gave til gravid til et babyshower, eller bare for at ønske hende tillykke? Et populært bud er en gaveæske som er personliggjort præcis til modtageren. En wellness gaveæske er altid populært: chokolade gaveæsker, tekasse eller snacks. Alkohol er selvfølgelig ikke nogen god ide!

Hvad er vigtigt når jeg vælger en gave til gravid?

Det behøver slet ikke være så svært at finde en gave til den gravide, der er et par små ting som du bør være opmærksom på. Se vores tips herunder:

 1. Vær opmærksom på hvor hun er i graviditeten. Hvis hun f.eks er i starten af graviditeten, så er gaver som gør hende tilpas og hjælper med morgenkvalme og træthed en rigtig god ide. På den anden side hvis hun er lige oppe over, så er gaver til babyen en dejlig overraskelse.
 2. Overvej den kommende mors ønsker og livsstil. Det kan hjælpe dig med at finde en gave som hun helt sikkert vil sætte pris på.
 3. Vær opmærksom på sikkerheden. Det er vigtigt at vælge gave som både er sikre for den kommende mor og den lille ny. Overvej allergier eller særlige behov, især nu køber madvarer eller hudpleje produkter.
 4. Lav et budget der giver mening: Husk på det er tanken der tæller, og det at du har gjort lidt mere ud af det, så selv en lille gave og en gestus fra hjertet kan gøre en stor forskel.