Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

46 gaver

Forklæder med tryk på

Leder du efter en gave til en, der elsker at være i køkkenet og elsker at lave mad? Så giv ham eller hende et sjovt forklæde med navn eller foto på! YourSurprise har masser af forklæder: fra børneforklæder til stof- og læderforklæder. Bare design dine forklæder i redigeringsværktøjet på nettet. Her kan du uploade et foto og tilføje en tekst.

Et forklæde til mor

Vil du gerne lave et personlig forklæde til din mor? Masser af sjov! ~ Vi har forklæder med mange forskellige tryk og farver. Vælg tekster som 'Den bedste mor', 'Jeg er en supermor', 'Jeg elsker min mor' og endda 'Til den bedste bedstemor' i vores redigeringsværktøj. Du kan også uploade dit eget foto eller endda lave en collage af flere fotos, som trykkes på forklædet. Forklæderne trykkes i høj kvalitet, så de også ser godt ud. Mors dags-forklædet fås i grå og hvid.

Et forklæde til bedstemor

Vil du overraske verdens bedste bedstemor med en dejlig gave for al den dejlige mad, hun laver? Eller fordi I altid bager småkager sammen? så giv hende et personligt forklæde med foto, samt hendes navn eller en tekst efter eget valg. Et forklæde med billeder af bedstemor og børnebørnene er altid et hit! Især hvis det også siger 'Til den bedste bedste'!

Børneforklæde med navn på

Hvem elsker ikke at bage småkager og kager eller bare hjælpe til i køkkenet? Vi kender masser af børn, der elsker at bage kager sammen med mor, far eller bedstemor. Vi har masser af lækre børneforklæder i vores sortiment, specielt til de små køkkenprinser og -prinsesser. Upload et foto, et navn og vælg en sjov tekst til forklædet, som fx Star Bakery ',' Chef 'eller' Master Chef '. Børneforklæderne fås i farverne rød, blå, sort og hvid.

Miffy børneforklæde

Miffy-forklædet fås i med mange forskellige farver og tryk. Du kan vælge mellem Miffy med ble, Miffy, der spiser eller Miffy med alle hendes venner. For at gøre forklædet ekstra sjovt til den lille, kan du tilføje hans eller hendes navn med en kort tekst!

Et forklæde til seje fyre: BBQ-forklæde i læder

Til store, seje mesterkokke har vi også lækre læderforklæder i vores kollektion, som kan trykkes med navn på. Foruden navnet kan du vælge mellem masser af designs og print. Er der en ægte "BBQ chef", "BBQ master" eller "Master chef" derude? Så trykker vi det på det smukke læderforklæde! Du kan nemt designe læderforklædet selv i vores redigeringsværktøj på nettet. Læderforklædet har en justerbar halsrem og er lavet af vegetabilsk garvet, fuldnarvet bøffellæder. Forklædet er en ægte vinder, hvis din seje fyr kan lide at grille med vennerne!

Børneforklæde i læder med navn på

Det er endnu sjovere at matche læderforklædet med et børneforklæde i læder. Så kan far og barn (eller mor og barn) lave et unikt team. Du kan få det samme forklæde til børn, som til mor eller far. Du kan vælge mellem tekster, som fx 'Little Chef', 'BBQ King' eller ' BBQ Princess'. Vi er sikre på, at de små vil elske at hjælpe til, især når de har det samme forklæde som mor eller far.