Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Find de flotteste julegaver til ham, til hende, til alle og enhver her. Hos os finder du masser af julegave ideer og alle julegaverne er gjort helt personlige med eget billede, navn og/eller tekst. 

Julegave til ham

Julegave til ham

Julegave til hende

Julegave til hende

Gaver til Børn

Gaver til Børn

Personlige drikkevarer

Personlige drikkevarer

Jule chokolader

Jule chokolader

Julepynt

Julepynt

Tøj & tekstil

Tøj & tekstil

Særtilbud

Særtilbud

408 Gaver

Du har set 48 af 408 gaver

De flotteste julegaver

Julen er hjerternes fest som man siger, og det er den dejligste tid på året! Julesange i radioen, både indenfor og udenfor bliver der pyntet op til jul, og vi ser alle frem til sjove julefrokoster, julemiddage, fest og ballade med vores nærmeste. Hvem elsker ikke denne hyggelige tid på året?

Går du også og tæller ned til julemåneden? Lad ikke julegaveræset gøre denne dejlige tid til en strasset en af slagsen, for hos YourSurprise vil du helt sikkert finde unikke julegaver som vil overraske og gøre indtryk på dine nærmeste. Vi har masser af gode julegaveideer som gør det nemmere for dig at finde den helt rigtige julegave.

Gode Julegaver som alle og enhver vil blive glad for

Julen betyder også at du skal ud og finde de perfekte julegaver til familie og venner. Det er en årlig udfordring for mange, men hos os er vi passionerede om at hjælpe dig med at finde de helt perfekte, virkelig personlige, unikke julegaver til hvem som helst.

Om det så er en julegave, en julefrokost værts-/værtindegave, en kalendergave eller en adventsgave så finder du årets julegaver hos os. Vi hjælper med at finde en perfekt gave til dig. Ingen gaver er ens, da du kan tilpasse hver julegave med dit specifikke valg af foto og/eller tekst.

Så uanset om du leder efter julegaver til ham, hende, de yngste eller din families kæledyr, så har vi dig dækket ind.

Jule gave ønsker som man aldrig vil glemme

Leder du efter originale julegaver er du kommet til rette sted! Til hele familien julegaver som er gjort helt personlige og som passer perfekt til modtageren.

En god julegaveide til mor kunne være flot køkkentilbehør som for eksempel et krus med billede, et knivsæt i træblok med personlig indgravering, eller hvad med et unikt jule forklæde. Mange mennesker elsker at modtage noget flot julepynt til hjemmet, såsom nogle fine julekugler med eget design, som kan gives videre fra generation til generation.

Eller hvad med at pifte borddækningen op med personlige vinglas eller vandglas med indgravering, eller fine stearinlys med eget design, eller hvad med en juledug med eget design? Andre god julegaveønsker til en mand, kunne f.eks være et flot læderbælte med personlig indgravering, eller en læderpung.

Til de mindste har vi masser af ideer til julegaver til børn: Alt fra trælegetøj og tøjdyr, til personlige krus til morgenmaden og personlige bøger til højtlæsning med barnet i hovedrollen. Du kan også tjekke vores vores sortiment af tøj til babyer, såsom t-shirts, bodyer og hagesmække til deres første jul. At købe julegaver bliver ikke nemmere end med vores ideer til julegaver til hele familien

Det' Jul det' Cool: Juledekoration som vil gøre indtryk

Den bedste måde at komme i julestemning på er hele forberedelsen. Ved at forberede søde og personlige detaljer med små gaver, ting til hjemmet og juleaften kan du forlænge juleglæden og stemningen i meget, meget længere tid.

Overvej at sammensætte dine borddekorationer på forhånd. Et smukt indgraveret glas, en trykt serviet og en personlig dækkeserviet til hver gæst, der alle er placeret oven på en personlig dug. Det vil sætte prikken over i'et til enhver julefrokost eller juleaften. Forkæl dig selv med et personligt forklæde i læder og føl dig som en stjernekok, mens du tilbereder de klassiske julelækkerier.

Det første man tænker på ved julen er selvfølgelig julegaver. Men julen er meget mere end det. Det er hygge med familien, dejlig mad og sammenhold. Julens gaver er selvfølgelig også vigtige, så overrask med en lidt anderledes julegave i år og overrask dem du holder af.

