Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Komfort og personlig stil har aldrig været sjovere. Opdag verden af personlige strømper og lav dit helt eget par strømper med billede og/eller navn.

6 Gaver

Forestil dig at trække et par strømper på som fortæller en historie.. Din historie! Personlige strømper tilføjer et helt unikt touch til en somme tider grå hverdag. Det gør et beskedent stykke tøj til noget der vil få samtalen i gang! Sokker med billede er også en fantastisk sjov gave til venner og familie. Som fødselsdagsgave eller kalendergave, i fars dag gave eller til Valentinsdag. Ja, et par sokker er faktisk altid en god gave til enhver anledning.

Dette er ikke helt almindelige sokker, på disse sokker kan du få trykt alt fra billedet af dit kæledyr til din virksomheds logo. Strømper som passer præcis til din personlighed, med dit navn, en personlig anekdote og et billede af dig selv eller hvad som helst som betyder noget for modtageren.

Lav strømper med billede: Tips og Tricks til den perfekte gave

Vores strømper med billede fås i forskellige størrelser. Hvis du ikke er sikker på størrelsen så tjek produkt specifikationerne eller kontakt vores kundeservice. Strømperne kan personliggøres på forskellige måder, se herunder:

  • Personlige strømper med billede: Tilføj dit yndlingsbillede og vælg i mellem et af vores fine designs. Hvis du vil reklamere for din virksomhed eller overraske medarbejderne med en sjov firmagave, så kan du også få printet strømperne med eget logo. Det er vigtigt at bruge et billede af høj kvalietet, så vi kan printe sokkerne i den bedste kvalitet. Som prikken over i’et tilføjer du nogle af vores sjove ikoner. For eksempel kan følgende bruges: hjerter, ølkrus, sushi, regnbue, et stykke pizza, nissehuer og meget meget mere.
  • Personlige strømper med tekst: Tilføj et navn eller en kort tekst eller motto på strømperne. Teksten printes i en farve efter eget valg, der er masser af farver at vælge imellem.

Personlige strømper med ansigt på

Hvad er en sjovere gave end et par strømper med billede på? Det er super nemt at personliggøre et par strømper med billede. Upload det billede du vil bruge, enten af dig selv, eller modtageren, eller måske et kæledyr. Herefter tager vi over og printer vi din kreation i allerbedste kvalitet.

Sjove strømper med personligt billede: En unik og sjov gaveide

Vores strømper med billede kan allerede købes fra 1 par. Det er derfor ikke nødvendigt at købe i større mængder. Du personliggør strømperne helt selv online i vores smarte editor. Personliggørelse af strømperne er også inklusiv i prisen, så der er ingen overraskelser når du betaler for din ordre. Bestil dit eget par allerede i dag!