Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vil du overraske en du holder af med en helt personlig halskæde med indgravering? En personlig og unik gave. Få indgraveret halskæde med navn, tekst eller billede. 

8 Gaver

Navnehalskæder er et fantastisk flot smykke som ikke kun tilføjer et unikt touch til ethvert outfit, det er også en utrolig værdsat gave og en måde at vise hvor meget personen betyder for dig.

En personlig halskæde kan fortælle en historie, repræsentere et forhold, venskab eller kærlighed. Det kan være en måde at mindes et særligt øjeblik, såsom et jubilæum, en bryllupsdag, studentergave eller fødslen af et barn. Det er også en gave som varer i mange år, et håndgribeligt og særligt tegn på den kærlighed vi føler for modtageren.

Hos YourSurprise kan du lave din helt egen personlige navnehalskæde. Du vælger selv hvad der skal indgraveres på vedhænget og hvilket design du bedst kan lide. Du kan også få det sendt direkte hjem til modtageren og vedlægge et gratis lykønskningskort.

Hvordan laves en halskæde med navn?

Vi personliggør vores halskæder med gravering. Processen indebærer at vi skriver eller tegner din tekst, navn, billede, dato eller symbol på halskædens overflade. Indgravering gøres ved hjælp af en præcisions laser, så indgraveringen vil være nøjagtig, som du har designet det til dit smykke med gravering.

Kan man indgravere en halskæde med navn eller tekst?

Hos YourSurprise kan du få lavet indgravering i halskæde med både navn, tekst og endda et billede. Du vælger din personaliseringsmetode i vores online editor. I vores store udvalg af halskæder kan du både vælge det mønster du bedst kan lide, inklusiv skrifttype og form på vedhænget, men også hvordan du vil personliggøre din halskæde.

De fleste navnehalskæder kan personliggøres med navn, tekst og dato. Andre kan personliggøres med mere og mindre tekst. Overvej længden på din tekst når du vælger hvilken halskæde passer bedst til dit formål.

Halskæde med indgravering: alle mulige designs

Du kan vælge halskæde med indgravering baseret på form, farve og personaliseringstype.

Vores halskæder fås i følgende designs:

  • Hjerteformet vedhæng: fås i lille og stort format, med tekst eller billede og som kæreste halskæde med 2 hjerter personliggjort med navne eller initialer.
  • Firkantet vedhæng: Fås med graveret tekst eller billede
  • Rundt vedhæng: Fås med graveret tekst eller billede
  • Rektangulære vedhæng: Fås både fladt og som stang. Derudover har vi også et militært dog tag. Denne halskæde kan personliggøres med navn, tekst eller initialer.

Hvilken slags personlig halskæde kan man få?

Vores navnehalskæder fås med guld- og sølvcoating.

Hvilket materiale er en indgraveret halskæde lavet af?

Materialet afhænger af den type halskæde du vælger, men vores halskæder er primært lavet af rustfrit stål. Tjek specifikationerne ved hver halskæde på produktsiden.

Får man en kæde med når man køber en navnehalskæde?

Hos os kan du vælge ved de fleste navnehalskæder, om du vil have kæden med eller kun vil købe selve vedhænget. På den måde kan du købe din halskæde, præcis som passer til dig.

Overrask med indgravering i halskæde til et særligt øjeblik

Det kan betyde mere end bare en gave at give en halskæde med indgravering. Ethvert særligt øjeblik i en persons liv fortjener at blive fejret på unik og uforglemmelig vis. Det er det perfekte tidspunkt at give en personlig halskæde. Forestil dig en indgraveret halskæde til en fødselsdag eller en halskæde med gravering til en bryllupsdag. Eller måske halskæde med indgravering til den nybagte mor som barselsgave med barnets fødselsdato. Det dejlige ved navnehalskæder er nemlig at de kan være et lykkeligt minde og får modtageren til at føle sig som noget virkeligt særligt. Så ligegyldig hvilken milepæl du skal til at fejre, så vil en personlig halskæde med sikkerhed være den perfekte gave.