Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gør dig klar til skolestart med unikke og personlige skole ting. Gør indtryk i klasseværelset med en skoletaske fyldt med helt personlige skoleartikler.

236 Gaver

Du har set 48 af 236 gaver

Skolestart og back to school ting

Velkommen på vores side som er dedikeret til alt der har at gøre med skolestart og personlige skoleartikler. Så er det igen den tid på året hvor vi lægger badehåndklædet og badedragten på hylden og finder skolebøgerne og penalhuset frem, hvor vi skifter klip-klapperne ud med almindelige sko til skoledagen.

Vi forstår hvor vigtigt det er at udstråle din helt egen unikke stil og personlighed, derfor tilbyder vi et stort udvalg af personlige ting til skolestart til at kickstarte det nye skoleår i stil.

Design din egen skolekalender

Leder du efter en unik kalender? Design den selv, og sæt dine egne fotos foran og bagpå. Du kan vælge mellem en masse forskellige designs og print, som f.eks blomster, hjerter, tigre, ananas eller appelsiner. Tilføj dit eget foto og navn, så får du en kalender, der gør enhver misundelig! Du kan vælge mellem en hardback- eller paperbackkalender. Ugens dage, der starter mandag og slutter søndag, er fordelt på to sider.

Gør dine børn spændte og klar til skolestart med personlige ting til skolestart med navn og/eller billede

Der eksisterer et væld af traditionelle og almindelige skoleartikler, hvorfor ikke pifte det op med et personligt touch? Herunder et par gode grunde til at gå efter unikke og personlige skole ting:

 1. Personlige skoleartikler kan hjælpe eleven med at føle sig mere forbundet til skolen. Ved at have deres navn eller initialer indgraveret på deres ting vil de heller ikke miste deres ting så hurtigt.
 2. Det hjælper eleven med at udtrykke deres individualitet og kreativitet. Du vælger selv design, farver og skirfttyper som afspejler deres personlighed og stil. Det kan også booste deres selvtillid og selvsikkerhed.
 3. Personlige skole ting kan også gøre eleven mere ansvarsbevidst. Når et barn har ting der er helt unikt deres, så har de også en tendens til at passe endnu bedre på det. Det kan også have en positiv indflydelse på deres studievaner og gøre dem mere produktive.
 4. Sidst men ikke mindst, er det også bare en sjov og spændende måde at start skoleåret på. På første skoledag kan de vise deres super fede personlige skoleartikler frem i klassen.

Madkasser, dunke og vandflasker

Middagspausen er tid til frokost, som er ekstra sjov, når du har din egen madkasse, drikkedunk eller vandflaske. Vores sortiment rummer både pink, blå og grønne madkasser, som du kan sætte navn på. Det er super praktisk, hvis du har to piger, der begge vil have den pink madkasse (eller begge to den blå eller grønne!). Du ved altid hvis madkasse, der er hvis. Drikkedunke fås i mange forskellige farver, former og størrelser. Vi tilbyder vores standard drikkeflaske i blå, grøn eller pink, som kan designet med dit helt eget foto. Til de små er der et søde børnekrus med isolerende aluminiumsvæg, der holder drikkevarerne lækre og afkølede. Din helt egen termoflaske! Du kan vælge mellem designs med lyserøde eller blå ører. Du kan endda få et foto efter eget valg trykt på siden af den. Hvis du foretrækker en unik vandflaske i bambus eller metal, er du kommet til det rette sted!

Personlige skoleartikler: Gør indtryk i klasseværelset

Vi har masser af skoleartikler som kan personliggøres med navn eller billede. Herunder et lille udvalg:

 • Penalhus med navn og eget design
 • Farveblyanter med billede
 • Indgraverede kuglepenne
 • Sød skoletaske i forskellige former
 • Læder skoletaske
 • Laptop sleeve med billede eller computertaske med navn
 • Personlig gymnastiktaske
 • Madkasser med navn

Og mange flere skoleartikler…

Shop Back to School ting: De vigtigste ting til enhver elev

Back to school er den tid på året, hvor man går fra en afslappende sommerferie til den mere strukturerede dagligdag, med skole og forpligtelser. Det er selvfølgelig også den tid på året hvor man skal købe alle nye skoleartikler til det nye skoleår.

I vores udvalg af back to school skoleartikler finder du noget til enhver alder. Fra søde skoletasker i dyre design, til voksen rygsække af læder, og fra farveblyanter til læder penalhuse, vi har noget for en hver smag.

Rygsække

En cool skoletaske er selvfølgelig det vigtigste og et must, når skolen starter igen! Til mindre skole- og børnehavebørn har vi en fin, lille pink rygsæk med deres navn på. Selvfølgelig kan du også tilføje et foto. Vi har også flotte gymnastiktasker med søde print til de små. Du kan også sætte navn på taskerne, så alle ved, hvis der er hvis!

Back to school tilbud og rabat: Spar penge med vores skoleartikler

Hvem husker ikke spændingen ved at starte i skole (igen) efter sommerferien med en skoletaske fyldt med spritnye skole ting. Det gøres endnu federe med vores personlige skole ting. Personligt penalhus, personlig skolekalender eller notesbog og en unik drikkedunk - Det gør første skoledag endnu bedre. Men det bedste er at vores back to chool ting lige nu er på tilbud med store rabatter.

Med vores skoleartikler får du noget helt unikt og særligt, uden at bruge en formue på det!