Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Oplev vores brede udvalg af gaver til Valentinsdag! Masser af personlige gaver til ham, til hende og til par. Skab de perfekte Valentinsdagsgaver til årets mest romantiske dag!

173 Gaver

Du har set 48 af 173 gaver

Valentins gave

Nu ved du muligvis ikke, hvorfor Valentinsdag betragtes som en kærlighedsfestival, så lad os fortælle historien. Denne fortælling går tilbage til den hedenske myte om Luperco, fertilitetsguden. Saint Valentine var en biskop, der boede i Italien, der officerer et ægteskab mellem en kristen kvinde og en hedensk mand.

Selvom parret gifte sig for kærlighed, blev ægteskabet betragtet som både ulovligt og umoralsk, og Saint Valentine blev henrettet som et resultat. Dette gjorde ham til martyr, og han blev kendt som elskendes beskytter.

Der er mange versioner af denne historie, men det der betyder mest for os er at hjælpe dig med at gøre denne vidunderlige dag endnu mere speciel ved at skabe den perfekte gave til Valentinsdag.

Originale gaver til Valentinsdag

Det er ikke altid nemt at finde den rigtige gave til Valentinsdag. Hvis I har været sammen i et stykke tid, kan det blive stadig sværere at finde en ny gaveidé til at fejre dagen. Måske er du løbet tør for ideer efter at have prøvet dem alle sammen og gerne vil lave mere end bare en middag sammen i restauranten. Du leder sikkert efter en original gave til Valentinsdag, noget unikt, der får din kæreste til at føle sig elsket og tænkt på. At ville være opmærksom på dette øjeblik betyder ikke at kærligheden for dit vedkommende kun skal fejres én dag om året, men det betyder at gøre noget smukt for en elsket. Det er en dag til at fejre en intens kærlighed, der varer hele året rundt. Med Your Surprise kan du skabe dine Valentinsdagsgaver på en original måde. Du kan vælge blandt et udvalg af gaver, som du kun kan finde hos os, designet af vores eksperter og personliggjort af dig. Brug for ideer? Kæmpe chokoladebarer fra de mest populære mærker; pakker med udvalg af drikkevarer, gavepakker med glas og mange andre unikke gaver.

5 Gaver til Valentinsdag

Valentinsdag er en af de lejligheder, hvor tanken er vigtigere end selve gavens størrelse. Kærlighed måles bestemt ikke i, hvor stor gaven er, men i små handlinger og opmærksomhed til den anden person. Det handler om altid at være der med kærlighed og respekt. Af denne grund kan du på Valentinsdag også vælge en lille gave, der får din kæreste eller kone til at forstå at du tænker på jeres kærlighed. Leder du efter en gave, har vi samlet 5 Valentinsdags-gaveideer til dig, med et lavt budget, og som alle garanterer en overraskelse!

 • Et kort med personlig video til at scanne, så du kan erklære al din kærlighed;
 • En æske Milka chokolade til at dele;
 • En snekugle med dit foto og masser af små hjerter til at ryste;
 • Et personliggjort stearinlys med dit foto og/eller navn;
 • Et chokoladetelegram til at sige "Jeg elsker dig" på en unik måde.

De mest romantiske gaver til Valentinsdag

Romantik er nøgleordet for enhver Valentinsdag. Hvis også du vil have en dag fuld af romantik og øjeblikke sammen i år, hvorfor tænker du så ikke på en GAVE TIL PARRET. Her er nogle af vores yndlingsidéer:

 • Et sæt pudebetræk med initialer
 • Et sæt kopper for par, til at dele morgenmaden med sammen
 • Nøglering med hjerte, for altid at have din anden halvdel tæt på
 • Et par champagneglas til at skåle med under en romantisk middag
 • Chokoladehjerte med trykt foto, lækker belgisk chokolade til at dele

Trend for Valentinsdagsgaver i 2023

Leder du efter en gave, der ikke kun er speciel til din mand eller din partner, men som også er i takt med tiden? Opdag nogle ideer til dette års Valentinsdag, oplevelser kombineret med unikke gaver:

