Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gør dig klar til skolen med stil! Tilpas et skole- eller kontortilbehør med et flot foto og en tekst. Den perfekte gaveidé til en, der lige er startet i et nyt job eller skal tilbage til skolen.

43 gaver

De fedeste, personlige skoleartikler

Tilbage til skolen! Skolen starter igen, så du nok gerne have nogle sjove, nye skoleartikler, der gør tiden i klasseværelset lidt sjovere. Hvor fedt vil det fx være at have dine yndlingsfotos på din kalender? Eller de bedste billeder fra sommerferien på din notesbog?

Du kan nemt designe de bedste skoleartikler i vores redigeringsværktøj på nettet. Upload dine foretrukne fotos, og tilføj et navn eller tekst og design de bedste ting til skolen.

Design din egen kalender

Leder du efter en unik kalender? Design den selv, og sæt dine egne fotos foran og bagpå. Du kan vælge mellem en masse forskellige designs og print, som fx blomster, hjerter, tigre, ananas eller appelsiner. Tilføj dit eget foto og navn, så får du en kalender, der gør enhver misundelig! Du kan vælge mellem en hardback- eller paperbackkalender. Ugens dage, der starter mandag og slutter søndag, er fordelt på to sider.

Mappe, notesbog og penalhus

Du kan også designe din egen mappe, notesbog ellerpenalhus, der passer perfekt til netop dig. Du kan vælge mellem en notesbog i et alsidigt design med fotos, der er trykt på begge sider, eller notesbog, der kun har noget på forsiden. Notesbøgerne fås i hardback eller paperback og kommer i A5-format. Vælg mellem en masse forskellige designs, som fx blomster, katte eller en flamingo. Du kan også selv uploade et foto, der printes på din egen notesbog.

Tager du en masse notater ifm. undervisningen eller forelæsningerne og vil du gøre det med god stil? Så design din egen mappe. Du kan uploade dit eget foto og tekst, og du kan også vælge mellem nogle af vores sjove designs og print. Vi har specielle designs til lærere, til mødre og fædre eller til partnere samt muntre designs med kaktusser eller tekster med DONUTS. Når du vil have dine yndlingsfotos med dig, kan du også lave en mappe med din egen fotocollage. Fotomappen kommer med en A4-notesblok, som let kan skiftes ud, når den er brugt op. Er du en stor fan af penalhuse? Design det penalhus, du allerbedst kan lide. Vi kan også trykke et foto eller en tekst, du selv vælger, på et penalhus. Hvis du ikke føler dig så kreativ, kan du vælge fra vores store sortiment af sjove mønstre og print. Så kan du alligevel designe dit helt eget penalhus i solidt metal. Hvis du virkelig vil imponere nogen, kan du få en pen, som er graveret med den tekst eller det navn, du selv vælger!

Madkasser, dunke og vandflasker

Middagspausen er tid til frokost, som er ekstra sjov, når du har din egen madkasse, drikkedunk eller vandflaske. Vores sortiment rummer både pink, blå og grønne madkasser, som du kan sætte navn på. Det er super praktisk, hvis du har to piger, der begge vil have den pink madkasse (eller begge to den blå eller grønne!). Du ved altid hvis madkasse, der er hvis. Drikkekopper fås i mange forskellige farver, former og størrelser. Vi tilbyder vores standard drikkeflaske i blå, grøn eller pink, som kan designet med dit helt eget foto. Til de små er der et søde børnekopper med isolerende aluminiumsvæg, der holder drikkevarerne lækre og afkølede. Din helt egen termoflaske! Du kan vælge mellem designs med lyserøde eller blå ører. Du kan endda få et foto efter eget valg trykt på siden af den. Hvis du foretrækker en unik vandflaske i bambus eller metal, er du kommet til det rette sted!

Rygsække

Endelig er en cool rygsæk et must, når skolen starter igen! Til mindre skole- og børnehavebørn har vi en dejlig, lille pink rygsæk med deres navn på. Selvfølgelig kan du også tilføje et foto. Vi har også flotte gymnastikposer med søde print til de små. Du kan også sætte navn på poserne, så alle ved, hvis der er hvis!

Uanset om du skal på universitetet eller leder efter en rygsæk til dine børn, har vi hos YourSurprise den perfekte personlige rygsæk til dig. Hver rygsæk er skabt med kærlighed af os til dig, i henhold til dine behov og ønsker om tilpasning. På vores side kan du finde et udvalg af forskellige modeller:

  • Rygsæk til børn med navne: fås i fire farver, polstret og med forskellige rum. En super komfortabel rygsæk til at tilpasse med design og navn!

  • Personlig læderrygsæk: Fås i to størrelser, denne stilfulde rygsæk kan personliggøres med et navn, lasergraveret på øko-læderet.

  • Gymnastiktasker: Vælg din yndlingsgymnastiktaske i form af et dyr, perfekt til førskole eller personlig med et billede.

Personligt tilbehør til kontoret

Efter ferien er det tid til at gå tilbage til kontoret. Lindre smerten ved at vende hjem med personlige kontorartikler og gør arbejdet sjovt! Du kan starte fra din computers arbejdsstation med en personlig musemåtte. Vælg dit yndlingsbillede, så du kan vente på det næste med mere ro i sindet. For et mere elegant resultat kan du vælge en musemåtte i læder, indgraveret med dit navn. Beskyt din bærbare computer med et nyt laptop-sleeve, i læder med dit navn eller i stof tilpasset dit navn. For at tage noter må du ikke gå glip af personlige kuglepenne med dit navn, så ingen vil stjæle dem igen! Glem endelig ikke din personlige dagbog for 2022/2023, så du aldrig går glip af en vigtig aftale.