Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

De flotteste julegaver til alle og enhver. Personliggjort med dit eget design, billede og/eller tekst. Sjove kalendergaver til voksne og børn eller måske til mandelgave eller pakkelegen. Stort udvalg af fine gaver til jul.

189 gaver

Du har set 48 af 189 gaver

Julegaver

Det er den dejligste tid på året! Julesange i radioen, både indenfor og udenfor bliver der pyntet op til jul, og vi ser alle frem til sjove julefrokoster, julemiddage, fest og ballade med vores nærmeste. Julen er hjerternes tid som man siger. Hvem elsker ikke denne hyggelige tid på året?

Julegaver til alle

Julen betyder også at du skal ud og finde de perfekte julegaver til familie og venner. Det er en årlig udfordring for mange, men hos os er vi passionerede om at hjælpe dig med at finde den helt perfekte, virkelig personlige, unikke gave til hvem som helst. Om det så er en julegave, en julefrokost værts-/værtindegave, en kalendergave eller en adventsgave så har vi en perfekt gave til dig. Ingen gaver er ens, da du kan tilpasse hver gave med dit specifikke valg af foto og/eller tekst. Så uanset om du leder efter en gave til ham, hende, de yngste eller din families pelsklump, har vi dig dækket ind.

Hvordan laver man en original julegave?

Leder du efter en original julegave til ham eller hende er du kommet til rette sted! Nu, hvor du har klarere idéer til, hvordan du laver en original gave, skal du bare vælge, hvilken gave du vil købe, og hvordan du skal tilpasse den. Mange mennesker elsker at modtage noget flot julepynt til hjemmet, såsom nogle fine julekugler til at personliggøre med billeder og en særlig dedikering. Du kan vælge mellem et stort udvalg af køkkentilbehør som for eksempel: personlige tekopper, vin- og champagneglas, som du kan indgravere eget navn på, indgraverede skærebrætter i træ og bakker og forklæder, der kan tilpasses i perfekt julestil. Til de mindste er der masser af julegaveidéer til børn: trælegetøj, tøjdyr, personlige krus til morgenmad, dagbøger og bøger. Du kan også tjekke vores vores sortiment af juletøj til babyer, såsom t-shirts, bodyer og hagesmække til deres første jul.

Har du brug for en lille tilkendegivelse eller lidt til julekalenderen, men vil du stadig gerne gøre det sjovt? Intet problem! I vores sortiment finder du forskellige lækre chokolade fra mærker som Toblerone, Tony Chocolonely, Milka og Verkade, som du alle kan personliggøre med din egen tekst eller et foto. Til vinelskeren kan du personliggøre lækre flasker vin. Du kan selv designe en etiket, eller du kan give vinen i en smuk trykt vinæske. Vil du gøre noget ekstra, så vælg gavepakken, der ikke kun indeholder en flaske vin, men også et par indgraverede vinglas. Til ølelskeren kan du få lavet en lignende pakke, dog med lækre øl og personlige ølglas indgraveret med egen tekst eller et navn.

Men hvad med et par traditionelle sokker, hva'? Dem har vi også! Giv et par sokker med et flot foto i gave. Du uploader blot billedet i vores online editor, så printer vi et par sokker med dit billede. En super populær gave til både mænd og kvinder!

Det' Jul det' Cool

Den bedste måde at komme i julestemning på er hele forberedelsen. Ved at forberede søde og personlige detaljer med små gaver, ting til hjemmet og juleaften kan du forlænge juleglæden og stemningen i meget, meget længere tid. Tænk på at sammensætte dine borddekorationer på forhånd. Et smukt indgraveret glas, en trykt serviet og en personlig dækkeserviet til hver gæst, der alle er placeret oven på en personlig dug. Det vil sætte prikken over i'et til enhver julefrokost eller juleaften. Forkæl dig selv med et personligt forklæde i læder og føl dig som en stjernekok, mens du tilbereder de klassiske julelækkerier.

Personaliseret krus

Når vejret udenfor bliver koldere og sneen (forhåbentligt) falder, har du brug for noget til at holde dig varm indeni. Hvorfor ikke nyde din foretrukne varme drikkevare fra dit eget personlige krus? Hvis alle ved julebordet har deres eget krus med deres navn eller foto på, kommer man heller ikke til at tage det forkerte. Tilføj en lille smule ekstra hygge til din drik med det magiske krus! Dette krus virker som et enkelt sort krus ved første øjekast, men det vil afsløre din personalisering, når du hælder din fortrukne varme drikkevare i. Perfekt til både kaffe, te, gløgg eller en lækker chai te!

Varmer du dig hellere med et lækkert glas vin? Eller vil du overraske til julefrokosten eller juleaften? Få alle til at føle sig lige lidt ekstra speciel med deres eget personlige vinglas, indgraveret med deres navn og flot juledesign. Det er en julegave, der samtidigt kan bruges.

Personligt stearinlys

Omkring juletid bliver det også hurtigere mørkt udenfor. En fantastisk nem måde at skabe en hyggelig stemning på er med stearinlys. Har du arrangeret en stor familiemiddag? Sæt stearinlys med billeder eller navne på bordet for hvert familiemedlem. Ser du frem til en romantisk middag med levende lys for to? Dekorer stearinlysene med billeder af jer to på jeres første date, til jeres bryllup eller på en mindeværdig ferie.

