Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Lav dine egne personlige t-shirts med tryk af foto, navn, tekst og/eller logo efter eget valg. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Fås til mænd, kvinder, børn og babyer.

151 Gaver

Du har set 48 af 151 gaver

Personlige T-shirts

Hvis du leder efter en sjov gave eller har brug for t-shirts til en polterabend, turnering, træning eller weekend med vennerne, så har vi, hvad du leder efter. Hos YourSurprise tilbyder vi t-shirts til mænd, kvinder, børn og babyer i mange størrelser og farver. Der er ingen minimumsbestilling, så du kan bestille fra kun en t-shirt og opefter. Du kan vælge mellem standarddesign eller tekster som: "queen", "relax, it's your birthday", "big sister" or "big brother" samt designe din egen t-shirt med dit eget foto eller tekst.

T-shirts med foto og/eller navn

Vores online Editor giver dig mulighed for at lave personlige T-shirts på ingen tid. Du kan få trykt navn eller tekst efter eget valg eller vælge at få printet dit yndlingsfoto. Det hele leveres i høj kvalitet og flotte farver. Hvis du gerne vil tilføje mere end et foto, skal du oprette en sjov collage. Vask T-shirten med vrangen ud og ved højst 40°, for at skåne printet.

T-shirts til polterabender

Hvis du planlægger en polterabend og har brug for T-shirts til hele flokken, så er du dækket ind hos os! Vi kan lave dine T-shirts i forskellige farver og med forskellige prints. Du kan uploade et foto, som vi kan printe på t-shirtsene, eller tilføje din egen tekst. Hvis du ikke er tryg ved selv at designe, så kan du vælge en af vores standard designs.

T-shirts til en sportsbegivenhed

Mange sportshold bestiller T-shirts til en bestemt begivenhed, fx en hockeyturnering eller en fodboldkamp. Disse T-shirts bæres ikke kun under selve begivenheden, men anvendes efterfølgende til afterparty og før kampene. Hvis du skal bruge den samme T-shirt mange gange, så er det bedst, hvis den er i god kvalitet. Få dit holdnavn trykt på T-shirten, eller tilføj hvert holdmedlems navn på deres egen T-shirt. Du kan også vælge hele pakken og tilføje et sjovt foto på bagsiden. Herefter vil du helt sikkert skille dig ud ved afterpartyet!

T-shirts med logo til et firmaarrangement

Hvis du ønsker, at alle dine medarbejdere skal repræsentere din virksomhed i forbindelse med et firmaarrangement eller fest, så kom til os. Du kan tilføje dit firmalogo foran eller bagpå T-shirtsene eller begge dele. Du kan også sætte firmaets logo på bagsiden og medarbejderens navn på forsiden, alt er muligt. Vores kunder fortæller os, at disse t-shirts eller trøjer bliver til ægte samlerobjekter blandt deres hold.

T-shirts til børn og babyer

Vi tilbyder også T-shirts til børn og babyer i sjove farver som lyseblå, lyserød, rød og gul med sjove designs med enhjørninger, hjerter, talebobler, is, stjerner, bjørne, flamingoer, hvaler og meget mere. Vi tilbyder også T-shirts med sjove tekster, såsom "Dronning", "Slap af, det er din fødselsdag", "Storebror" og "Storesøster". De to sidstnævnte er også en perfekt måde at annoncere en graviditet på! Der er endvidere masser af designs, som du kan tilføje dit eget foto og/eller tekst til og dermed skabe en unik t-shirt.

T-shirts til kvinder

Vi tilbyder en bred vifte af t-shirts til kvinder. Alle T-shirts har pasform, hvilket betyder, at de sidder perfekt. Hvis du, eller den kvinde som du bestiller til, foretrækker en løsere eller bredere pasform, så vælg vores herremodeller, de passer perfekt til dette formål.