Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

En kok og hans forklæde hører sammen som ærter og gulerødder! Ikke alene beskytter det kokken mod uønskede pletter på tøjet, men det er også detaljen, der adskiller en kok fra en ægte chef! Giv en, der elsker at lave nogle lækre måltider, et personligt forklæde med et foto og/eller en tekst.

21 Gaver

Forklæder med tryk på

Leder du efter en gave til en, der elsker at være i køkkenet og elsker at lave mad? Så giv ham eller hende et sjovt forklæde med navn eller foto på! YourSurprise har masser af forklæder: fra børneforklæder til stof- og læderforklæder. Bare design dine forklæder i redigeringsværktøjet på nettet. Her kan du uploade et foto og tilføje en tekst.

Hvordan personliggør man et forklæde?

Det har aldrig været nemmere at lave dit eget forklæde til køkkenet! Du kan personliggøre den på forskellige måder, alt efter dine ønsker. Leder du efter et forklæde med en særlig gravering? Eller måske vil du gerne have et sjovt billede, der får modtageren til at grine?

Sådan kan du personliggøre dine forklæder:

  • Personligt forklæde med foto: Vælg dit yndlingsfoto, så printer vi det på stofforklædet, omhyggeligt og i høj kvalitet. Du kan vælge mellem et rigt udvalg af farver og mønstre.
  • Personligt forklæde med navn og/eller skrift: Tilføj navnet på kokken eller en bestemt tekst til den person, der skal modtage det. Du kan også tilføje et navn i kombination med et af de foreslåede designs.

Hvis du leder efter et specialdesignet læderforklæde, kan du tilføje navn og design, og vi vil lasergravere det direkte på forklædet.

Lad fantasien løbe løbsk og skab sjove personlige forklæder, med et sjovt billede, en sjov skrift til køkkenchefen eller med en sætning, der betyder noget særligt for modtageren af gaven. Du kan også lave et sødt forklæde til dig selv eller en fra din familie.

De bedste personlige forklæder

Med YourSurprise kan du finde det bedste forklæde til enhver person, der elsker at lave mad eller grille. Uanset om du leder efter et juleforklæde, fordi du vil overraske nogen med en original gave under træet, eller hvis du tænker på manden, der virkelig elsker at lave mad, kan du finde et rigt udvalg af forklæder, der passer til alle og til enhver lejlighed.

  • Børneforklæder: Til små kokke, der vokser op og gerne vil eksperimentere i køkkenet. Fås i den klassiske version eller med miffy bunny.
  • Personligt forklædesæt til forældre-barn: Så kan den lille hjælpe far og mor i køkkenet.
  • Skræddersyede stofforklæder til voksne: I versionerne dedikeret til en særlig lejlighed eller i den klassiske version. Dit tryk på forklædet!
  • Læderforklæder med gravering: Fås i brunt eller sort læder eller i versionen med genbrugslæder. Personliggøres med design og/eller navn.

Billige personlige Køkkenforklæder

Vil du gerne have et forklæde med en tekst eller et billede, men har et lille budget? Med YourSurprise kan du vælge mellem et udvalg af forklæder til enhver pengepung!

Vælg stof, der ikke koster en formue, til en speciel gave, til den, der gerne vil være kok, eller til en ven, der altid laver lækre retter.

Med dette billige personlige forklæde går du ikke på kompromis med kvaliteten, men skaber en varig gave, der helt sikkert vil gøre nogen glade.

Et forklæde til mor

Vil du gerne lave et personlig forklæde til din mor? Masser af sjov! ~ Vi har forklæder med mange forskellige tryk og farver. Vælg tekster som 'Den bedste mor', 'Jeg er en supermor', 'Jeg elsker min mor' og endda 'Til den bedste bedstemor' i vores redigeringsværktøj. Du kan også uploade dit eget foto eller endda lave en collage af flere fotos, som trykkes på forklædet. Forklæderne trykkes i høj kvalitet, så de også ser godt ud. Mors dags-forklædet fås i grå og hvid.

