Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter gave til kunder eller en firmagave som passer til sommeren? Hvad siger du til et badehåndklæde med logo eller en kuffert med eget design? Vi har også masser af små sommerlige firmagaver, såsom en kande med indgravering. Tjek alle vores sommer firmagaver ud!

159 Gaver

Du har set 48 af 159 gaver

Sommer firmagaver til ansatte og samarbejdspartnere

Så er sommeren ved at være over os. Vis dine medarbejdere og kunder hvor meget du sætter pris på dem med sjove sommer firmagaver. Hos YourSurprise kan du lave unikke sommergaver og personliggøre dem med firmalogo og motto.

Et fantastisk udvalg af sommer firma gaver

Fra strandtasker til bøllehatte, disse gaver viser ikke kun din taknemmelighed, men er også et praktisk accessory til de varme dage. Derudover er det selvfølgelig også fantastisk reklame for dit firma.

Når du skal vælge den perfekte sommer firmagave, så overvej dine ansattes og kunders interesser. Hvis din målgruppe er vilde med at tage på stranden, så er et badehåndklæde eller et par klipklappere med logo en fantastisk ide.

Hvorfor give firmagaver til kunder om sommeren?

Firmajulegaver kender vi allesammen. Traditionelt modtager de fleste ansatte og kunder en firmagave i december måned. Men hvorfor ikke pifte den klassiske julekurv op og i stedet overraske med en firmagave om sommeren. Det er en betydningsfuld gestus, som kan forstærke båndet til såvel ansatte som kunder. Ved at give en firmagave, som både er personlig og praktisk, viser du dem, at du sætter pris på dem.

Sommergaver er også en fantastisk måde at fejre sommeren på. Fra firmaskovture til strandture, der er masser af måder hvorpå du kan nyde sommeren med dine medarbejdere og kunder. Med personlige sommer firmagaver skaber du varige minder og styrker du samarbejdet med både kunder og ansatte på en unik og sjov måde.

Et unikt udvalg

Herunder finder du et par af vores mest populære sommer firmagaver til ansatte:

Lad ikke sommeren gå på hæld uden at vise dine ansatte og kunder hvor meget du værdsætter dem.

Sommeren er den perfekte tid på året til at overraske dit team med en firmagvae til ansatte. Sommermånederne er ikke kun fyldt med solskin og hygge, men også den tid på året hvor mange holder ferie og dem der bliver hjemme og holder skansen ofte har travlt og er stressede. Derfor er en sød firmagave om sommeren den perfekt måde at holde humøret oppe og styrke firmakulturen. En betænksom og sød firmagave om sommeren viser dine ansatte at du sætter pris på deres hårde arbejde og indsats..

Overvej gaver som passer til årstiden, som f.eks grillforklæder, rejsetasker eller rygsække, indgraverede ølglas, klipklappere med firmaets logo, en øl gaveæske, et indgraveret cocktailglas eller en fed cocktail shaker.

Sol og sommer på kontoret

Når temperaturen går op, så kan det gøre en verden til forskel at sørge for at dine medarbejdere er glade og tilfredse. Giv dem en gave som gør det nemmere at omgås det varme vejr, som f.eks drikkedunke med logo eller fine glas med gravering.

Dit team vil med sikkerhed sætte pris på sådan en gestus. Hjælp dem med at være komfortable i løbet af hedebølgen og giv moralen og produktiviteten et boost. Derudover kan en lille gestus som denne have stor påvirkning på stemningen i firmaet, og vil få hver eneste medarbejder til at føle sig værdsat og taget af.

Brug sommer firmagaver til at reklamere for dit brand

Sommer firmagaver er ikke kun et tegn på din værdsættelse; de kan også bruges til strategisk at reklamere for dit mærke. Ved at personliggøre dit sommer merchandise med firmaets logo og farver, kan du forøge kendskabet til dit brand. Forestil dig lige at overraske kunder og ansatte med personlige klipklappere med dit logo, vandflasker, t-shirts eller andre sommeragtige ting.

Nem og hurtig bestilling af store ordrer

Hos YourSurprise kan du bestille dine sommer firmagaver til ansatte og kunder nemt og simpelt på vores hjemmeside eller du kan få hjælp af vores dedikerede erhvervsafdeling. Vil du købe i større mængder står de klar til at hjælpe dig med at personliggøre dine gaver individuelt. De laver også gerne et skræddersyet tilbud til dig. Bestil dine personlige firmagaver allerede i dag og gør indtryk på dine medarbejdere og kunder med varige minder.