Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hip hip hurra! Hvis en du holder af snart har fødselsdag, kan du lave en virkelig original og personliggjort gave og virkelig overraske vedkommende. Uanset om du leder efter en fødselsdags gave til ham, til hende, til en 50-års fødselsdag eller en børnefødselsdag, så har YourSurprise fantastiske gaver til såvel unge som gamle.  

490 Gaver

Du har set 48 af 490 gaver

En original og personlig fødselsdagsgave til alle aldre

Hip hip hurra! Tid til en fest og selvfølgelig en gave. Men hvad giver du så i år? Mange mennesker kæmper med at finde den perfekte gave hvert eneste år. Det forstår vi godt! Derfor giver vi gerne inspiration til gode gaveideer som du kan ønske tillykke med.

Den gode nyhed er, at du ikke behøver at nøjes med at give et gavekort igen. Har du nogensinde overvejet personlige gaver?

Hvad er personlige gaver egentlig?

Det er gaver som er lavet helt specifikt til modtageren. Gaver som passer til deres personlighed og hvor deres navn, billede eller yndlingscitat er trykt på.

Hos YourSurprise gør vi næsten enhver tænkelig gave personlig. Det betyder, at du kan få hver gave trykt eller graveret med dit eget design. Du kan sætte modtagerens navn på gaven (f.eks en lækker Toblerone) eller endda en længere tekst.

Vi laver hver eneste gave nøjagtigt, som den vises i den forhåndsvisning, du ser i vores editor, efter at du har afsluttet dit personlige design.

Et udvalg af vores populæreste gaver

Vi tilbyder et stort udvalg af gaver, som alle har deres eget design. Herunder et udvalg af nogle af vores mest solgte gaver som alle kan tilpasses med netop det navn, foto og / eller den tekst, du ønsker:

 • Et flot krus med billede, eller måske et magisk krus hvor designet først afsløres når der hældes varm væske i
 • Et flot tekrus af glas
 • Læder- og stof forklæder
 • Graverede skærebrætter og tapasbræt i træ
 • Vin- og champagne gaveæsker
 • Øl og ølgaver
 • Ølglas, vinglas, whiskyglas, gin & tonic-glas og vandglas
 • Lækker chokolade i personlig emballage, som f.eks Toblerone og Milka
 • Chokolade praliner med eget billede
 • Børnetallerkener
 • Fodbold med navn på
 • Bøger, hvor modtageren selv spiller hovedrollen
 • Nøgleringe og tøjdyr med navn

Ud over alle disse sjove gaver tilbyder vi også graverede smykker, broderede badekåber og personlige håndklæder, sparkedragter, t-shirts, sokker samt pude- og dynebetræk. Så det er bare med at komme i gang, find den gave der passer til den person du vil overraske og gør den personlig med dit eget personlige touch!

En unik fødselsdagsgave til enhver alder

Igennem livet fejrer vi vores fødselsdag masser af gange, og hver alder kendemærkes ved et unikt sæt milepæle og minder. For at gøre alle disse lejligheder virkelig særlige, så er det selvfølgelig vigtigt at finde en gave som er virkelig unik og passer til fødselarens personlighed og interesser. Hver eneste fødselsdag er en vigtig milepæl, for i sidste ende har vi kun en af slagsen i vores levetid.

Uanset om man bliver 25, 30, 40, 60, 70 eller mere; Så finder du altid den perfekte gave til enhver alder i vores sortiment.

Se vores udvalg af personlige gaver hos YourSurprise kategoriseret efter alder:

En fødselsdagsgave til en der har alt

You ældre man bliver jo oftere har man stort set alt hvad hjertet kan begære. Det bliver i hvert fald sværere og sværere at finde på en gave hvis personen virker som en der har alt. Så skal man til at tænke ud af boksen og være kreativ.

Fra unikke oplevelser til personlige gaver, vi har samlet en liste med 10 fødselsdagsgave ideer, som helt sikkert vil være et hit.

 1. En tekasse: med et lækkert udvalg af te og personlige tekrus
 2. Indgraveret luksus pen: højkvalitets kuglepen indgraveret med navn eller betydningsfuld tekst.
 3. Personligt puslespil: Et puslespil med motiv lavet af dine bedste billeder eller minder.
 4. Personlig vin eller whisky: En flaske af deres yndlingsdrik med personlig etikette med navn eller tekst.
 5. Lædervarer med monogram: En luksus læderpung, lædertaske eller notesbog med deres initialer indgraveret. Hvis han eller hun kan lide at lave mad, så overvej et læderforklæde.
 6. Personlig opskriftsbog: Kan udfyldes med alle deres yndlingsopskrifter, gjort helt personligt med personlig forside.
 7. Personlig billedvæg: Super flot vægdekoration med de bedste minder.
 8. En Martini gaveæske: Vælg mellem deres yndlingscocktails. Inklusiv drikkevarer, cocktailshaker og indgraverede glas!
 9. En toilettaske: Af højkvalitets læder indgraveret med et navn.
 10. Et duftlys med et personligt billede eller hilsen.

