Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

En personlig kalender er den bedste måde at holde sig organiseret på til skolen eller på kontoret. Du kan gøre din personlig ved at tilføje et billede, et navn, et logo og/eller en tekst.

Lav din egen personaliserede kalender

Hvis du foretrækker at have en fysisk kalender i stedet for en digital, er det temmelig cool! Vi har forskellige kalendere i vores sortiment, som alle kan personaliseres med foto(s) og/eller tekst efter eget valg!

Lav din egen skolekalender

Dine klassekammerater bliver uden tvivl imponeret over en kalender, der er tilpasset specifikt til dig. Du kan vælge mellem en med blødt omslag eller en indbundet version, hver med ugen, der starter med mandag og vises på tværs af to sider. Der er masser af plads til at skrive ned, hvad der skal gøres hver dag, og du kan også holde styr på karakterer og tidsplaner.

Skolekalenderne kan tilpasses både på forsiden og på bagsiden af omslaget med foto og/eller tekst efter eget valg. Vi tilbyder også sjove designs at vælge imellem med blomster, hjerter, tigre, ananas og appelsiner.

Årskalender

Hvis du gerne vil have en original årskalender, kan du lave en i vores online redigeringsværktøj. Tilføj blot fotoet og/eller teksten efter eget valg, så let som ingenting! Din helt egen personaliserede årskalender på ingen tid overhovedet.

Årskalendere fås med blødt omslag og i indbundet version, så du kan vælge den version, der passer bedst til dig. Hvis du gerne vil tilføje et sjovt touch, kan du vælge fra vores skønne print. Du finder forskellige print i vores online redigeringsværktøj, der indeholder blomster, tigre, ananas og mange flere!

Bullet journal

Hvis du foretrækker at arbejde med en kalender, der lader layoutet være op til dig, med masser af plads til opgavelister, skal du vælge vores bullet journal. Almanakken indeholder 120 sider, hver fyldt med små prikker: masser af plads til dig at bruge, som du ønsker. Bullet journal er også tilgængelig både med blødt omslag og i en indbundet version. Tilføj et foto og/eller en tekst efter eget valg for at personalisere forsiden og bagsiden af omslaget for at lave din helt egen unikke bullet journal!

Vores redigeringsværktøj indeholder designs, som vi har forberedt til dig med masser at vælge imellem. Måske vil du gerne have et lyserødt omslag med guldfarvede linjer, et omslag, der er dækket af blomster, et marmorlook, et lyserødt marmorlook, et omslag med tropiske blade, et omslag med flamingoer, et omslag med stjerner, enhjørninger eller et omslag med sommerfrugt, kaktus eller planeter.