Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik på 29-05-22

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Julegaver

Det er den mest vidunderlige tid på året! Julesange spiller i radioen, festligt dekorerede juletræer pynter i hver stue, og du planlægger en stor julemiddag og fest med dine kære. Hvem elsker ikke denne hyggelige tid på året?

Julegaver til alle

Jul betyder at skulle finde de perfekte julegaver til dine kære. Det er en årlig udfordring, men vi er dedikeret til at hjælpe dig med at finde virkelig personlige, unikke gaver til hver enkelt i din familie og af dine venner. Ingen gaver er ens, da du kan tilpasse hver gave med dit specifikke valg af foto og/eller tekst. Så uanset om du leder efter en gave til ham, hende, de små eller din families pelsklump, har vi dig dækket ind.

Jul på afstand

Vi ved, at ikke alle får set alle de mennesker, de gerne vil se i julen, så vi kan sende din gave direkte til modtageren for dig for at gøre det lettere for dig at vise din kærlighed. Gaven bliver sendt i en fin kasse, klar til at vente under juletræet, indtil den åbnes.

Sjov op til jul

At komme i julestemning, mens du forbereder dit hus, gaver og julemiddag kan forlænge glæden i meget, meget længere tid. Tænk på at sammensætte dine borddekorationer på forhånd. Et smukt indgraveret glas, en trykt serviet og en personlig dækkeserviet til hver gæst, der alle er placeret oven på en personlig borddug, vil gøre julemiddagen ekstra speciel. Forkæl dig selv med et personligt forklæde i læder, og føl dig som en stjernekok, mens du tilbereder de klassiske julesnacks.

Personaliseret krus

Når vejret udenfor er skræmmende, har du brug for noget til at holde dig varm indeni. Hvorfor ikke nyde din foretrukne varme drik fra dit eget personlige krus? Hvis alle ved julebordet har deres eget krus med deres navn eller foto på, kommer man ikke til at tage det forkerte. Tilføj en lille smule ekstra magi til din drik med det magiske krus! Dette krus virker som et enkelt sort krus ved første øjekast, men det vil afsløre din personalisering, når du hælder din fortrukne varme drik i.

Er alle gået videre til vin og middag om aftenen? Få alle til at føle sig speciel med deres eget personlige vinglas, indgraveret med deres navn og et specielt juledesign. Det er julegaver, der samtidigt kan bruges.

Personligt stearinlys

Vi ved alle, at det bliver tidligt mørkt omkring juletid. En fantastisk, nem måde at skabe en hyggelig atmosfære på er med stearinlys. Har du arrangeret en stor familiemiddag? Tilføj stearinlys med billeder eller navne på for hvert familiemedlem. Ser du frem til en romantisk middag med levende lys for to? Dekorer stearinlysene med billeder af jer to på jeres første date, til jeres bryllup eller på en fantastisk ferie. Personaliserede lys er den perfekte måde at vise mennesker, at du har lagt en lille smule ekstra kærlighed og opmærksomhed i det. Du kan endda vise dine medarbejdere eller forretningspartnere, at du tænker på dem ved at trykke dit forretningslogo på lyset. Der er forskellige størrelser at vælge imellem, og det er et perfekt lys til at lyse op i nogens mørke vinterdage.

Personaliserede julekugler

Tilpas et sæt julekugler med et foto og/eller en tekst, du vælger, for at sætte det perfekte personlige præg på juletræet! Vi tilbyder indgraverede glaskugler eller gennemsigtige plastikkugler med et design sat i. De gennemsigtige julekugler er tilgængelige i sæt med 2, 4 og 8 kugler, så du kan endda dele dem ud. En god idé til at fejre babyens første jul også.

Personaliseret snekugle

Der er intet mere juleagtigt end en snefyldt snekugle! En klassisk gave, som alle husker fra deres yngre år. Vi tilbyder snekugler fyldt med sne, glitter eller hjerter, så du kan skabe den perfekte snekugle for enhver smag. Tilføj det foto, du vælger, og lad modtageren ryste løs, så meget de lyster! De kan også bruges som en skøn borddekoration.

Personaliseret kalender

Jul betyder, at et nyt år er på vej! Det betyder, at der ikke er nogen mere praktisk gave end en personlig kalender i A3- eller A4-størrelse. Føj et foto til hver måned af året, og giv hver side dit eget twist!

Personaliseret julesweater

Hvis nogen, du kender, stadig ikke er ejer af en grim julesweater, kan du få dem med på løjerne og lave en til dem! Upload et foto og modtagerens navn for at lave en julesweater på ingen tid overhovedet.

Strømper, chokolade, vin eller øl

Hvis du hellere vil holde dig til traditionelle gaver, men gerne vil tilføje et personligt præg, har vi dig dækket ind! Vi har flere forskellige typer chokoladegaver at vælge imellem til at tilfredsstille chokoladeelskere i dit liv. Til vinkendere har vi lækre flasker med vin med en personlig etiket, i en personaliseret trækasse eller med personaliserede glas. De samme gaver fås i ølversioner til dem, der foretrækker en dejlig kold øl. Til dem, der ønsker sig sokker hvert år, har vi personaliserede sokker, som du kan føje det foto, du vælger, til, hvilket giver selv denne normalt kedelige gave et spændende twist.

Send et personligt julekort

Er du en af de mennesker, der holder sig til traditionerne og sender dine kære et julekort hvert år? Hvorfor ikke tilføje et personligt præg i år og få dine helt egne julekort lavet? Lav dem på ingen tid overhovedet, og overrask din familie, venner og kolleger.

Leder du efter inspiration til julegave?

Hvis du vil have mere inspiration til julegave, så tjek vores blogs:

- Babyens første jul
- Julegaver til et mindre budget
- De bedste gaver til en perfekt jul
- Store julegaver til alle