De bedste julegave ideer

Leder du efter gode julegaver til dine nærmeste, men er du på herrens mark?

En oplagt gave når man er løbet tør for gode julegaveideer er en gaveæske med et udvalg af modtageren yndlings dufte og hudplejeprodukter. Hos os kan du give denne lidt edelige julegave et ekstra twist ved at personliggøre gaveæsken eller dispenserne selv.

En anden oplagt gaveide er smykker. Halskæder og armbånd til kæresten eller konen, men gå skridtet videre og personliggør dem med indgravering af en personlig tekst eller navn. Til manden i dit liv har vi fede læderarmbånd med gravering eller perlearmbånd og armbåndsure.

De bedste julegaver er de personlige julegaver. Faktisk til alle anledninger er en personlig gave den god gave. Modtageren vil se at du har gjort lidt mere ud af det og har lagt omsorg og omtanke i din gave og det vil helt sikkert få personen til at føle sig som noget helt særligt.

Når vejret udenfor bliver koldere og sneen (forhåbentligt) falder, har du brug for noget til at holde dig varm indeni. Hvorfor ikke nyde din foretrukne varme drikkevare fra dit eget personlige krus? Hvis alle ved julebordet har deres eget krus med deres navn eller billede på, kommer man heller ikke til at tage det forkerte. Tilføj en lille smule ekstra hygge til din drik med det magiske krus! Dette krus ligner et enkelt sort krus ved første øjekast, men det vil afsløre din personalisering, når du hælder din fortrukne varme drikkevare i. Perfekt til både kaffe, te, gløgg eller en lækker chai te!

Varmer du dig hellere med et lækkert glas vin? Eller vil du overraske til julefrokosten eller juleaften? Få alle til at føle sig lige lidt ekstra særlige med deres eget personlige vinglas, indgraveret med deres navn og flot juledesign. Det er julegaver, der samtidigt kan bruges.

Find inspiration til de skønneste julegaveideer

Omkring juletid bliver det også hurtigere mørkt udenfor. En fantastisk nem måde at skabe en hyggelig stemning på er med stearinlys. Har du arrangeret en stor familiemiddag? Sæt stearinlys med billeder eller navne på bordet for hvert familiemedlem. Ser du frem til en romantisk middag med levende lys for to? Dekorer stearinlysene med billeder af jer to på jeres første date, til jeres bryllup eller på en mindeværdig ferie.

Andre klassiske julegaver er for eksempel et romantisk ophold for to. Det er den perfekte julegave til alle aldre. Gør årets julegave lidt mere personlig ved tilføje en dejlig blød badekåbe med broderet navn, eller et badehåndklæde med eget design og gem dit gavekort i gaven. Sådan gør du klassiske julegaver til en lidt anderledes julegave med et personligt touch.

En god gave som den stilbevidste kvinde vil sætte pris på er en mulepose med eget design af økologisk bomuld eller et læderforklæde af højkvalitets læder med indgravering.

Gode julegaveideer til en billig julegave

Mange julegaveønsker kan være dyre, og december måned er allerede en dyr måned, så der er ikke noget at sige til at vi nogle gange også leder efter en billig julegave. Det behøver ikke at koste en formue at købe julegaver selv hvis der er mange i din omgangskreds og familie som du gerne vil ønske en rigtig glædelig jul! Rent faktisk er der utrolig mange gode julegaveønsker som ikke koster alverden og som vil gøre lige så stort indtryk på modtageren som en gave der har kostet mange penge. I sidste ende er det virkelig tanken der tæller. Gå på opdagelse i vores store udvalg af julegaver til en billig pris, og gør årets julegaver til noget helt særligt.

Herunder har vi samlet et udvalg af gode julegaver til en billig pris:

 • En indgraveret øloplukker til ølelskeren
 • En bøllehat med eget design
 • Lysestageholder med indgravering
 • Indgraverede vinglas, champagneglas, whiskyglas. Vi har glas til enhver drikkevare.
 • Et makeup spejl med indgraveret billede

Send julegave direkte til modtageren

Desværre er det ikke altid muligt at tilbringe julen med familie og venner. Vi har alle mindst én ven eller endda et familiemedlem, der bor langt væk. Julen er tiden til at overraske med en god gave sendt langvejs fra. Du kan få leveret din julegave, hvor du vil!