 • En romantisk middag tilberedt hjemme kombineret med et personligt skærebræt til at servere forretter på;
 • En romantisk weekend med afslapning kombineret med en personliggjort serveringsvogn;
 • En romantisk film derhjemme med snacks og selskab med et blødt personliggjort plys
 • En tur ud af byen kombineret med en blød badekåbe med navn

En gave på første Valentinsdag sammen

Den første Valentinsdag er måske den mest romantiske. Vi har for nylig været sammen, og måske er vi endnu ikke helt sikre på, hvad den andens forventninger eller smag er. Netop derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde den bedst egnede gave til din veninde eller kæreste og give dig nogle råd. Der er ingen grund til at købe en dyr eller ekstraordinær gave. Hvis du ikke er sikker på, hvad hun kan lide, kan du forblive generisk og bruge al din kreativitet på personliggørelse. Nogle af yndlingsgaverne til den første Valentinsdag er personliggjorte tøjdyr med et navn eller et foto; de trykte puder; puslespil med et billede af parret eller små gaver, såsom personlige nøgleringe og mobiltelefon-covers.

3 uforglemmelige måder at fejre Valentinsdag

1) Organiser en romantisk middag
Vi mener, at en lækker middag, tilberedt med stor omhu og opmærksomhed, giver et vidunderligt indtryk. Opret den rigtige atmosfære ved at dække bordet med smukke personlige lys, og tilføj nogle indgraverede glasen med navn og dato. Disse sætter ikke kun tonen for middagen, men skaber også smukke minder om din romantik. Glem ikke at tilføje nogle dejlige sprudlende champagne til den sidste finish.

2) Del minder
Målet bør naturligvis være at dele din kærlighed hver dag på året, men tag et øjeblik på denne specielle kærlighedsdag for at se tilbage på alle de lykkelige øjeblikke, der deles sammen. En god måde at gøre dette på er ved at oprette et personligt album til at bladre igennem nu og senere. Hvis du ønsker at tilføje et ekstra overraskelseselement, kan du oprette et personligt fotopusel til at gøre sammen. Hvis du ønsker at markere den tid, der er brugt sammen, kan et personligt tilpasset ut være en dejlig måde at gøre det på.

3) Se på fremtiden
Vis din specielle person, at du ser frem til at tilbringe fremtiden sammen med dem. Tænk på alle de ting, du kan lide at gøre sammen. Hvis du nyder dage ude sammen, skal du oprette en personlig taske, som de kan tage med på dit næste eventyr. Hvis du ikke er i stand til at se hinanden så ofte, som du vil, et sæt af personaliserede pudebetræk er den perfekte måde at tænke på hinanden hver aften. En klassisk måde at bære din partner med dig på er at bære et stykke smykker, så en personlig armbånd eller vedhæng ville være perfekt.

Der er så mange originale måder at skabe den perfekte, romantiske Valentinsdag gave på. Idéerne ovenfor er kun toppen af isbjerget, og vi er sikre på, at du kan skabe den perfekte Valentinsdag til din partner og dig selv.

Valentinsdag gaver til hende

Vi har så mange dejlige gaver til Valentinsdag, at du helt sikkert finder den perfekte til hende. Men hvorfor ikke prøve at tilføje en dybde til Valentinsdag i år ved at gå en ekstra mil? Vores daglige liv er ofte så hektiske, at vi har en tendens til at glemme, men hvis du klæder det tilbage til det grundlæggende, er kærlighed simpelthen en følelse, der udtrykkes gennem bevægelser og ord. Det betyder, at tankerne bag dine bevægelser er lige så vigtige som bevægelserne selv.

Start med at skrive nogle dybe ord. Mange digtere og sangskrivere er gået før, og du kan tage inspiration fra hendes yndlingssange eller film. Tilføjelse af dine ord til din gave, enten på gaven eller på kortet, er den perfekte måde at give din gestus på den ekstra dimension.

