Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

De bedste personlige champagnegaver kan findes lige her hos YourSurprise! Personliggør din champagnegave ved at tilføje print eller gravering efter eget valg, eller skab en unik etiket til at personliggøre din flaske champagne.

20 Gaver

Champagne med personlig etiket eller trykt trækasse

Uanset anledningen, gør du ethvert øjeblik til et specielt øjeblik med en flaske champagne. Især når du tilføjer champagne en personlig etiket eller trækasse, med det foto og den tekst, du selv vælger. Du kan vælge mellem forskellige designs, som gør gaven perfekt.

Champagne gavesæt

Hos YourSurprise kan du ikke bare designe din egen etiket til en flaske champagne, du kan også lave en lækker trækasse til champagnen, som trykkes med dit eget design. Hvis du vil sætte prikken over i'et, har vi også flere champagnegavesæt. Champagnegavesættet indeholder champagneglas, som du kan få graveret med en personlig tekst eller et navn. Så du kan give en virkelig uforglemmelig gave.

Graverede champagneglas

Selvfølgelig kan vi også gravere champagneglas til dig. Vi gør det med en de mest moderne laserteknikker. Fordi vi lasergraverer dit navn eller din tekst på glasset, behøver du aldrig bekymre dig om slid fra opvaskemaskinen.

Hvad er forskellen på champagne, prosecco og cava?

Betegnelserne champagne, prosecco og cava blandes ofte sammen. Folk forveksler ofte mousserende vin med champagne. Vidste du, at prosecco faktisk er det samme som champagne, men at det bare kommer fra Italien i stedet? Champagne må kun kaldes champagne, når druerne dyrkes og høstes i den franske vinregion, som hedder Champagne. Når champagnen kommer fra Spanien, kaldes den bare cava. Brut er navnet på tør champagne, og udtrykket brut er beskyttet af fransk lov.

Hvad er en Magnum?

Magnum betyder, at en flaske indeholder 1,5 liter champagne. Vi tilbyder en Magnum Champagne og en Magnum Cava, fra mærket Villa Conchi, som begge kan gøres personlige.

Forskellige mærker af mousserende vin

Siden smagen er forskellig, har vi flere mærker af mousserende vin i vores sortiment. Her er et lille udvalg: Moët & Chandon: et af de største navne, når det gælder champagne. Hos YourSurprise kan du vælge at designe en klassisk Moët & Chandon, en Moët & Chandon Ice Imperial eller en Moët & Chandon Nectar Rosé med personligt præg. Piper Heidsieck Brut er en ægte champagne, der skiller sig ud med dens karakteristiske, røde etiket. Etiketten gør det let at genkende en ægte Piper Heidsieck. Fordi det er en brut, er det en lidt mere tør champagne. Selvom navnet muligvis lyder noget tysk, er René Schloesser også et champagnemærke, da vinen kommer fra Frankrig. Udover en standard-champagne kan du også få roséchampagne og endda Magnum 1,5-liters flaske med tryk på.

En original bryllupsgave

Denne gave anbefales varmt til bryllupper, bryllupsdage eller jubilæer. Leder du efter en original bryllupsgave? Så giv brudeparret en flaske champagne med et foto af dem selv og to champagneglas med deres navne på.

Champagne som forretningsgave

Har din kunde eller leverandør noget at fejre? Så send en flaske champagne med din egen besked på etiketten. Tilføj dit eller modtagerens logo på flasken og gør den unik.

Top tip!

Er du og dit hold blevet mestre? Hvad kan være sjovere end at fejre det, efter den sidste kamp, med en flaske champagne (eller et par stykker) med et foto af holdet på?

Kunsten at give

Hos YourSurprise elsker vi gaver, og derfor har vi altid tusindvis af gaver på lager. Vi tror, det gør alle glade at få gaver, og at der altid er en grund til at give en gave. Hvis du giver nogen en flaske champagne med en personlig etiket, er vi sikre på, at du sætter et kæmpe smil på deres ansigt. Når du giver, deler du lidt glæde, eller som vi altid siger: Spred lidt glæde. Vi kalder dette 'Kunsten at give'!