Hvordan gør jeg en fødselsdags gave unik og betydningsfuld?

Hvis du vil gøre en fødselsdagsgave lidt ekstra særlig, unik og betydningsfuld, så drejer det sig om at tilføje et personligt touch.

Overvej modtagerens interesser, hobbyer og mest værdsatte minder, så kan du finde en gave, der passer perfekt til ham eller hende. Du kan endda gå skridtet videre og personliggøre en gave med deres navn, initialer eller en dybfølt hilsen for at vise hvor meget du holder af dem.

Hos YourSurprise drejer alt sig om personlige gaver, vi laver uforglemmelige og betydningsfulde gaver både til fødselsdag og til alle andre tænkelige anledninger.

Skriv et fødselsdagsdigt, sang eller hilsen på et kort, eller gå skridtet videre og få det printet på en ølgave, en plade chokolade, en krammebamse og meget mere. Mulighederne er uendelige.

Den perfekte fødselsdagsgave til ham

Leder du efter en helt personlig og unik fødselsdags gave til manden i dit liv, eller din bror, din far eller en god ven? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi specialiserer os nemlig i helt unikke gaver til ham med et personligt præg.

I vores udvalg af gaver vil du helt sikkert finde en gave der passer til ham. Alt fra ølgaver og vingaver med personlig etikette, til nøgleringe med billede, indgraverede lightere, til personlige strømper og boksershorts.

Overrask ham med en gave som du helt selv har designet. Det vil han helt sikkert sætte pris på.

Sjove fødselsdags gaver til hende

Leder du efter en fødselsdags gave til en kvinde? Måske til kæresten eller konen, eller din bedste veninde? Der er faktisk utrolig mange gode gaveideer til en kvinde.

Men hvad er nogle gode gaver at give en kvinde til hendes fødselsdag? Herunder har vi samlet nogle af vores mest solgte gaver:

 • En lækker mega chokolade med hendes eget navn og billede
 • En god flaske vin med indgraverede vinglas
 • En wellnessgave såsom et personligt plejesæt fra Dove i personlig emballage med et hamamhåndklæde
 • Et lækkert fleecetæppe til at holde varmen med personligt billede.
 • Til hende der er en ægte køkkenprinsesse er et skærebræt eller tapasbræt en rigtig god gave. Fuldend gaven med en personlig serveringsbakke med eget billede eller design

Dette er bare en lille del af vores fødselsdags gave ideer som alle kvinder vil blive glad for. Og vi ved jo allesammen at en happy wife betyder happy life.

Fantastiske fødselsdags gaveideer til voksne

Hvad giver man en der har noget en moden alder? En som bliver 40, 50 eller 60 år gammel for eksempel? En vingave eller en ølgave er altid et hit. Men vi gør en lidt kedelig gave helt personlig og unik. Du kan få ølgaver med personlige etiketter eller en helt personlig gaveæske.

Det samme gælder for vores vingaver; du kan entenpersonliggøre en lækker flaske vin med egen etikette ller designe din helt egen trækasse til at fuldende din gave. Få inspiration i vores store udvalg af gaver med alkohol.

Kombiner din gave med flotte tilhørende glas, som f.eks indgraverede whiskyglas, vinglas, ølglas eller mojitoglas. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Betydningsfulde gaver til bedsteforældre

Bedsteforældre vil helt sikkert sætte pris på en flot gave til deres fødselsdag fra deres børnebørn, især hvis gaven er lavet helt specielt til dem. De vil helt sikkert elske et personligt pudebetræk med eget design, eller en dejlig blød badekåbe med broderet navn på ryggen. Fuldend looket med personlige hjemmesko med eget billede eller navn.

Et personligt duftlys eller personlige håndsæber med egen emballage er også altid en populær gave.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det og du har en masser billeder du ikke ved hvad du skal gøre med, så kan du lave en helt unik fotobog med alle jeres bedste billeder og dejlige minder. Du kan også få printet dit billede på lærred, på en kuffert til den rejselystne eller lave en helt unik billedvæg med super flotte vægpaneler. Tjek alle vores fotogaver ud her.

En billige fødselsdagsgave som ikke føles billig

Fødselsdage fejrer vi året rundt. En gave til søster, gaver til venner eller forældre, der er altid en fødselsdag lige om hjørnet. Selvom fødselsdage er sjove og underholdende, så kan det godt ende med at koste en formue. Det er jo ikke meningen at du springer budgettet for at finde den perfekte gave.

Hos YourSurprise har vi masser af små gaver til en rigtig god pris. Som samtidig er af høj kvalitet og med det personlige touch betyder det ikke noget, hvor meget gaven har kostet, og vil det helt sikkert blive populært. Brug vores filtre for at finde en gave indenfor dit budget eller tjek vores side ud med billige gaver.