Vi sender vores gaver til hele verden og sørger for, at du kan give små øjeblikke af lykke til dine kære, der bor langt fra dig. Inde i pakken kan du tilføje et gratis lykønskningskort eller gøre noget ekstra med et videokort!

Personlig julegave: Sådan laver du din egen personlige julegave

Her hos YourSurprise ønsker vi at din julegave skal være unik, skabt af dig til ham eller hende der modtager den. Det er virkelig nemt at lave årets julegaver online!

Du kan vælge unikke juledesigns og skabe din egen personalisering med et billede, et navn og/eller en tekst. Det gør du i vores praktiske online editor. Vælg den gave du vil give, tryk på start personliggørelse, så kommer du ind i vores online editor hvor du kan uploade et eget billede, tilføje navn og/eller tekst og tilføje et af vores fine designs. Med det samme ser du hvordan din gave kommer til at se ud, og når du er tilfreds med resultatet så tager vi over og laver vi din gave med omhu, med kærlighed og i høj kvalitet!

I vores gaveværksted laver vi selv alle vores julegaver, så du er også garanteret hurtig levering. Indenfor 24 timer bliver gaven sendt og du modtager den inden for 4-5 dage.

Sjove julegaver som helt sikkert vil få smilet frem

Vi du overraske dem du holder af med sjove julegaver? Det behøver heller ikke altsammen at være så alvorligt altsammen. Sjove julegaver er perfekt til alle aldre. Alle og enhver kan sætte pris på en gave som får smilet frem. Vi hjælper dig rigtig gerne med at dde bedste julegaver. Hvad siger du til et twist til en typisk julegave som strømper? Vores strømper personliggøres med dit eget design og billede. Eller hvad med en plyskanin med dit ansigt? Eller en fin krammabamse med personlig gjort t-shirt. Den kan endda fås i en kæmpe version, også helt perfekt til børneværelset.

Du kan også overraske din bror eller din fætter med en personlig manbag! En mavetaske med eget design- Eller måske en sjov g-streng trusse i flotte farver med eget billede?

Kender du en der er helt vild med sit kæledyr? Så brug et billede af kæledyret til a lave en god gave. Billedet kan printes på et lækkert fleecetæppe, eller en dørmåtte med billede og egen tekst. Hvis du leder efter en julegave til kat eller hund, så har vi fine madskåle og kurve som kan personliggøres med dit kæledyrs navn.

Du kan også få lavet personlige julekugler med et billede og/eller en tekst, som du vælger. Det vil virkelig gøre dit juletræ helt perfekt. Vi tilbyder indgraverede glaskugler eller gennemsigtige julekugler med et design sat i. De gennemsigtige julekugler er tilgængelige i sæt med 2, 4 og 8 kugler, så du kan endda dele dem ud. Også en god idé til at fejre babyens første jul.

Der er intet mere juleagtigt end en snefyldt snekugle! En klassisk gave, som alle husker fra deres yngre år. Vi tilbyder snekugler fyldt med sne, glitter eller hjerter, så du kan skabe den perfekte snekugle for enhver smag. Tilføj eget billede, og lad modtageren ryste løs, så meget de har lyst til! De kan også bruges som en fin borddekoration.

Hvis nogen, du kender, stadig ikke er ejer af en sjov julesweater, kan du få dem med på løjerne og lave en til dem! Upload et foto og modtagerens navn og lav en julesweater på ingen tid overhovedet.

Ideer til en billig julegave

Hos YourSurprise kan du lave en personlig julegave selv på et lille budget.

Leder du efter en julegave under 100 kr? Eller måske en julegave til 300 kr? Det er ikke priskiltet der tæller, der er tanken der tæller. Vi har masser af små julegaver som ikke kasten alverden. Brug for lidt ideer?

En hyggelig snekugle med eget billede og design, en æske med lækre chokolade praliner, et personligt juleforklæde, et personligt stearinlys med navn, et billede i ramme, et udvalg af Celebrations chokolader i personlig gaveæske og meget meget mere.

