Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

En barnedåb er et helt særligt øjeblik i både babys og forældrenes liv. Uanset om du leder efter en gave eller pynt til din barnedåb, har vi et bredt udvalg af tilbehør og personlige dåbsgaver!

73 Gaver

Du har set 48 af 73 gaver

Unikke og mindeværdige dåbsgaver

En barnedåb, eller navngivning, er et utrolig smukt og betydningsfuldt øjeblik i et barns og hans eller hendes forældres liv. Er man religiøs, så er det selvfølgelig en introduktion til den kristne tro, og det i sig selv er et stort øjeblik. Men det er selvfølgelig også øjeblikket hvor man foran gud, venner og familie navngiver et lille barn. Meget større bliver det ikke! Men det er faktisk ikke kun en fancy ceremoni - det er en fejring af spiritualitet og kærlighed.

Ved denne dejlige lejlighed, bliver den lille ny ofte badet i betænksomme dåbsgaver fra de nærmeste, for at fejre denne milepæl. Fra smykker som minde fra dagen til personlige højtlæsningsbøger, vi har uendeligt mange dåbsgave ideer, som vil værdsættes hele livet. Disse betydningsfulde dåbsgaver er ikke bare almindelige gaver. De symboliserer den kærlighed og støtte som barnet omgives af på livets rejse.

Er du klar til at gå på opdagelse? Hos YourSurprise, har vi samlet et unikt udvalg af personlige dåbsgaver, som helt sikkert vil varme om hjertet.

Lav dine egne helt personlige dåbsgaver til den lille ny

Personlige dåbsgaver vil være en utroligt værdsat og skøn gave som barnet kan beholde som et minde hele livet. En personlig dåbsgave er også en gave som alle forældre med garanti vil elske. I vores udvalg af gaver har vi masser af barnedåbsgaver at vælge imellem. Lad os gå på opdagelse i nogle helt fantastiske dåbsgaver idéer og find den perfekte gave som vil være et sikkert hit:

Legetøj som dåbsgave

Blødt legetøj og træ legetøj er helt perfekte dåbsgaver. Barnet vil elske at lege med sit legetøj men det er samtidig noget han eller hun vil have i meget lang tid. Derudover ser det også super fint ud på børneværelset. Tænk for eksempel på en sød bamse eller en gåvogn med graveret navn. Legetøj fås i mange forskellige afskygninger og kan være den perfekte dåbsgave som både drenge og piger vil sætte pris på i mange år.

Dåbsgave ideer: En personlig fotogave er dåbsgaven som man aldrig glemmer

Personlige fotogaver som f.eks et lærred med billede, eller en flot billedvæg af vægpaneler. Krus og andre ting er også rigtig gode ideer til dåbsgaver. Et billede af barnet eller hele den nye familie på en lille unik og personlig gave vil gøre stort og vedvarende indtryk. Eller måske en lille personlig hilsen til babyen på hans eller hendes særlige dag.

Et billede printet på træ er en virkelig unik og elegant gave til barnedåben. Træets naturlige tekstur giver billedet et smukt finish. Træpaneler er også utroligt bæredygtigt, og billedet forbliver flot i rigtig mange år.

En dåbsgave ide som virkelig vil gøre indtryk

Fødselsplakater er også en dejlig dåbsgave idé! Gør den helt personlig med babyens navn, fødselsdato og stjernetegn. Men det er ikke det hele: Du kan også gøre det til en dåbsgave ved at tilføje detaljer omkring barnedåben, som f.eks dato, sted og babyens alder. Det vil virkelig være en fin tilføjelse til ethvert børneværelse. En kreativ måde og en brugbar gave at bruge barnets dåbsattest på.

Dåbsgaver med personlig gravering er en helt fantastisk ide til dåbsgave

Smykker har altid været populære barnedåbsgaver. Indgraverede armbånd er en tidløs gave lige fra hjertet. Du kan personliggøre det med barnets navn eller navnene og initialerne på både forældre og barn. Et evigt minde om deres kærlighed til hinanden. En smuk gave til barnedåben som passer både til drenge og piger.

Find en utraditionel dåbsgave

Leder du efter noget helt unikt, en oplagt dåbsgave, som samtidig er praktisk? Indgraveret bestik til børn er en af de helt klassiske gaveidéer. Lavet af rustfrit stål, en sød souvenir fra dagen, og samtidig noget de kan bruge i mange år. Vil du hellere give en mindre oplagt dåbsgave, så har vi helt sikkert den perfekte personlige gave.

Personliggjorte gaver er altid populære da det viser at man har lagt lidt mere tanke i gaven. Hvad med en personlig bog for eksempel? Barnets bog som er gjort helt personligt til den lille pige eller dreng, med egne billeder og tekst vil helt sikkert gøre lykke.

