Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Overrask den nyudklækkede student med en personlig gave. Vi har et kæmpe udvalg af gaver til studenten som alle personliggøres med eget billede, navn og eller personlig hilsen. Årets studentergave finder du lige her.  

206 Gaver

Du har set 48 af 206 gaver

Find den perfekte studentergave

Endelig! Efter du har studeret intensivt det sidste år, og kæmpet dig igennem et utal af søvnløse nætter, så er tiden endelig kommet til at lægge det bag dig og fejre at du har bestået eksamenen og er færdig med skolen.

Vi ønsker alle studenter et stort tillykke! Du har arbejdet hårdt, bestået dine eksamener, og nu er det tid til at fejre dine præstationer. Men hvad er en fejring uden den perfekte studentergave? Hos YourSurprise finder du den perfekte gave gjort helt personlige med eget billede og tekst.

Hvad giver man i studentergave?

En dimission eller studentereksamen er en vigtig milepæl i en persons liv og det skal fejres med en betydningsfuld og uforglemmelig gave. Vi har masser af gode gaveideer, men det vigtigste er at det er at fejre studenten, deres hårde arbejde og præstationer, eller noget som kigger fremad mod det nye kapitel i deres liv.

Til en student som starter med at arbejde med det samme, er en oplagt gaveide et personligt laptop sleeve eller en musemåtte. Til studenten som tager et sabbatår og måske skal ud og rejse, er en oplagt studentergave en af vores ferie gaver, som en personlig kuffert, et kuffertmærke eller en rejsedagbog. Er den kommende student en rigtig festabe, og vil han eller hun bare lægge studietiden bag sig,så er en oplagt gave for eksempel en cocktailshaker med gravering eller en gaveæske med studentens yndlingsdrink!

Overrask med en anderledes gave studenten med garanti vil elske

Tillykke! Din yndlingsstudent har nået mållinjen og nu er det tid til at fejre deres præstationer med en fantastisk gave. Uanset om de har bestået studentereksamenen, afrundet deres bachelor eller bestået deres kandidatuddannelse, så har vi et kæmpe udvalg af de fedeste gaver til studenten som både drenge og piger vil sætte pris på. Så lad os gå på opdagelse og finde den perfekte gave til de nyudklækkede studenter:

 • Et trofæ med "bedste student" indgraveret
 • En indgraveret pen, en klassisk studentergave med tidløst design
 • En personlig pleje gaveæske til noget velfortjent afslapning
 • En indgraveret cocktail shaker eller indgraverede shotglas
 • En Chupa Chups slikkepinde buket med et lykønskningskort
 • En Milka chokoladegave med lækre chokolader og personlig hilsen

En betænksom gave som de unge mennesker virkelig vil sætte pris på.

En stilfuld og praktisk gave til studenten

Så er der ikke længe til at glade studenter kører rundt i gaderne, og det er ved at være tid at tænke out-of-the-box og finde en virkelig unik gave. De bedste gaver er dem der er gjort helt personlige til modtageren. I vores udvalg kan du både finde en sjov gave til studenten, praktiske gaver, en tidløs gave og en helt klassisk gave.

Det er en spændende tid for de unge mennesker. De gør sig måske klar til at flytte hjemmefra, til at starte på arbejde eller måske et sabbatår som med garanti vil blive en uforglemmelig oplevelse! Men først skal sommerens fester overstås før de skal tage stilling til de mange valgmuligheder i livet! En god studentergave er en gave som de vil se tilbage på og minde dem om denne tid i mange år fremover. Det behøver ovenikøbet ikke koste mange penge når du shopper hos YourSurprise.

Hos YourSurprise kan du finde unikke og gode studentergaver og gøre dem helt personlige ved hjælp af din egen kreativitet og vores hjælp.

Herunder finder du et par studentergave ideer som helt sikkert vil være et hit:

 • Et indgraveret vinglas eller ølglas
 • Et billede på lærred eller en billedvæg af vægpaneler er den perfekte gave til ham eller hende der flytter hjemmefra
 • Et chokolade telegram med din helt egen tekst. Du kan for eksempel skrive “ Tillykke, you did it!"
 • Tørrede blomster i indgraveret træholder
 • En læderpung med indgraveret navn eller initialer

En anden stilfuld gave er f.eks et personligt smykke, som armbånd og halskæder. En studentergave som er et minde for livet. Vi har mange muligheder og mange ting som unge mennesker vil elske. Så slip fantasien løs og lav en helt personlige gave med et personligt præg!

