Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hos YourSurprise kan du lave helt unikke graverede armbånd med navn og/eller tekst. Få graveret en hilsen eller et navn på et læderarmbånd, sølvarmbånd eller perlearmbånd og lav en uforglemmelig gave.

32 Gaver

Lav et graveret armbånd med navn og tekst

Unikt, stilfuldt og betydningsfuldt, et graveret armbånd er mere end et almindeligt stykke tilbehør. Det er en måde at udtrykke din personlighed på og vise din kærlighed overfor en af dine nærmeste, et særligt øjeblik eller følelser. Hos YourSurprise kan lave armbånd til mænd med indgravering og selvfølgelig også til kvinder i vores online editor. Vælg et af vores unikke armbånd med navn, og gør det personligt med det samme!

Sådan laver du et personlig armbånd

Uanset om du går op i mode eller ej, så er armbånd altid et hit, især hvis det er en gave. Ligegyldig hvilken anledning det er til vil det altid gøre stort indtryk. Armbånd med gravering er sådan en gave som man holder fast i meget længe da det er et særligt minde. Et personlig armbånd gør det kun endnu særligere og skaber en unik forbindelse som aldrig vil blive glemt.

Et personlig armbånd kan graveres med:

  • Gravering af navn: Du kan vælge dit eget navn, din elskedes navn eller en anden person der betyder meget for dig. Lige gyldigt hvad så er det et personligt touch som vil blive værdsat.
  • Gravering af tekst: Er der et citat eller udtryk som inspirerer dig eller betyder noget for dig, hvorfor så ikke gravere det på et armbånd? På denne måde er det en daglig påmindelse om det, der betyder mest for dig.
  • Gravering af initialer: En anden populær mulighed for at personliggøre et armbånd er ved at indgravere personens initialer. Det er en chic og elegant måde at lave en virkelig personlig gave.

Du tilføjer bare din egen tekst i vores online editor, når du har fundet det armbånd, du bedst kan lide. Du kan også vælge mellem forskellige skrifttyper og størrelser. Resultatet ses med det samme i et preview, så du kan være sikker på det lever op til dine forventninger.

Hvordan personliggøres et navnearmbånd?

Hvert navnearmbånd kan personliggøres med et navn og/eller tekst, som så indgraveres i vores gaveværksted med højkvalitets maskineri og de nyeste laser teknikker.

Med denne teknik kan vi gravere i metal, sølv, guld og læder.

Forskellige materialer som vores armbånd med gravering er lavet af

Hvert slags materiale skaber en helt unik stil. Fra elegante til casual stile, armbånd med gravering er en must-have accessory! På vores hjemmeside har vi et stort udvalg af forskellige armbånd i forskellige materialer:

Sølv armbånd med navn

Leder du efter en lille men sød gave? Så er der ikke noget bedre end et sølvarmbånd med navn, som gør gaven helt original. Du vil helt sikkert gøre stort indtryk, især til højtider eller særlige lejligheder. Hvem elsker ikke en luksuriøs og personlig gave?

Hvad kan man skrive på et graveret armbånd?

Du bestemmer helt selv hvad du vil have graveret på et armbånd med gravering. Det kan være et navn, en dato eller et særligt jubilæum, et særligt ønske eller ord der betyder noget for dig. Personliggør armbåndet så det bliver en helt unik måde at udtrykke din stil og personlighed.

Forestil dig at give et armbånd til en du elsker indgraveret med en besked som viser dine følelser for ham eller hende. Du kan også vælge at gravere et citat eller motto som inspirerer dig eller er vigtigt for dig. Et personligt touch kan virkelig gøre et simpelt armbånd til noget helt særligt. Et graveret armbånd med teksten “Et skridt af gangen” kan være den perfekte daglige påmindelse for en der har det svært, som f.eks ved dødsfald eller sygdom.

Sød tekst på graveret armbånd

Du kan få indgraveret korte citater eller tekst som betyder noget særligt for dig og modtageren. Herunder finder du et par eksempler:

  • Elsker dig for evigt
  • Mit liv er dig
  • Min bedre halvdel
  • Jeg elsker dig
  • Du er min helt
  • Du er den bedste
  • Os to for altid

Armbånd til mænd med indgravering

Både mænd og kvinder er vilde med armbånd. Når du skal vælge et armbånd til mænd med indgravering, så er det vigtigt at overveje hans smag og stil. Vi har et udvalg af fede læderarmbånd som kan graveres med tekst eller navn efter eget valg, og også flotte perlearmbånd som måske passer til manden i dit liv.

Armbånd med navn til kvinder

Leder du efter armbånd med navn til kvinder, så er du kommet til det helt rette sted. Et indgraveret armbånd til mænd er ofte mere robuste og valget falder ofte på et læder armbånd. Et armbånd med gravering til kvinder kan også være smukke guld armbånd, sølvarmbånd eller måske et smart bangle armbånd. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find det armbånd med gravering som passer perfekt til dig eller din elskede.