Overrask med en dåbsgave for livet

De bedste dåbsgaver er en dåbsgave for livet. En skøn gave kan være alt fra smykker, til fotogaver, og fotoalbums. Klassiske dåbsgaver er for eksempel en halskæde med gravering, eller en fotobog og er noget de vil gøre brug af hele livet. Når man snakker om dåbsgaver tænker mange på dyre gaver. Det behøver det ikke at være. En kæmpe bamse med broderet navn, eller hvad med tørrede blomster i træholder med gravering? Det er begge personlige barnedåbsgaver som ikke koster en formue.

Andre gode barnedåbsgaver kunne også være et tæppe til vuggen med broderet navn, eller en sutteklud med navn. Det er da virkelig den perfekte dåbsgave.

Dåbsgaven til forældrene

Når du leder efter en dåbsgave, behøver det ikke nødvendigvis at være en gave til babyen. Det kan også være en gave til de nybagte forældre eller en sød souvenir til hele familien.

Nogle søde dåbsgaveideer er for eksempel personlige stearinlys eller chokolade gaveæsker. Det er søde betænksomme gaver som alle forældre vil sætte pris på. Vores stearinlys og bloklys kan personliggøres med fødselsdato og/eller barnets navn. Andre fantastiske dåbsgaver til forældrene er et billede på lærred, dekorative fliser og fleecetæpper hvor du kan tilføje billede eller en særlig hilsen.

Leder du efter en dåbsgave fra bedsteforældre, så er en flot og personlig dåbsgave lige sagen.

Hvad er vigtigt når jeg vælger barnedåbsgaver?

Før du går helt shop amok, så lad os kigge på et par ting du bør overveje får du køber dåbsgaver:

 1. Tænk Long-Term: En dåb er et livsændrende øjeblik, så gå efter en dåbsgave for livet. Højkvalitets smykker, fine minde æsker eller flotte fotogaver er alle fantastiske dåbsgave ideer.
 2. Den kristne tro: Husk på at en barnedåb er en kristen anledning. For dem der tager dette seriøst er det en god ide at lade gaven reflektere den kristne tro og dens betydning for forældrene og barnet. En god barnedåbsgave er f.eks smykker med kors, religiøse bøger eller et personligt stearinlys med kristne motiver.
 3. Skræddersy gaven til modtageren: Modtagerens alder spiller også ind når du skal finde den perfekte dåbsgave. En perfekt gave til babyer eller småbørn, er gaver som de kan vokse op med. Til ældre modtagere så overvej deres personlige smag og interesser for at finde den rette gave. Og det er altid en sød gestus at overraske forældrene, især hvis de netop har fået barn.

De bedste ideer til dåbsgaver: Dåbsgaver med navn

Dåbsgaver med eget navn har altid været en populær gave. En nybagt mor eller far elsker at se deres ny valgte navn foreviget på alle slags gaver. Men hvor man før i tiden kun kunne få en lille håndfuld dåbsgaver med eget navn, og ovenikøbet var det ofte meget dyre gaver. Så har YourSurprise forandret det for altid. I vores kæmpe udvalg af gaver, vil du finde masser af utraditionelle dåbsgaver som alle kan personliggøres med navn og billede.

Gå på opdagelse med det samme og find helt unikke dåbsgaver med eget navn. Det kan være alt fra et stykke tøj med barnets navn, søde bamser med barnets navn som kan være en trofast ven gennem hele barndommen. Andre gode idéer er legetøj med indgraveret navn. Timevis af sjov leg som alle børn vil elske. Vi har mange ting og gaver til børn som ville være en oplagt gaveidé!

Gør dine dåbsgaver personlige hos YourSurprise

Ved at vælge en unik dåbsgave viser du din kærlighed til babyen og den lille familie. Vores udvalg af personlige barnedåbsgaver er udvalgt med omsorg, så du kan finde en passende og perfekt dåbsgave.

De fleste af vores produkter kan personliggøres med indgravering, tryk eller brodering, og du kan personliggøre teksten og billede præcis som du vil. Personalisering er en super nem måde at gøre en dåbsgave personlig og unik på. En god dåbsgave er en som giver gode minder fra en helt særlig begivenhed. Det er jo barnets fest, så det er også vigtigt at han eller hun kan bruge gaven!

En brugbar gave som dåbsgave

En personlig gave kan også sagtens være en gave som kan bruges. En rigtig flot dåbsgave er f.eks tallerkner med personligt print, eller et flot legetæppe eller tæppe til vuggen med eget design. Disse fås i mange farver og er en perfekt gave til barnedåben. Du kan nemlig helt selv vælge hvad du vil have broderet eller printet på gaven!

En højtlæsningsbog med barnet i hovedrollen er også en rigtig god dåbsgave. Vi har et stort udvalg af børnebøger hvor alle historierne personliggøres med barnets navn. På den måde et de lige som om at det er barnet der er på eventyr.