Helt unik studentergave til ham

Uanset om du leder efter en sjov gave, en eksklusiv gave, en praktisk gave eller noget helt tredje så har vi med garanti en skøn gave som den nye student vil elske. En god studentergave finder du imellem vores personlige gaver. Måske er tiden kommet til en ny bærbar computer? Så er et personligt laptop sleeve et must have for et hvert ungt menneske. Vores computertasker fås både i tidløse design og elegante design af læder med indgravering af din egen tekst. En anden fantastisk gaveide kunne også være vores personlig vin med personlig etikette, eller er han mere til gin eller whisky kan du give en gaveæske med passende glas med gravering.

Til den mere sporty type eller hvis han elsker at tage ud i vildmarken, så er vores personlige termokopper den perfekte gave! De bedste gaver til studenten er dem som kommer fra hjertet og som studenten vil sætte pris på i mange år fremover. Personlige gaver koster ikke mange penge og vil gøre større indtryk end en Kay Bojesen gave eller en bærbar computer.

Selvfølgelig er traditionelle studentergaver også en vigtig del af vores kultur. Så tilføj en lille betænksom personlig gave til din traditionelle studentergave (som f.eks Kay Bojesen) og på nul komma fem har du den perfekte gave!

Sjove studentergaver til studenten der skal flytte hjemmefra

Enhver fest har brug for en flaske bobler! Her hos YourSurprise har vi et udvalg af flere forskellige slags lækre champagner, der kan fås med en personlig etikette eller træ kasse. Hvis du vælger champagnen i træ kassen, kan du tilføje et billede og/eller tekst efter eget valg, som du kan få printet eller indgraveret på låget. Du laver blot dig eget design i vores brugervenlige online editor, ved at uploade dit foretrukne billede eller vælge et af vores sofistikerede design. Tilføj en personlig besked som afsluttende finish, derefter tager vi os af resten! En utrolig elegant gave!

Hvis du ønsker en gave, som kan forblive et minde, så vælg vores champagnesæt, der er inklusive 2 indgraverede champagneglas. Du kan gøre glassene personlige ved at tilføje tekst efter eget valg, som indgraveres på glassene. Herefter har du et smukt minde, og glassene kan gå i opvaskemaskinen.

Hvis du er på udkig efter en dimissionsgave til en, der har en sød tand, så kan du ikke gå galt i byen med et Chupa Chups-slikkepindetårn. Tårnet har intet mindre end 200 (!) slikpinde, og det kan gøres personligt med et billede og/eller tekst efter dit valg. Personlig chokolade er også altid et stort hit!

Har studenten planer om at flytte hjemmefra? Så kan du give den en studentergave som har fokus på dette nye kapitel i deres liv. Til en der flytter hjemmefra er vores personlige dørmåtter den helt perfekte gave. En anden perfekt gave er et flot fleecetæppe med eget design. En anden typisk og utrolig praktisk "flytte hjemmefra" gave er en personlig nøglering med eget billede eller tekst.

De bedste studentergaver til hende

Det kan føles som en uoverskuelig opgave at finde den perfekte studentergave til hende! Men det behøver det ikke at være, for her hos YourSurprise er vi eksperter på området. Studentertiden er en fantastisk oplevelse som man med glæde vil se tilbage på hele livet. En studenter gave kan være alt fra en flaske vin, til chokolade til en mere praktisk gave.

Herunder har vi samlet vores top 10 must have studenter gaver til hende:

 1. En halskæde med gravering er en fantastisk gave
 2. En badekåbe med broderet navn, en varm og blød gave
 3. Personlige plakater er den perfekte gave til deres nye hjem eller studieværelse
 4. En makeup toilettaske i plys med broderet navn
 5. En wellness gaveæske med lækre sæber og personligt design
 6. En fotobog med billeder fra gymnasie eller universitetstiden
 7. En indgraveret tekasse med matchende tekrus er den ultimative gave til hende der elsker hygge med veninderne
 8. En kæmpe bamse med personligt design er en imponerende og sjov gave
 9. En mulepose med eget design er en gave hun kan bruge i hverdagen
 10. En flaske vin eller champagne med personlig etikette

Har du brug for endnu mere inspiration til studentergaven til hende, så gå på opdagelse i vores store udvalg af gaver til hende. Heriblandt vil du helt sikkert finde den bedste ide til studentergave.

