Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gå på opdagelse i vores romantiske valentinsgaver og planlæg en romantisk dag hvor kærligheden fejres! Stort udvalg af de bedste valentinsgaver fra søde sager til frækt undertøj, og fra flotte blomster til søde bamser. Find inspiration til romantiske idéer lige her hos os. 

Valentinesgaver til ham

Valentinesgaver til ham

Valentinsgaver til hende

Valentinsgaver til hende

363 Gaver

Du har set 48 af 363 gaver

Årets mest romantiske gave: Valentinsgave

Hvor stammer Valentinsdag fra? I de sidste årtier bliver Valentinsdag set som en commerciel opfndelse, men der er faktisk en historie bag. Historien går tilbage til den hedenske myte om Luperco, fertilitetsguden. Saint Valentine var en biskop, der boede i Italien, som gave tilladelse til et ægteskab mellem en kristen kvinde og en hedensk mand.

Selvom parret giftede sig for kærlighed, blev ægteskabet betragtet som både ulovligt og umoralsk, og Saint Valentine blev henrettet som et resultat. Dette gjorde ham til martyr, og han blev kendt som de elskendes beskytter. Derfor er den 14 februar blevet til en dag hvor vi kan fejre kærligheden, og overrasker den vi elsker med ekstra forkælelse, middag på en romantisk restaurant med en lækker middag. røde roser, romantiske valentinsgaver, alt i alt en dejlig og hyggelig aften sammen.

Der er mange versioner af denne historie, men det der betyder mest for os er at hjælpe dig med at gøre sådan en romantisk dag endnu mere særlig ved at hjælpe dig med den perfekte valentinsgave.

Find en helt unik gave til valentinsdag

Det er ikke altid nemt at finde den helt perfekte gave til Valentinsdag. Hvis I har været sammen i et stykke tid, kan det blive stadig sværere at finde en ny gaveidé til at fejre dagen. Måske er du romantisk anlagt men er du løbet tør for ideer efter at have prøvet dem alle sammen og gerne vil gøre mere ud af det end en middag på en fin restaurant.

Du leder sikkert efter en smuk gave til Valentinsdag, noget unikt, der får din kæreste til at føle sig elsket og tænkt på. Valentinsdag betyder selvfølgelig ikke at man kun skal vise sin kærlighed en gang om året. Den 14 februar er såmend bare en dag om året hvor man lige sætter lidt mere fokus på hinanden. Det er en dag hvor i kan fejre jeres kærlighed hele året rundt. Så uanset om du vil overraske med en flot buket blomster, lækker chokolade eller noget helt tredje, så er de bedste gaver dem som kommer direkte fra hjertet! Den perfekte valentinsgave er en personlig gave som viser hvor meget du holder af den anden.

Hos YourSurprise kan du give de bedste Valentinsgaver og personliggøre dem til en helt perfekt gave. I vores store udvalg af gode gaver som vores gavespecialister har udvalgt helt specielt til alle anledninger. Brug for inspiration til personlige gaver? Kæmpe chokolader fra de mest populære mærker; gaveæsker med alle slags drikkevarer, personlige indgraverede glas og mange flere flotte gaver. Vi er sikre på at du kan finde den helt rigtige gave lige her hos os.

5 personlige gaver til Valentinsdag

En valentinsgave er en af de gaver hvor det virkelig er tanken der tæller, og ikke selve gavensstørrelse eller pris. Den perfekte gave drejer sig ikke om prisen men om at den betyder noget for den anden. er en af de lejligheder, hvor tanken er vigtigere end selve gavens størrelse. Ved at give en personliggjort gave viser du din elskede hvor meget du elsker ham eller hende.

Leder du efter en god valentinsgave, så har vi samlet 5 Valentinsdag gave ideer til dig, som ikke koster det helt store men som med garanti vil blive værdsat. Du kan vælge en hyggelig gave til en lille pris som samtidig vil have stor effekt!

 • Et kort med personlig videohilsen med QR kode hvor du kan erklære din kærlighed med en smuk buket blomster;
 • En æske Milka chokolade til at dele;
 • En snekugle med eget billede med dryssende hjerter;
 • Et personliggjort stearinlys med dit billede og/eller navn;
 • Et chokoladetelegram til at sige "Jeg elsker dig" på en unik måde.

Overrask kæresten med de mest romantiske gaver til Valentinsdag

Romantik er nøgleordet til enhver Valentinsdag. Vil du også gerne give din elskede en uforglemmelig aften? Eller måske en sjov oplevelse? Så kan du overraske med en valentinsgave specielt til par. En god valentinsgave er nemlig en der betyder noget for jer begge to!