De bedste barnedåbsgaver som ikke koster en formue

Har du ikke det store budget men vil du alligevel gerne give en god dåbsgave som vil blive husket for altid? Personlige gaver er den perfekte løsning. Hos YourSurprise kan du finde en rigtig god gave til en rigtig fin pris. Dåbsgaven behøver nemlig ikke koste kassen! Tanken bag og personliggørelsen er det absolut vigtigste. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find en god gave som indgraveres med navn eller tekst.

Find den perfekte gave: En personlig dåbsgave til ham

Er der kommet en lille dreng til verden og leder du efter en barnedåbsgave til ham? En dåbsgave til dreng er egentlig ikke så anderledes end til en pige. Gode dåbsgaver til ham kan være alt fra et stykke tøj til et smykke eller legetøj. En babybody er altid en populær dåbsgave. Hos os kan du få den printet med din egen tekst, navn eller billede, og de fås i mange farver. En anden god barnedåbsgave til en dreng, kunne være en super flot natlampe med eget navn. Et helt unikt minde fra barnedåben.

En anden oplagt gaveidé er en sød bamse. Men det er ikke en helt almindelig bamse. For bamsen får nemlig broderet barnets navn eller dato for barnedåb f.eks og når barnet bliver ældre vil det være et evigt minde fra barnedåben. En virkelig god gave, som samtidig er en helt personlig gave, som forældrene også virkelig vil sætte pris på.

Så glem bestik fra Georg Jensen og lignende. Klassiske dåbsgaver fra f.eks Georg Jensen er selvfølgelig også altid en god dåbsgave, men det er også altid en godt at være lidt mere kreativ. Så gå i gang med det samme med at lave en personlig barnedåbsgave. Der vil ikke være et øje tørt!

Barnedåbsgaver til ham laver du hos YourSurprise på nul komma fem!

Find en skøn gave: Dåbsgaver til hende

En perfekt barnedåbsgave til hende kan vi også sagtens klare. Klassiske gaveidéer er f.eks fine smykker med indgravering af navn og dato for barnedåb. En klassisk dåbsgave er halskæder med vedhæng eller smukke armbånd som kan bruges når barnet bliver ældre. Vil du hellere gå efter en unik dåbsgave, noget som ikke er en typisk gave til barnedåb? Så er du kommet til helt rette sted!

I vores store sortiment finder du gode dåbsgaver som barnet vil sætte pris på i mange år!

En personlig barnedåbsgave kunne være et stykke trælegetøj, som en trehjulet cykel, en gåvogn, eller en puttekasse til når barnet er blevet lidt ældre. Det er selvfølgelig også en oplagt gave til når barnet fejrer sin fødselsdag. Lige gyldigt hvad så kan alt legetøj indgraveres med en tekst, navn eller dato efter eget valg, hvilket gør det til den perfekte gave til barnedåben. Vil du være helt original kan du også få indgraveret linjer fra kendte børnesange som betyder noget for forældrene eller barnet. Eller måske et citat fra barnedåben. Det er i hvert fald kun fantasien der sætter grænser.

Hvor meget må en dåbsgave koste?

Det er meget individuelt hvor meget en dåbsgave må koste. En barnedåb er selvfølgelig en helt særlig anledning, så man vil nok give barnet en lidt anderledes og mere betydningsfuld gave end til sin fødselsdag.

Vi har alle hørt alle historierne om kæmpe dyre dåbsgaver, men det er der altså ikke altid grund til. Barnedåben kan sagtens fejre med en mindre gave. Så længe gaven er personliggjort så vil det faktisk altid være et hit!

Gør en klassisk dåbsgave til en utraditionel personlig gave til barnedåb

Gør dåbsgaven helt personlig med et personligt touch. Det er super nemt at personliggøre vores gaver. I vores smarte online editor uploader du bare dit billede, tilføjer navn og/eller tekst, og så ordner vi resten! Vi laver dåbsgaven med kærlighed og omsorg og sender den til en adresse efter eget valg.

Top 10 populære barnedåbsgaver

De populæreste dåbsgaver finder du herunder i vilkårlig rækkefølge:

 • Sutteklud med broderet navn
 • Krammebamse med broderet navn og fødselsdato
 • Fødselsplakat med barnets stjernetegn og unikke personlighedstræk
 • En pude til børneværelset med barnets fødselsoplysninger
 • En natlampe med LED lys med indgravering
 • En sut med navn
 • En halskæde eller et armbånd med indgravering
 • En træ gåvogn med navn
 • En personlig plakat med citat fra kendte børnesange
 • Et legetæppe eller tæppe til vuggen med broderet navn

Dåbsgaver med gravering, brodering eller tryk

Det er fuldstændigt afhængigt af gavens materiale hvordan gaven personliggøres. I træ, glas og ædelmetal indgraverer vi din personalisering. Mens et tæppe eller stykke tøj oftest broderes med navn. På andre gaver kan det være mere hensigtsmæssigt at trykke dit design. Ved alle gaver informeres du om hvilken metode der bruges.

Har du brug for mere inspiration så kan du også tjekke vores barselsgaver og gaver til børn ud.