Hvad er de bedste julegaver under 200 kr? Hos YourSurprise finder du et stort udvalg af billige julegaver:

 1. En personlig jule Toblerone med navn
 2. En julekugle med navn eller billede
 3. En julesok som kan fyldes med fine gaver
 4. En chokolade gaveæske
 5. En personlig nøglering med billede
 6. Et indgraveret vinglas
 7. En personlig fyrfadslysestage
 8. En indgraveret vinåbner
 9. Et læder armbånd
 10. En personlig musemåtte med billede

Julegave do’s & don’ts

Vi glæder os allesammen til juletiden. En dejlig periode fyldt med kærlighed, hygge og gaver. Men det er vigtigt at være opmærksom på nogle små ting, så du er sikker på at få den dejligste oplevelse ud af det. Vores gave eksperter hos YourSurprise har samlet nogle tips til dig som kan jeg hjælpe dig med indkøbene i år.

 • Lav et budget, og lad være med at bruge for meget: Før du går i gang med julegaveindkøbene, så lav et fornuftigt budget. Det vil hjælpe dig med ikke at bruge for mange penge på julegaverne, så du undgår økonomisk stress i løbet af eller efter julemåneden. Personlige gaver er fantastiske til ethvert budget og har samtidig en sentimental værdi. Undgå at bruge for meget på gaverne, da det kan sætte dig i økonomiske vanskeligheder. Husk på, det er tanken, der tæller.
 • Gør dine julegaver personlige istedet for kedelige gavekort: Brug lidt ekstra tid på at vælge julegaver som passer til modtagerens interesser, hobbyer og behov. Glem ikke at lægge en sød og betænksom hilsen ved gaven.
 • Undgå sidste øjebliks stress indkøb: Hvis du i sidste øjeblik skynder dig ud for at købe julegaver, bliver det ofte ikke gennemtænkt og det vil modtageren mærke. Planlæg i forvejen og find den perfekte gave som modtageren vil sætte pris på.
 • Tænk på modtageren: Man har ikke altid de samme interesser eller den samme smag. Lad være med at give noget du vil elske, men tænk over hvad modtageren vil sætte pris på. Brug lidt tid på at finde en skræddersyet gave.

Send julegave til dem der bor langt væk

Selvom julen er en tid, man tilbringer med dem, man elsker, så er det ikke altid muligt af mange forskellige grunde. Afstand bør ikke være en grund til ikke at overraske en, du holder af. Måske leder du efter nissegaver til kollegaen der arbejder hjemmefra eller måske vil du overraske et familiemedlem i udlandet, hos YourSurprise kan vi også sende din julegave direkte hjem til modtageren.

Alle gaver kan leveres til modtageren, både små gaver såsom et sjovt personligt termokrus eller en fotobog, eller større gaver som f.eks en kæmpe XXL bamse eller en Mega chokolade. Forestil dig modtagerens overraskelse når de åbner døren og modtager en betænksom gave. Glem ikke at vedlægge et gratis personligt kort så de ved hvem gaven er fra.

Find en original julegaveide til alle og enhver

Verden er et dejligt sted, især fordi det er så alsidigt. Det betyder forskellige interesser og behov, også når det kommer til julegaver. Men hvad er den bedste julegave når det kommer til interesser og livsstil?

Lækre julegaveideer til livsnyderen

Kender du en der er helt vild med chokolade? Så kan du vælge en af vores kæmpe plader chokolader fra kendte mærker eller en æske med luksus praliner. Emballagen og gaveæsken personliggøres med eget billede, navn og tekst. Andre lækre gaveideer til livsnyderen er vores julekurve fyldt med lækre delikatesser og højkvalitets vine med personlig trækasse eller etikette med eget design.

Den bedste julegave til sportsfanatikeren

Overrask en sportsfanatiker med en julegave som både er betænksom og passer til hans eller hendes store passion indenfor sport. Uanset om de træner til en maraton, er dedikerede yoga udøvere, elsker at spille fodbold eller er fast inventar i fitnesscenteret, så er der en hel verden af af muligheder til at gøre deres workouts endnu mere motiverende og fornøjelige. Brug for inspiration til den bedste julegave? En personlig drikkedunk eller vandflaske med deres navn på, så de aldrig forveksler den med andres igen!