Studentergaven mange studenter vil elske

En af vores allerpopulæreste studentergaver er vores MEGA chokolader. Det er den perfekte gaveide som alle studenter elsker. Vores chokolader kommer fra alle mulige kendte mærker og kan alle gøres til en helt personlig gave ved at tilføje eget billede, navn og/eller tekst. Forestil dig deres ansigt når de kommer ud fra eksamenen og du står klar med en MEGA chokolade som er lavet helt særligt til studenten. Så find den bærbare højttaler frem og gør øjeblikket til noget helt særligt når han eller hun kommer ud af klasseværelset!

Herunder finder du et udvalg af vores mega chokolader i gave indpakning. En virkelig god studentergave som vil få det helt store smil frem:

 • Mega Milka med eget billede og tekst
 • Mega Tony's Chocolonely gave
 • Mega Côte d'or
 • Mega Toblerone som vejer hele 4,5 kg!
 • Mega Oreo rulle med lækre kiks

Og meget mere finder du her

Originale og unikke studentergaver ideer

Studentergaver kan også være forskellige oplevelser som en rejse eller en spændende aktivitet studenten altid har drømt om. Hvis studenten skal ud og rejse så kan studentergaven være en håndbagage kuffert med eget design, eller for eksempel et kuffertmærke. Andre gode studentergaver er lækre hjemmesko med eget design eller et badehåndklæde med eget design nu hvor sommeren står for døren. Er han eller hun vild med at løse gåder kan du give et gavekort til et escape room sammen med et personligt lykønskningskort i gave.

Det er virkelig nemt at lave en personlig studentergave! Den gode studentergave laver du såmend i vores online editor hvor du nemt og simpelt kan tilføje dit eget billede, navn og en personlig hilsen. Du slipper bare fantasien løs, for det er dig der bestemmer hvordan din studentergave kommer til at se ud. Du kan vælge et billede af ham eller hende, af dig selv eller endda af modtagerens hund!

Gode gaveideer til studentergave fra forældre

Det er et utrolgt stolt øjeblik når man som forældre ser sine børn blive studenter. Ofte vil man da også gerne fejre denne milepæl med en helt særlig studentergave! Vi hjælper dig gerne med at finde en god gave som passer til dit budget og ikke mindst studenten. Den perfekte gaveide er en god gave som de vil have fornøjelse af i mange år.

En perfekt gave fra forældre kunne for eksempel være et sæt manchetknapper med gravering eller en halskæde eller armbånd med gravering. Eller hvad med en flot læderpung af højkvalitets læder med personlig indgravering? En anden fin gave er en fotobog med billeder fra skoletiden.

Studenter gaver til ham eller hende: en helt personlig gave til studenten

Der er ikke noget bedre end at få en god gave! Især hvis den er lavet helt personligt til dig! Gode råd såvel som gode gaver behøver ikke være dyre. Studentergaver med et personligt touch vil helt sikkert varme studenten om hjertet. Gå på opdagelse i vores store sortiment af studentergaver og lav en fin gave studenten aldrig vil glemme.

Gode studentergaver til forskellige prisklasser

Gode råd såvel som gode gaver behøver ikke være dyre. Naturligvis kan man gå efter traditionelle og klassiske studentergaver fra Kay Bojesen eller Georg Jensen. Men hvorfor ikke gøre din gave lidt mere unik og personlig. Vores unikke og personlige studentergaver dreng og pige vil med sikkerhed gøre lykke. Meget mere lykke end en typisk gave fra Kay Bojesen!

Leder du efter en lille gave til at give din store gave et personlig præg så tjek vores billige gaver ud her eller gå på opdagelse i en af vores spændende gave kategorier.

Du kan også finde en gave til en anden anledning hos os! Leder du efter en gave til fødselsdag, en gave til konfirmation eller måske en gave til en teenager? Du kan også give dig selv en gave i form af en personlig fotobog. På den måde kan du lægge alle minderne fast fra ungdomsårene.