Brug for inspiration? En chokoladegave med tekst eller billede, en ballon med billede, et tekrus med indgravering, et kort af træ eller et par sjove strømper med billede.

Gaver til de mindste

Til de allermindste har vi også et stort udvalg af søde og sjove gaver.

Vi tilbyder for eksempel dejlige, personlige bøger, hvor barnet selv spiller hovedrollen i historien. Det sætter et magisk, sjovt præg på enhver godnathistorie og opmuntrer til at elske af læse og er et sjovt minde.

Vores trælegetøj er også meget populært. Det opmuntrer til leg og bevægelse, er af bæredygtigt træ og ser også utroligt flot ud!

Er den lille vild med at spille fodbold? Hvad siger du så til en fodbold med hans eller hendes eget navn? Er barnet mere til det kreative, så vil en personlig malebog, eller et pennalhus med eget navn fyldt med fine farveblyanter helt sikkert være et kæmpe hit.

Brug for inspiration til gaver til børn så tjek vores gaveudvalg ud her.

Sjove gaver til teenageren eller lidt ældre børn

Til de lidt ældre børn eller teenagere har vi også mange sjove gaver. Du kan f.eks få designet et sjovt mobil cover med eget billede, navn og tekst. Hvilken teenager har nu til dags ikke en smartphone limet fast i hånden.

En anden sjov gaveide kunne være en personlig bøllehat med eget billede, eller et par sjove strømper med eget design. Eller hvad med en personlig drikkedunk til den sportslige type?

Slik og chokoladegaver er også altid en gave der får smilet frem hos unge mennesker! Vi har alt fra Slikkepindebuketter til gaveæsker med deres yndlingsslik til vores mega chokolader fra f.eks Milka og Twix.

Se alle vores gaveideer til en teenager her.

Hvad giver du en, der har det hele? Du rammer atlid rigtigt med en velsmagende gave. Måske et lækkert ølgavesæt, der inkluderer et personligt glas, eller et dejligt vingavesæt med to personlige vinglas, som man kan nyde gaven sammen. Hvis nogen elsker at tilbringe tid i køkkenet, så prøv en personlig kogebog, som de kan notere alle deres mesterværker i. Forklæde, kokkehue og grydelapper kan fuldende gaven, hvis dit budget tillader det.

Helt personligt fødselsdagspynt som vil gøre lykke

Leder du efter festligt fødselsdagspynt til at pynte op med til din søn eller datters fødselsdag? Vi har masser af sjovt fødselsdagspynt som gøres helt personligt. Alt fra guirlander til borddekoration såsom personlige duge og servietter.

Du kan for eksempel få lavet en helt personlig fødselsdagsguirlande med eget navn og alder. Vælg i mellem vores fine designs. Hæng den op i vinduet og festen kan begynde. Dit barn vil helt sikkert føle sig ekstra særlig med personligt pynt.

Skal du dække bordet til gæsterne, og nyde et stykke lagkage eller kagemand eller kone? Så overrask med helt personlig borddekoration i form af en personlig dug, servietter med eget design. Vælg et af vores fine designs og upload et billede af fødselaren og tilføj navn eller egen tekst. Du kan også lave en personlig fødselsdagstallerken til ham der har fødselsdag, som kun bruges den ene gang om året. Det ville da være en rigtig hyggelig tradition, ville det ikke?

Sæt prikken over i´et med personlige stearinlys eller fyrfadslys med eget billede og tekst, lav dine egne heliumballoner med personligt design. Vores ballonner leveres fyldte og klar til brug og vil holde sig svævende i i hvert fald 7 dage.

Sidst men ikke mindst må du selvfølgelig ikke glemme at pynte op med dannebrog. Strø danske flag over bordet og du har det ultimative fødselsdagsbord!

Hvis du ikke kan være der selv: så send gaven direkte til modtageren

Hvis du ikke kan deltage fysisk til en fødselsdag, men alligevel gerne vil ønske tillykke på en unik og betænksom måde, så kan du få sendt gaven dirkte til fødselaren. Alle vores gaver sendes indenfor 24 timer og leveres indenfor 4 dage. Vores gaver sendes i en festlig gaveforpakning, så det er helt tydeligt at her kommer en pakke som modtageren vil blive glad for.

Vil du hellere sende et kort for at ønske tillykke? Så er vores kort af træ helt perfekte. Istedet for et kedeligt lykønskningskort som i sidste ende ender i en skuffe eller i skraldespanden, så lav et kort af træ med et billede og egen tekst. Kortet leveres i en holder så det samtidig kan bruges som en fin dekoration i hjemmet. Super flot og bæredygtigt!

Find mere inspiration til sjove gaveideer her.

Vær med til at sprede lidt lykke. Det er nemlig vores mission!