Gode juleønsker til hende eller ham der arbejder hjemmefra

At arbejde hjemmefra kan være lidt af en udfordring, om du så arbejder for dig selv eller for et firma hvor man ofte arbejder hjemmefra. På den ene side har man masser af fleksibilitet og kan selv indrette ens arbejdsdag, på den anden side kan det til tider være ensomt på sådan et hjemmekontor. Giv din vens eller venindes hjemmekontor lidt ekstra julestemning med en unik og personlig julegave. Et par af vores julegaveideer er f.eks en personlig musemåtte med billede, en læder computertaske eller et krus med billede..

Julegaver til hobbykokken

Kender du en der elsker at bage og lave mad, og som altid disker op med de lækreste delikatesser til veninderne eller familien? Så overrask dem til jul med unikt køkkentilbehør. Fra indgraverede skærebræt til knivsæt og salt og peber kværne, vi har noget til enhver køkken prins eller prinsesse.

5 gode julegaveønsker

At finde på gode julegaveønsker hvert år kan være lidt af en udfordring, især hvis du gerne vil være lidt original og ikke give de samme sokker og boksershorts hvert år. Selvfølgelig vil du gerne at din gave skiller sig ud og at modtageren kan bruge gaven. Leder du efter nogle gode julegaveideer? Hvad siger du til:

 1. Et personligt indgraveret tapasbræt
 2. En kuffert med eget design
 3. En dejlig varm badekåbe med broderet navn
 4. En personlig madkasse
 5. En indgraveret Zippo lighter

Hvad er de mest populære julegaver i år?

Det er ikke så svært at gætte at legetøj er det mest solgte produkt i julemåneden. Ofte er det trods alt børnene der er i fokus i denne magiske og hyggelige tid. Andre populære gaver til jul Andre populære julegaver er julechokolader eller snacks og drikkevarer generelt, som f.eks vin og spiritus, men også tøj og boligindretning. Nogle af dette års highlights er:

 • En mega chokolade til alle chokoladeelskere
 • En indgraveret vinkøler til vinelskeren
 • Et par boksershorts med eget design
 • Super flotte julekugler til juletræet

Hvad er en god julegave?

Har du også problemer med at finde den perfekte julegave? Ingen panik for du er ikke alene. Julegaver er den bedste måde at vise din omgangskreds hvor meget du holder af dem og sætter pris på dem. Men det kan være svært at finde en julegave som passer perfekt til dem. En god julegave er en gave som kommer fra hjertet, som er lavet med modtageren i baghovedet og med et ønske om at gøre dem glade.

De fleste mennesker sætter pris på en gave som man har gjort sig lidt mere umage med, og som er lavet med omtanke. Kort sagt: Personlige julegaver!

Hvordan gør jeg en julegave personlig?

Det har aldrig været nemmere at lave din egen personlige julegave. Brug din viden om modtageren, en sjov anekdote, eller billede kan stort set printes på hvad som helst. Gode julegaver er dem som man bliver rørt over og som er lavet helt unikt til en selv.

At giveren har tænkt over det, gør gaven til noget helt særligt. Så tænk over hvad der er noget helt særligt mellem jer. Det kan være jeres yndlingscitat fra en film eller en serie, eller et billede fra minder i har oplevet sammen. En navnehalskæde er også en personlig, og klassisk gave. Men hvad siger du f.eks til et puslespil med jeres personlige minder på? Det vil helt sikkert også gøre glæde.

Find den perfekte julegave til ham

Leder du efter perfekte julegaver til ham? En julegave til kæresten eller manden, eller måske julegaver til din din bror eller et andet familiemedlem? Gør årets julegave til noget helt særligt til manden i dit liv.

Forestil dig hans ansigtsudtryk når han åbner sin julegave og han finder en super lækker toilettaske af læder, gjort helt personlig med indgravering af navn eller tekst. Er han tero typen kan du få indgraveret en lommelærke i læderlook, det er da også en fantastisk julegave. Er han den store grillmester om sommeren så kan du tjekke alt vores tilbehør ud til grillen her!

Elsker han at drikke en god øl med drengene, eller er han den stolte ejer af en mancave eller en hjemmebar, så kan du overraske med de perfekte julegaver til baren. En cocktailshaker med gravering, eller en flaske af hans yndlings whisky med personlig etikette eller i personlig trækasse. Sæt prikken over i´et med perfekte tilhørende glas. Der vil ikke være et øje tørt når din familie og venner åbner årets julegaver!