 • Et sæt pudebetræk med jeres initialer
 • Et sæt kaffekrus eller tekrus som i kan hygge jer med om morgenen
 • En hjerte nøglering med indgravering så din elskede altid er med på farten
 • Et par champagneglas til at skåle med under en romantisk middag, måske sammen med en buket røde roser
 • Chokoladehjerte med billede af lækker belgisk chokolade som i kan dele

Flotte blomster er også altid en god gave, men synes du det er lidt kedeligt, så kan du også give en personlig bog.

Den perfekte valentinsgave

Vil du ikke bare give en valentinsgave men også en dejlig oplevelse sammen? Så kan du kombinere det med en personlig gave. Du kan give en oplevelse sammen med en gave som passer til oplevelsen. Det vil virkelig gøre valentinsdag d 14 februar til noget helt særligt. Vi har smalet et par af vores bedste ideer herunder så du kan få lidt inspiration:

 • Du kan give en romantisk middag tilberedt derhjemme kombineret med et personligt skærebræt/tapasbræt til at servere forretter på
 • Et romantisk spaophold er altid et hit, men du kan give en dejlig varm badekåbe eller flot kimono med brodering af eget navn
 • En romantisk film derhjemme med et dejligt personligt fleecetæppe
 • Morgenmad på sengen med personligt krus med billede og tekst og måske en romantisk buket blomster

Den helt rigtige valentinsgave behøver slet ikke være noget ekstravagant så længe du viser du har gjort lidt ekstra ud af det. Du kan finde masser af gode valentins dag gaver som helt sikkert vil gøre indtryk!

Valentinsdags gaver til den første Valentinsdag sammen

Den første Valentinsdag er oftest den mest romantiske. I ser begge frem til d. 14 februar men måske er du lidt overvældet over alle forventningerne? Måske kender i endnu ikke hinanden så godt og ved du ikke rigtig hvor du skal begynde.

Lige præcis derfor er vi her for at hjælpe dig! Vi har masser af gode ideer og råd til den perfekte valentinsdag og valentinsgave. Nogle af de mest populære valentinsdags gaver til den første valentinsdag er f.eks smukker med indgravering, søde krammebamser eller lækre chokolader. Men du kan også gå efter noget mere unikt som personligt undertøj, puslespil med egne billeder eller en nøglering med billede. Altsammen små gaver som han eller hun helt sikkert kan lide. Hvad med en af vores personlige fotobøger? Den personlige bog kan du fylde med alle jeres bedste billeder fra jeres første tid sammen.

3 uforglemmelige måder at fejre Valentinsdag

1) Planlæg en romantisk middag En gennemtænkt lækker middag tilberedt med stor omhu og kærlighed er den ultimative overraskelse. Skab den helt rigtige romantiske stemning ved at dække bordet med smukke personlige lys, og tilføj nogle indgraverede glas med navn og dato. Det sætter ikke kun tonen for middagen, men skaber også smukke minder om en dejlig aften. Glem ikke at tilføje nogle flotte sprudlende champagneglas som prikken over i'et.

2) Del minder Det er selvfølgelig meningen at man viser ens kærlighed hver eneste dag, men hvorfor ikke gøre denne kærlighedens dag til noget helt særligt og kigge tilbage på alle jeres lykkeligste øjeblikke sammen? En god måde at gøre det på er ved at lave en personlig fotobog. Du kan også lave et personligt puslespil som i kan lave sammen. Timevis af hygge og kvalitetstid sammen hver dag.

3) Se på fremtiden Vis manden eller kvinden i dit liv at du ser frem til at tilbringe fremtiden sammen med dem. Tænk på alle de ting, i kan lide at gøre sammen. Elsker i at rejse? Så kan du lave en personlig kuffert med eget design, som i kan tage med på jeres næste eventyr. Kan i ikke være sammen ret ofte så er vores personlige pudebetræk den perfekte måde at tænke på hinanden hver aften.

En klassisk måde at bære din partner med dig på er med personlige smykker, et personligt armbånd eller vedhæng ville være perfekt.

Der er så mange originale måder at skabe den perfekte, romantiske Valentinsgave på. Idéerne ovenfor er kun toppen af isbjerget, og vi er sikre på, at du kan skabe den perfekte Valentinsdag og valentinsgave til din partner og dig selv.

Valentinsgaver til hende

Vi har så mange dejlige gaver til Valentinsdag, at du helt sikkert finder den perfekte valentinsgave til hende. Men hvorfor ikke prøve at tilføje et personligt touch til Valentinsdag i år ved at gøre lidt mere ud af det? Dagligdagen er ofte hektisk med arbejde og børn, så har vi en tendens til at tage hinanden for givet. Men i sidste ende drejer kærlighed sig om følelser, ord og de små gestusser. Derfor er det lige så meget tanken der tæller når det kommer til romantik.