Lad dig virkelig tænke på at vælge den rigtige gave til hende. Hvad er hendes interesser og interesser? Husk dem, og husk at du kender hende bedst. Tænk endelig på det perfekte gave øjeblik. Hvilken del af din dag ville være det bedste øjeblik at præsentere din gave? Timing korrekt kan maksimere effekten og effekten af din gave og tilføje et ekstra overraskelseselement.

Valentinsdag gaver til ham

Der er mange måder at forkæle din mand med øl, en slips, t-shirt eller tilbehør. I år, hvorfor ikke gå en ekstra mil og tænke på Valentinsdag som en oplevelse og lad gaven være kirsebær oven på en vidunderlig dag sammen.

Start om morgenen Del en velsmagende morgenmad på sengen på en personlig

Flere tip i vores blogs

Hvis du leder efter mere inspiration til en uforglemmelig Valentinsdag, skal du kigge på vores blogs:

Overrask med blomster på valentinsdag

Blomster er en tidløs klassiker til tiden omkring valentinsdag. Den er farverig og duftende, og en buket blomster er den slags gave, der efterlader dig målløs. Blomster er en måde, du kan kommunikere din kærlighed til nogen på, en gestus, der viser dybe følelser. Hvem elsker ikke at se et smil af overraskelse på deres elskedes ansigt? Giv vedkommende en buket blomster i år, der er lidt anderledes end det sædvanlige, en gave, der vil vare ved, selv når kærlighedens dag er forbi, og som vil fortsætte med at minde din særlige person om din kærlighed selv måneder senere. En buket tørrede blomster er en varig gave og en garanteret overraskelse! Find ud af, hvordan du sender en buket blomster med et smukt lykønskningskort til den adresse, du har valgt.

Valentinsdag hver for sig

Kærlighed frygter ingen barrierer, ingen afstand; de, der virkelig elsker, ved godt dette. Som du ved, er det meget svært at være langt væk fra den person, der har dit hjerte, på valentinsdag. Hvis du leder efter en måde at vise din kærlighed på uden at være i stand til at gøre det personligt, så sig jeg elsker dig på afstand på en eller flere af følgende måder: Først skal du skrive et kærlighedsbrev, hvor du kan kommunikere alle dine følelser, ikke kun hvor forelsket du er, men også hvor meget du savner personen og hvorfor. At sige, at du savner nogen, har endnu mere værdi, når du inkluderer et minde om øjeblikke, I allerede har delt. Se vores idéer til at fejre valentinsdag på afstand. Få din(e) valentinsdagsgave(r) leveret til døren En anden måde at være tæt på din elskede på, selvom vedkommende er på den anden side af jorden på grund af studier, arbejde eller livsforhold, er at sende en gave. Her hos YourSurprise kan du sende din valentinsdagsgave overalt i verden! Alt du skal gøre er at vælge og skabe den med masser af kærlighed, så sørger vi for at levere den til din partner. Du kan også tilføje et gratis kort med en sød besked. Få mere at vide om at sende en gave på afstand.

Valentinsdagsgaver til bedste venner

Valentinsdag handler om at fejre kærligheden, men hvad med dine venner? Det er dem, der altid er ved din side, uanset hvad, gennem det gode og det dårlige. De kan muntre dig op, når du går igennem en svær tid, være klar til at feste, når du vil bruge lidt tid sammen og være dem, du kan skabe uforglemmelige øjeblikke med. Du kan overraske dine bedste venner med en fin gave til valentinsdag for at vise dem din påskønnelse og kærlighed.