Et forklæde til bedstemor

Vil du overraske verdens bedste bedstemor med en dejlig gave for al den dejlige mad, hun laver? Eller fordi I altid bager småkager sammen? så giv hende et personligt forklæde med foto, samt hendes navn eller en tekst efter eget valg. Et forklæde med billeder af bedstemor og børnebørnene er altid et hit! Især hvis det også siger 'Til den bedste bedste'!

Børneforklæde med navn på

Hvem elsker ikke at bage småkager og kager eller bare hjælpe til i køkkenet? Vi kender masser af børn, der elsker at bage kager sammen med mor, far eller bedstemor. Vi har masser af lækre børneforklæder i vores sortiment, specielt til de små køkkenprinser og -prinsesser. Upload et foto, et navn og vælg en sjov tekst til forklædet, som fx Star Bakery ',' Chef 'eller' Master Chef '. Børneforklæderne fås i farverne rød, blå, sort og hvid.

Miffy børneforklæde

Miffy-forklædet fås i med mange forskellige farver og tryk. Du kan vælge mellem Miffy med ble, Miffy, der spiser eller Miffy med alle hendes venner. For at gøre forklædet ekstra sjovt til den lille, kan du tilføje hans eller hendes navn med en kort tekst!

Et forklæde til seje fyre: BBQ-forklæde i læder

Til store, seje mesterkokke har vi også lækre læderforklæder i vores kollektion, som kan trykkes med navn på. Foruden navnet kan du vælge mellem masser af designs og print. Er der en ægte "BBQ chef", "BBQ master" eller "Master chef" derude? Så trykker vi det på det smukke læderforklæde! Du kan nemt designe læderforklædet selv i vores redigeringsværktøj på nettet. Læderforklædet har en justerbar halsrem og er lavet af vegetabilsk garvet, fuldnarvet bøffellæder. Forklædet er en ægte vinder, hvis din seje fyr kan lide at grille med vennerne!

Børneforklæde i læder med navn på

Det er endnu sjovere at matche læderforklædet med et børneforklæde i læder. Så kan far og barn (eller mor og barn) lave et unikt team. Du kan få det samme forklæde til børn, som til mor eller far. Du kan vælge mellem tekster, som fx 'Little Chef', 'BBQ King' eller ' BBQ Princess'. Vi er sikre på, at de små vil elske at hjælpe til, især når de har det samme forklæde som mor eller far.

Hvad er forklæde med tryk lavet af?

Hos YourSurprise kan man få forskellige personlige forklæder med tryk lavet af forskellige materialer, så du kan vælge et der passer til dine behov og ønsker. Hvis du leder efter et forklæde hvor du nemt kan få printet billede, logo eller tekst på, så er vores forklæder af 100% bomuld det helt rigtige valg. Hvis du er mere til et elegant og bæredygtigt look, så er vores læderforklæder af højkvalitets økologisk bøffellæder helt perfekte. I dette tilfælde indgraveres dit navn eller tekst direkte i læderet.

Vi har også et miljøvenligt forklæde. Nemlig vores forklæder lavet af 90% genbrugt læder kombineret med 10% PU (Polyurethane), som tilbyder både stil og bæredygtighed.

Kan man få personligt forklæde i forskellige størrelser?

Vores udvalg af forklæder fås med justerbare stropper så de passer til alle størrelser. Stroppen kan nemt og simpelt justeres til at passe til dine behov.

Kan jeg vælge skrifttype og farve til tryk på forklæde?

Vores bomulds forklæder kan personliggøres med forskellige skrifttyper og farve, og ovenikøbet også med fine designs, billeder og logo. Du kan vælge i mellem 39 skriftfarver og 16 skrifttyper. Vores Læderforklæder kan ikke personliggøres med en anden skriftfarve, men du kan vælge i mellem hele 17 skrifttyper.

Kan jeg tilføje logo eller billede på forklæde med tryk?

Selvfølgelig! Vores forklæder af bomuld kan personliggøres med et firmalogo, et billede og/eller andet design. Du uploader det bare i vores online editor og så sørger vi for det bliver printet i allerhøjeste kvalitet.