Udover en fin valentinsgave så husk på at et dybfølt personligt kort helt sikkert vil gøre hende endnu mere glad. Du kan tilføje et yndlingscitat, dig eller anden tekst på alle vore gaver men et håndskrevet kort må absolut ikke undervurderes. Det vil gøre din valentinsgave endnu mere særlig.

Leder du efter inspiration til den perfekte gave til hende til valentinsdag så tjek vores store udvalg ud med det samme.

Valentinsdag gaver til ham

Der er mange måder at forkæle manden i dit liv på. Den ultimative valentinsgave til en mand kan være en lækker og personlig ølgave, et slips, t-shirt eller smykker. Overrask ham i år med en helt personlig valentinsgave som han aldrig glemmer.

Tip: Start om morgenen, overrask med morgenmad på sengen og hyg jer sammen.

En klassisk valentinsdag: Blomster i Valentinsdag gave

Blomster er en tidløs klassiker til tiden omkring valentinsdag. Den er farverig og duftende, og en buket blomster er altid et hit hos kvinder.

Blomster er en simpel måde at vise din kærlighed på, en gestus, der viser dybe følelser. Men hvorfor ikke pifte blomsterbuketten lidt op i år. Som vi alle ved visner blomster og så er de der pludselig ikke mere. Det er da ærgeligt. Vælg en mere langvarig løsning med smukke tørrede blomster. Vi har virkelig fine tørrede blomster i træholdere som passer til enhver boligindretning. Det er et varigt minde om en dejlig dag og om hvor meget du elsker hende.

Valentins gaver til bedste venner

Valentinsdag handler om at fejre kærligheden, men hvad med dine venner? Det er dem, der altid er ved din side, uanset hvad, gennem det gode og det dårlige. De kan muntre dig op, når du går igennem en svær tid, være klar til at feste, når du vil bruge lidt tid sammen og være dem, du kan skabe uforglemmelige øjeblikke med.

Du kan overraske dine bedste venner med en fin gave til valentinsdag for at vise dem din påskønnelse og kærlighed.

En romantisk middag og andre Valentinsdag idéer og tip til at gøre valentinsdag helt uforglemmelig

Overrask din elskede med en romantisk valentinsdag, det vil helt sikkert gøre indtryk på din partner.

Valentinsdag drejer sig ikke kun om at give gaver men også om at vise hvor meget du elsker den særlige person i dit liv. Personen der hver dag står klar for dig, hjælper dig i fremgang og i modgang. Ham eller hende som gør dit liv endnu bedre.

Hvordan kan du gøre noget helt særligt som viser hvor meget du sætter pris på dem? Tjek vores tips og valentinsdag idéer ud herunder:

Morgenmad på sengen: Det er ikke hver dag vi tager os tid til at bruge kvalitetstid på hinanden om morgen. Børn der skal i skole, og arbejdet der kalder. Valentinsdag er den perfekte anledning til at stå lidt tidligere op og overraske din eneste ene med en hyggelig morgenmad i sengen. Gør det endnu mere særligt med personlige krus og måske et glas mousserende vin.

Har du ikke tid om morgenen så er en hjemmelavet middag også altid et hit. Sæt prikken over i'et med personlig borddækning og en helt særlig valentinsgave sm for eksempel et personligt ur med indgravering.

Eller hvad med en skovtur bare jer to? Eller et spaophold eller en par massage hvor i virkelig kan slappen af sammen

Som du kan se, er der mange originale måder og idéer til en valentinsdagsgave eller en romantisk gave.

Valentinsdagsgaver til din kæreste

Overrask kæresten med den ultimative valentinsdag. Det er rigtig nok at dyre smykker og store overvældende gaver ofte vil gøre indtryk men du kan vælge at gå den anden vej med en betænksom gave som helt sikkert vil betyde meget mere end de helt store armbevægelser.

Sidst men ikke mindst, giv din valentinsgave på et særligt tidspunkt af aftenen, gør det ikke bare tilfældigt! Som afslutningen på en dejlig romantisk middag eller foran en betagende udsigt, så er du allerede godt på vej. Prøv at gøre det på en original og uventet måde, du ved, at de smukkeste overraskelser er de uventede.

Valentins dag gaver til kæresten: Find en romantisk gave

Hvilken bedre måde er der at fejre jeres kærlighed på end på valentinsdag? Gå på opdagelse i vores store udvalg af romantiske gaver til et hvert budget som helt sikkert vil gå lige i hjertet på din udkårne. Vi har alt fra klassiske valentins gaver som chokolader, smykker og blomster, til de mere originale og sjove valentins gaver som f.eks undertøj, bamser og indgraverede glas og krus.Men alle vores gaver gøre personlige med eget billede, tekst og navn.