Små og billige julegaver

Leder du efter en julegave, der er smuk, men samtidig ikke for dyr? Eller leder du efter en personlig vært eller værtindegave til julefrokosten eller julemiddagen? Vi har også masser af små gaver til både julekalender eller adventskalender. Det er tanken der tæller. Du behøver ikke at føle dig forpligtet til at give alle en gave, men tænk på, hvor stor en fornøjelse det kan være at modtage en uventet gave! I disse tilfælde kan du vælge at lave en gave til en lav pris, men med en stor værdi. Hvis du vil sende en tanke uden for stor indsats til en ven, kollega eller nabo, så kan YourSurprise hjælpe dig. Brug for inspiration og ideer? Et sæt lasergraverede ølbægre med egen tekst, en pakke Milka-chokolade gjort personlig med navnet på modtageren, et krus med et julemotiv eller en vinflaske med en personlig træ æske til dem, der elsker at skåle; en virkelig original gave!

Send din julegave direkte til modtageren

Desværre er det ikke altid muligt at tilbringe julen med familie og venner. Vi har alle mindst én ven eller endda et familiemedlem, der bor langt væk. Julen er tiden til at overraske nogen med en gave sendt langvejs fra. Du kan få leveret din julegave, hvor du vil! Vi sender vores gaver til hele verden og sørger for, at du kan give små øjeblikke af lykke til dine kære, der bor langt fra dig. Inde i pakken kan du tilføje et gratis lykønskningskort eller gøre noget ekstra med et videokort!

Personlig julegave: Sådan laver du din egen personlige julegave

Her hos YourSurprise ønsker vi, at din julegave skal være unik, skabt af dig til den, der modtager den. Det er virkelig nemt at lave en gave online!

Du kan vælge unikke juledesigns og skabe din egen personalisering med et foto, et navn og/eller en tekst. Du kan gøre det i vores praktiske online editor. Vælg gaven, tilføj det personlige design, og vi laver den til dig med kærlighed og i høj kvalitet!

Personaliserede lys er den perfekte måde at vise mennesker, at du har lagt en lille smule ekstra kærlighed og opmærksomhed i det. Du kan endda vise dine medarbejdere eller forretningspartnere, at du tænker på dem ved at trykke dit forretningslogo på lyset. Der er forskellige størrelser at vælge imellem, og det er et perfekt lys til at lyse op i de mørke vinterdage.

Personaliserede julekugler

Tilpas et sæt julekugler med et foto og/eller en tekst, som du vælger, for at sætte et perfekt personligt præg på juletræet! Vi tilbyder indgraverede glaskugler eller gennemsigtige plastikkugler med et design sat i. De gennemsigtige julekugler er tilgængelige i sæt med 2, 4 og 8 kugler, så du kan endda dele dem ud. Også en god idé til at fejre babyens første jul.

Personaliseret snekugle

Der er intet mere juleagtigt end en snefyldt snekugle! En klassisk gave, som alle husker fra deres yngre år. Vi tilbyder snekugler fyldt med sne, glitter eller hjerter, så du kan skabe den perfekte snekugle for enhver smag. Tilføj eget billede, og lad modtageren ryste løs, så meget de har lyst til! De kan også bruges som en fin borddekoration.

Personaliseret kalender

Jul betyder, at et nyt år er på vej! Der består ikke en mere praktisk gave end en personlig kalender i A3- eller A4-størrelse. Den perfekte gave til børnefamilien eller enhver bedsteforælder. Tilføj eget foto til hver måned af året, og giv hver side dit eget twist!

Personaliseret juletrøje

Hvis nogen, du kender, stadig ikke er ejer af en tacky julesweater, kan du få dem med på løjerne og lave en til dem! Upload et foto og modtagerens navn for at lave en juletrøje på ingen tid overhovedet.

Strømper, chokolade, vin eller øl

Er du træt af traditionelle værts-/værtindegaver, men vil gerne tilføje et personligt præg, så har vi dig dækket ind! Vi har flere forskellige typer chokoladegaver at vælge imellem til at tilfredsstille chokoladeelskere i dit liv. Til vinkendere har vi lækre flasker med vin med en personlig etiket, i en personaliseret trækasse eller med personaliserede glas. De samme gaver fås i ølversioner til dem, der foretrækker en dejlig kold øl. Til dem, der ønsker sig sokker hvert år, har vi personaliserede sokker, som du kan føje det foto, du vælger, til, hvilket giver selv denne normalt kedelige gave et spændende twist.

Send et personligt julekort

Er du en af de mennesker, der holder sig til traditionerne og sender dine nærmeste et julekort hvert år? Hvorfor ikke tilføje et personligt præg i år og få dine helt egne julekort lavet? Lav dem på ingen tid overhovedet, og overrask din familie, venner og kolleger.

Leder du efter inspiration til julegave?

Hvis du vil have mere inspiration til julegaver, så tjek vores blogs: