Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gå på opdagelse i Tony's Chocolonely udsøgte verden af højkvalitets slavefrie chokolader. Lav din egen chokolade gave i vores eksklusive udvalg af Tonys chokolade som du kan gøre helt personligt.

Opdag Tony's Chocolonely lækre verden: personligt med navn, billede og/eller tekst

Tony's Chocolonely har vundet hjerterne på mange chokoladeelskere i hele verden på grund af deres uovertrufne kvalitetschokolade og deres mission for en 100% slavefri kakaoindustri. Men der er mere til Tony's Chocolonely’s historie end man umiddelbart tror.

Rejsen startede i 2005 med den hollandske journalist Teun van de Keuken's frustration over de forfærdelige forhold omkring børnearbejde og slaveri i kakao industrien. Tony's Chocolonely eksisterer for at komme disse socio-økonomiske problemer til livs, samtidig med at bringe glæde til chokoladeelskere i hele verden.

Udover deres arbejde for at forbedre kakaoindustrien, så er Tony’s chokolade også elsket for deres mangfoldige udvalg af lækker chokolade. Uanset om du er fan af klassisk mælkechokolade, er mere til mørk chokolade, eller måske tør kaste dig over de mere spændende smage (som f.eks Karamel Havsalt eller Honning/Mandel/Nougat), så er der helt sikkert en Tony’s chokolade som vil falde i din smag.

YourSurprise har indgået et samarbejde med Tony's Chocolonely for at tilbyd dig en helt unik Tony’'s Chocolonely gave: personlige plader chokolade og gaveæsker!

Vores Tonys Chokolade er den perfekte gave

Med Tony's Chocolonely, giver du ikke kun en plade enestående kvalitetschokolade, du bidrager også til en verden hvor chokoladeproduktion er 100% slavefri.

Hver eneste plade Tonys chokolade er lavet med ingredienser som er ansvarligt produceret, som sørger for at de involverede kakao bønder betales en fair løn. Hvis modtageren af din gave går op i etisk forbrug og bæredygtighed, så er dette den perfekte gave.

Ovenikøbet kan du personliggøre din Tonys chokolade med et unikt design helt eksklusivt hos YourSurprise. Tilføj et billede, navn eller tekst til emballagen. En fantastisk fødselsdagsgave, som overraskelse til en særlig lejlighed, som takke- eller værtindegave, eller bare for at få en du kender til at smile.

Kunsten at give: Tony's Chocolonely personlige chokolade gaver

Du spørger måske dig selv, hvad er det der gør dette Tony's Chocolonely/YourSurprise samarbejde til den perfekte personlige gave? Du kan vælge mellem et udvalg af Tony's Chocolonely gaver, som alle er skabt til lave en helt unik gave til dig selv eller en du elsker.

Vores personlige Tony's Chokolade gaver:

  • En Mega Tony's Chocolonely med et udvalg 5 plader chokolade: mælkechokolade, karamel/havsalt, hasselnødder, nougat fyld og mørk chokolade. Mega chokoladen kan selvfølgelig personliggøres med et billede, et navn og/eller personlig tekst.
  • En Tony's Chocolonely gaveæske som fås som 3-pack eller 6 -pack. Den farverige gaveæske kan personliggøres i vores online editor.
  • En personlig plade chokolade i en unik og personlig gaveæske i Tony's Chocolonely design eller et design efter eget valg i vores onlin e editor.

Hvordan kan jeg gøre min Tonys chokolade helt personlig?

Det er sjovt, nemt og simpelt at personliggøre en Tony's Chokolade gave og overraske en du holder af på en helt særlig måde. Sig tak for hjælpen til en du kender, ønsk dem tillykke med at have bestået, fejr dem på deres fødselsdag eller sig “Jeg elsker dig”.

At lave et dejligt minde er muligt med YourSurprise og Tonys chokolade, og det vil vare ved lang tid efter at det sidste stykke chokolade er spist. Det eneste du skal gøre for at lave en personlig Tonys chokolade gave er:

  1. Vælg en af vores personlige Tony's Chocolonely gaver i vores udvalg
  2. Vælg den gave du bedst kan lide og klik på “Start Personliggørelse”
  3. Vælgt et af vores designs i vores online editor, tilføj billede, tekst og/eller navn og lav din personlige chokoladegave
  4. Tjek resultatet i det viste eksempel, og bestil din gave når du er tilfreds!

Vi sørger herefter for at din Tonys chokolade gave leveres til en adresse efter eget valg.