De bedste julegaver til hende

Leder du efter gode juleønsker og ideer til julegaver til kvinden i dit liv? Uanset om du vil købe julegaver til din bedste veninde, din kæreste, din søster eller julegaver til mor, så vil du helt sikkert finde en anderledes julegave, men også en helt unik og personlig julegave hos os.

En af de bedste julegaver og en af de gode julegaveønsker der står højt op listen hos mange kvinder er et romantisk ophold. Din kæreste eller kone vil elske at glæde sig til at tage en weekendtur sammen med hendes elskede. Det er noget der vil være et hit for kvinder i alle aldre!

I stedet for bare at give et gavekort, så overrask hende med noget hun kan bruge på turen, og hvor du kan gemme dit gavekort i. Hvis i skal på storbyferie, så overvej at lave en personlige håndbagage kuffert med eget design, tekst og/eller billede.

Eller hvad med nogle lækre cremer med personalisering hvis i skal på spaophold? Du kan også overraske hende med en luksuriøs kimono med navn på ryggen.

Andre julegaver til hende kunne være en flot rygsæk med eget design eller måske en makeup taske med brodering. Kom i gang med at købe julegaver til hende med det samme. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Fantastiske julegaver til teenager og uforglemmelige julegaver til børn

Børn er nogle af de nemmeste at finde julegaver til. Udvalget af legetøj er enormt, og børn nu til dags bliver bombaderet med reklamer, så de har også for det meste en meget tydelig ønskeliste til julemanden.

Hvis du gerne vil give en julegave til børn som er lidt mere original og rent faktisk vil være en uforglemmelig gave. Til næste år ved de ikke mere hvem der gav dem den der kæmpe æske med Lego, men de vil altid huske hvem der gav dem deres første helt personlige fodbold med navn, eller et personligt ludospil med egne billeder.

Til de mindste har vi et kæmpe udvalg af unikt trælegetøj som altsammen personliggøres med indgravering af eget navn eller tekst. Til babyen kan du gå efter en personlig hagesmæk, en sut med eget navn eller en baby body med eget design.

Så kommer vi til teenagerne, og det er med det samme lidt sværere. Når de kommer i puberteten forandrer deres interesser sig og ofte er deres julegaveønsker også blevet en smule dyrere. De fleeste teenagere ønsker sig også bare penge. Gør en pengegave lidt mere personlig med en sparegris med eget design og tekst. Du kan også få lavet et personligt laptopsleeve, et mobilcover eller en musemåtte med billede. Vi har også lækre wellness gaveæsker med personliggørelse som helt sikkert også vil være et hit hos een teenager.

Pakkekalender til en du holder af

Vil du overraske med en sød pakkekalender, og leder du efter pakkekalendergaver? Ofte når vi vil lave en pakkekalender til en vi elsker, så drejer det sig om at det skal være små søde kalendergaver som ikke koster en formue. For hvis man vil købe 24 af slagsen kan det hurtigt blive meget dyrt.

Vi har masser af gaver som passer til en pakkekalender. Tænk for eksempel på et duftlys med navn og personlig hilsen. Helt perfekt til december måned.

Eller hvad med personligt julepynt, som for eksempel et sæt julekugler indgraveret med jeres navn eller printet med et fint billede af jer sammen. En fin snekugle med eget billede og tekst vil helt sikkert også vække lykke. Eller et krus med billede, eller et par personlige strømper med eget design.

En nøglering med billede eller et par strømper med billede er også være et hit. Allesammen gaver til en rimelig pris men som hun helt sikkert aldrig vil glemme.

Personlige Adventsgaver

Der er ikke noget mere hyggeligt end at fejre advent hver søndag i december. Nogle tager i kirke, mens andre bruger søndagen på at lave hjemmelavet juleknas og bage julekager. Som barn husker man hvordan hver søndag endnu et stearinlys i adventskransen blev tændt.

Som prikken over i'et vælger mange at give adventsgaver. Det kan være af mange årsager, måske fordi kalendergaver er blevet svære at finde til en lille pris eller bare fordi man gerne vil overraske ens allernærmeste.

Forskellen mellem kalendergaver og adventsgaver er at man kune giver en gave hver søndag og ikke hver eneste dag. Adventsgaven kan derfor også godt koste lidt mere end en kalendergave.

