Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Lav din egen gave af træ med vores eksklusive gaveudvalg lavet af træ. Din personliggørelse kan både printes og graveres i træet med navn, billede og/eller tekst. Det vil virkelig gøre indtryk til enhver anledning.

99 Gaver

Du har set 48 af 99 gaver

Personlige Gaver i Træ til enhver anledning

Det kan være lidt af en udfordring at finde den perfekte gave, men der er ikke noget mere charmerende end en personlig gave af træ. Uanset om det er til en fødselsdag, et bryllup eller måske et jubilæum, så er gaver i træ en dejlig måde at vise din kærlighed og omsorg på. Hos YourSurprise har vi skabt unikke gave af træ i højeste kvalitet som kan personliggøres med navn, billede, tekst og logo.

Skab minder: Personlige gaver af træ til livets store øjeblikke

Mange af livets store øjeblikke er særlige og vil man holde fast i og huske resten af livet. En personlig gave af træ er en sentimental måde at ære disse øjeblikke på.

Forestil dig at give et personligt ostebræt med gravering i bryllupsgave, indgraveret med brudeparrets navne eller initialer og bryllupsdato. Eller hvad med en klassisk fotoramme indgraveret med den nyfødtes navn, vægt og fødselsdato. En bryllupsdag kan fejres med en smuk vin gaveæske i trækasse med parrets bryllupsdag og initialer indgraveret i låget.

Til en fødselsdag hvad siger du så til tørrede blomster i flot træholder graveret med egen tekst? Det er også en rigtig fin gave til Valentinsdag.

Et armbåndsur af træ med gravering er en helt unik gave i studentergave eller til en der går på pension!

Vil du sende en personlig hilsen til en på deres særlige dag, så kan du gå efter et trækort eller et lykønskningskort med eget design.

Unikt julepynt af træ og julegaver af træ

Julepynt af træ er en tidløs og smuk tilføjelse til ethvert juletræ. Du kan tilføje en særlig julehilsen, en tekst eller familiemedlemmernes navne. En fantastisk værtindegave til jul er en flaske vin i smuk indgraveret trækasse med en helt særlig julehilsen. Vi har et stort udvalg af rød-, hvid- og rosévine.

Hvordan laver man en personlig gave i træ?

Vore sudvalg af træ gaver til alle mulige forskellige anledninger kan personliggøres på forskellige måder, afhængigt af den gave du vælger.

Vores personlige gaver i træ kan kan personliggøres med:

  • Et billede
  • Et navn
  • En tekst
  • Et logo

Dit personlige design kan både printes og graveres på gaven, afhængig af hvilken gave du vælger. Lav dit eget design og tilføj navn, tekst og billede i vores online editor. Du ser resultatet i det viste eksempel før du godkender det og sender det til produktion.

De bedste indgraverede gaver af træ

Her et udvalg af vores populæreste gaver af træ:

De bedste personlig gaver af træ med print

Her et udvalg af vores populæreste gaver af træ med fotoprint:

Hvordan kan jeg gøre en bryllupsgave af træ personlig?

Bryllupsgaver af træ er et tidløst og elegant valg. Du kan gøre din gave af træ helt personlig med brudeparrets navne, deres initialer eller endda et billede. Hvis du er god med ord, så kan du indgravere det med tekst, som for eksempel en hilsen lige fra hjertet. Nogle af vores populæreste bryllupsgaver af træ er for eksempel en flaske champagne i trækasse, en personlig gaveæske med vin og personligt tapasbræt, en indgraveret trækasse til alle deres minder fra den store dag, eller et hjerte af træ med parrets initialer eller navne.

Er gaver af træ miljøvenlige?

De fleste af vores gaver af træ er FSC-mærket. Det er et certifikat som garanterer at træet kommer fra skove, som der forvaltes korrekt og ansvarligt i overensstemmelse med strenge miljømæssige, sociale og økonomiske standarder. Tjek produkt specifikationerne for mere information om træet, der bruges til den enkelte gave.