3 idéer og tip til at fejre valentinsdag og gøre den uforglemmelig

Her er tre måder at fejre og give gaver til valentinsdag på til din partner:

 1. Arranger en romantisk middag. Første skridt er at skabe den rigtige atmosfære. Vi tror på, at en middag tilberedt med engagement altid gør et godt indtryk, så hvorfor ikke dække et smukt bord med stearinlys (måske personlige) og personlige glas indgraveret med jeres navne? I vil skabe uforglemmelige minder sammen. Og glem ikke at åbne en flaske lækker mousserende vin for at skabe en endnu bedre atmosfære.
 2. Del minderne fra jeres seneste år sammen, eller det første. Kærlighed leves hver dag hele året, men på denne særlige dag er det godt at mindes alle de gode minder og lykkelige øjeblikke, I har oplevet sammen. Hvad er bedre end et fotoalbum til at genopleve et år med kærlighed? Vi er sikre på, at en valentinsdagsgave med et puslespil med jeres foto er en original og sjov idé til at dele et særligt minde. Du kan også forære din elskede et personligt ur for at markere tiden for jeres kærlighed.
 3. Se frem til næste år. I en kærlighedshistorie er det godt at se på fremtiden, samt at vide, hvordan man lever dag for dag. En vigtig ting i forhold er de ting, der forener jer og gør jer til noget særligt for hinanden. Giv noget, der involverer jer begge, uanset om det er en lidenskab eller en frygt, det afgørende er, at I gør det sammen. Kan I lide at rejse, og vil I gerne tilbringe jeres næste ferie et eksotisk sted? Hvorfor så ikke give en personlig kuffert med et billede af jer to sammen. En klassisk måde at sige "jeg elsker dig" på er bestemt at skrive det på et vedhæng eller armbånd, som du vil have med dig hver dag.

Som du kan se, er der mange originale måder og idéer til en valentinsdagsgave eller en romantisk gave. Dette er kun tre originale måder at fejre valentinsdag på, det er op til dig at vælge den bedst egnede. ## Valentinsdagsgaver til din kæreste

Kærlighed er en følelse, der skal udtrykkes gennem gestusser, ord samt simple 'objekter'. Det er rigtigt, at dyre juveler altid er effektive, men efter vores mening er dedikering af en særlig og unik tanke den bedste måde at vise al din kærlighed på. Begynd med at skrive en kærlighedssætning til hende! Der er mange digtere, der har skrevet om deres kærlighed, der er mange film og sange, så hvorfor ikke tage et citat fra en sætning fra hans yndlingssang? Føj et slående citat til gaven, så garanterer vi, at det giver resultater! Du kan vælge at lave en personlig juvel til hende med dit billede eller give hende et sødt og kærligt tøjdyr! Og til sidst, giv din valentinsgave på et særligt tidspunkt af aftenen, gør det ikke bare tilfældigt! Som afslutningen på en dejlig romantisk middag eller foran en betagende udsigt, så er du allerede godt på vej. Prøv at gøre det på en original og uventet måde, du ved, at de smukkeste overraskelser er de uventede.

Valentinsdagsgaver til din kæreste

Der er mange populære gaver til ham: parfumer, tøj eller tilbehør til mænd. Disse gaver er populære, men prøv i år at lave en original og unik gave til valentinsdag til din kæreste eller mand. Giv ikke en simpel ting, giv en kærlighedsoplevelse til valentinsdag i 2022! Start om morgenen, tag morgenmaden med indtil sengen på en bakke, der er personliggjort med et fotografi af jer, eller servér en cappuccino i et (magisk?!) krus, der er gjort personligt med et foto. Hvilken bedre måde at starte dagen på? Læg nogle romantiske sætninger og beskeder rundt i huset om eftermiddagen. På denne måde vil du få ham til at opleve en kærlighedsvej, der fører direkte til hjertet. Til sidst en aftenskål med indgraverede champagneglas for at forsegle jeres kærlighed. En flaske champagne har altid en effekt, som ingen kan benægte, og at modtage den med en særlig dedikation kan bogstaveligt talt efterlade dig målløs. Hvis du ikke har mulighed for at starte om morgenen, og du vil have en alternativ valentinsdag, er her et tip: har du nogensinde tænkt på at genskabe jeres første date? Det er en meget original og bestemt personlig idé. Det vil helt sikkert ikke være let, men hvis du kan tilbringe den på stedet for jeres første møde, vil det helt sikkert give pote.