Det allervigtigste ved en adventsgave er absolut ikke prisskiltet. Uanset om det er en adventsgave til børn, adventsgave til teenager eller til en voksen. Med en adventsgave er det virkelig tanken der tæller, så en personlig gave er helt perfekt.

Overrask for eksempel med et personligt mobilcover, en sparegris med eget design, julekugler med billede eller hvad med et par hjemmesko med eget design? Altsammen personlige gaver til en virkelig god pris.

Chokolade julekalender med eget design

Hvad er december måned uden en chokolade julekalender. Men hvorfor ikke pifte det lidt op med en julekalender med eget design fyldt med de lækreste chokolader? Hos os kan du få chokoladejulekalender med eget billede, navn og tekst. Vælg mellem chokolader fra Toblerone, Kinder chokolade eller Milka. Det vil virkelig gøre indtryk på både børn og voksne.

Værtindegaver til julefrokosten og juleaften

December måned er fyldt med familiekomsammener, julefrokoster og julefester. Som altsammen kulminerer i Juleaften. Værtindegaver eller værtsgaver er en betænksom gestus. For de har helt sikkert lagt masser af arbejde i festen som de har planlagt, og har gjort deres bedste for at skabe en fantastisk dag eller aften for dig. Men hvor mange buketter blomster eller æsker Merci chokolade kan en person bruge?

Overrask med en personlig og helt unik værtindegave til juleaften. Gå på opdagelse i vores store udvalg af helt perfekte og originale værtindgaver til jul her.

Gør årets mandelgave lidt mere særlig

Juleaften er den mest magiske aften af alle. Ofte starter det altid tidligt hvor man går i gang med at gøre juleanden eller flæskestegen klar, julemiddagen og julebordet gøres klar. Nogle går i kirke mens andre hygger sig med brætspil eller pakkeleg med hele familien. Som barn var det næsten umuligt at vente til man endelig måtte åbne gaverne under juletræet.

Men før man når så langt skal der først spises julemiddag og danses om juletræ. Og hvad er en julemiddag uden Ris a la mande? De fleste familier slutter julemiddagen af med en kæmpe portion Ris a la mande, og så er det ellers med at komme i gang med at finde mandlen. For der er heller ikke noget bedre end at vinde årets mandelgave! Det gælder både for børn og voksne.

Gør årets mandelgave lidt mere særlig ved at personliggøre gaven.

Du kan f.eks bestille en Mega Toblerone eller en Mega Milka chokolade, og personliggøre emballagen med billede, navn og personlig tekst. Der vil ikke være et øje tørt! Se alle vores chokolade og slikgaver her.

Pakkelegsgaver som vil gøre indtryk

En anden tradition i december måned er julefrokosten, som ofte inkluderer pakkelegen. Pift dine pakkelegsgaver op med helt unikke og sjove gaver, som helt sikkert vil få smilet frem hos dem der leger med. Hvad vil de ikke sige til en plyskanin med dit ansigt, eller julepynt til juletræet med eget billede eller tekst. Eller hvad med en flaske vin med egen etikette?

Mulighederne er uendelige hos YourSurprise, så det er bare med at komme i gang med at gå på opdagelse i alle vores julegaver.

Gør julen helt uforglemmelig

Julen er hjerternes tid, en periode fyldt med de hyggeligste traditioner, tid til at være sammen med familien og til at råhygge. Hos os finder du ideer til julegaver men også masser af tips til hyggelige lege, aktiviteter, dekorationer og små tips til at gøre julen helt igennem uforglemmelig. I vores blog finder du alle mulige artikler som helt sikkert vil give dig inspiration til den bedste jul nogensinde.

Send et personligt julekort

Er du en af de mennesker, der holder sig til traditionerne og sender dine nærmeste et julekort hvert år? Hvorfor ikke tilføje et personligt præg i år og få dine helt egne julekort lavet? Lav dem på ingen tid overhovedet, og overrask din familie, venner og kolleger.

Leder du efter inspiration til en julegave?

Har du brug for mere inspiration til at overraske din kæreste til jul? Så tjek vores store udvalg af julegaver til kæreste - hende og julegaver til kæreste - ham ud her.

Hvis du vil have mere inspiration til julegaver, så tjek vores blogs:

Babyens første jul

Julegaver til et mindre budget

De bedste gaver til en perfekt jul

Store julegaver til alle