Sjove Valentinsgaver

De bedste forhold er fyldt med kærlighed og latter, så lidt humor kan gøre din Valentinsdag lidt mere særlig. Hvis du gerne vil lave lidt sjov med din Valentine, så kan du overraske med en gave til valentinsdag. Har du brug for lidt inspiration? Et par personlige strømper, boksershorts med et sjovt billede, t-shirts med tryk, en snekugle med eget billede eller et personligt puslespil med billeder fra minder i har haft sammen.

Romantiske Valentinsdag idéer

Valentinsdag er den mest romantiske dag på året, så vi har samlet et par perfekte romantiske gaver helt specielt til dig:

 • Fotogaver: Jeres yndlingsbillede printet på en unik måde eller en fotobog fyldt med jeres dejligste minder.
 • Personlige smykker: En halskæde eller armbånd indgraveret med din partners navn eller initialer går altid lige i hjertet.
 • Kærestebrev: Et brev skrevet i den flotteste skrift er den ultimative gave, især hvis det er skrevet i et flot personligt kort.
 • Chokoladegave til Valentinsdag: Den perfekte smagfulde treat, hjerteformede chokolader med et dejligt billede.

Valentindags gaver i et langdistanceforhold

At være i et langdistanceforhold kan være noget af en udfordring, især når Valentinsdag er lige rundt om hjørnet.

YourSurprise gør det nemmere for dig at fejre denne romantiske dag, selv når din elskede er langt hjemmefra. Du kan få sendt din gave direkte til modtagerens adresse og overraske dem med en romantisk gave. Vælg små gaver som passer igennem brevsprækken, eller gå efter en XXL gave som du kan tage i mod i døren.

Her får du et par af vores valentinsgave ideer til langdistanceforhold:

 • Videohilsen: Del dine tanker og følelser i en videohilsen fra hjertet med et digitalt kort med QR kode.
 • Personlig årskalender: Fyld hver måned med dejlige billeder og særlige datoer. Det er en konstant påmindelse om jeres bedste minder og øjeblikke at se frem til.
 • Fotobog: Fyldt med alle jeres dejligste minder og øjeblikke sammen.
 • Fleecetæppe: Et varmt og hyggeligt fleecetæppe til din elskede, personliggjort med et billede af jer sammen.
 • XXL krammebamse: Den perfekte følgesvend til at kramme når du ikke selv er i nærheden.
 • Hjerteformet halskæde: Gjort personligt med initialer, billede eller en særlig dato for at gøre det endnu mere betydningsfuldt.

Hvor meget koster det at personliggøre en Valentins gave?

Noget af det bedste ved en personlig gave er, at det er noget helt særligt og unikt, selvom det er en lille gave. Uanset om du leder efter en lille gave eller en stor gave, så har vi noget til ethvert budget. Personliggørelsen af din gave er inkluderet i prisen, så du behøver ikke bekymre dig om ekstra udgifter!

Personlige Valentins dag gaver til par

Leder du efter en gave til Valentinsdag, som virkelig fejrer jer som par? Gå efter matchende smykker, såsom en halskæde eller armbånd indgraveret med jeres initialer; et sæt matchend kaffekrus; personligt undertøj med den andens billede på; matchende pudebetræk: en æske chokolade til at dele… Mulighederne er virkelig uendelige!

Lille Valentinsgave: Lille pris, stor effekt!

Har du ikke det helt store budget til Valentinsdag, så skal du ikke være bekymret. At vise dine følelser behøver ikke koste alverden! Der er masser af billige og betænksomme gaver som vil få din elskede til at føle sig set og værdsat. Tænk f.eks på: En snekugle med dit yndlingsbillede med glimmer eller hjerter i stedet for sne; En sød personlig krammebamse; Et magisk krus med billede; hjerteformede chokolader med billede; Et personligt kort af træ; en blød personlig pude; et personligt stearinlys; en hjerteformet chokolade gaveæske fra Milka og meget meget mere!

Valentinsdags gaver til gifte par

At finde på en gave år efter år til enhver anledning kan være udfordrende, selvom du kender din kone eller mand virkelig godt. Nogle gange drejer det sig bare om at man har været sammen i mange år og allerede har givet mange gaver, eller at man er sammen med en som bare virker som om han eller hun allerede har alt. Så hvad kan man give en, der virker som om han eller hun har det hele? Her får du lidt inspiration:

 • Et personligt billede på lærred
 • En gaveæske med retro billeder
 • En flaske vin med personlig etikette
 • Personligt køkkenudstyr med indgravering
 • En dejlig badekåbe med broderet navn
 • En indgraveret lighter
 • En personlig whiskygave eller anden spiritus

Flere tips i vores blogs

Hvis du leder efter mere inspiration til en uforglemmelig Valentinsdag, kan du tjekke nogle af vores blogs ud her: