Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Alle gaver med unik personliggørelse

Til enhver lejlighed

Direkte forsendelse til modtageren

Forsendelse over hele verden

Vil du virkelig overraske dine kunder?

Vil du belønne dine kunder for deres loyalitet? Giv en personlig gave! Har du lavet en fejl, og vil du fortælle dine kunder, du er ked af det på en sjov måde? Vi tilbyder de fedeste gaver og samtidig den nemmeste måde at bestille dem på!

Bestilling til flere med individuel personalisering?

Vores kunder kan logge ind på YourSurprise-webstedet med deres unikke kode og begynde at bestille deres gave(r) med det samme. Ved du allerede, hvem du vil overraske med en personlig gave? Giv os navnene i et Excel-ark, og vi sørger for resten!

Gaver til kontoret

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Hvad vores kunder siger

Hvis du gerne vil blive inspireret og aldrig går glip af et vigtigt øjeblik.

Kan du tilmelde dig vores B2B-nyhedsbrev.

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave!

Ønsker du at afgive en stor ordre, sende gaver direkte hjem til dem, du gerne vil overraske, eller søger du blot nogle råd? Kontakt vores eksperter i businessafdelingen, som med glæde hjælper dig med at finde den perfekte gave

+31 111 700 212
Vores gave specialister

Firmagaver med navn og/eller logo

Personlige gaver er en original måde at overraske andre på. Det efterlader altid et positivt indtryk på alle der får dem. Der er masser af gode grunde til at give personlige firmagaver. Det kan f.eks være for at takke medarbejdere, leverandører og kolleger for året der gik.. Det er også en god måde at reklamere for virksomheden på - eller bare gøre kontoret mere unikt.

Personlige Firma Julegaver med logo

Når juleferien nærmer sig er det tid til en velfortjent pause efter et hektisk år. Julen er den perfekte anledning til at takke medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere, som har fulgt dig på vejen til succes. Forestil dig f.eks en unik firmajulegave med dit firmalogo på, som samtidig gøres helt personlig til dem, du gerne vil takke. Der er mange måder at gøre gaver personlige på. Du kan f.eks tilføje navnet på den person, der skal have gaven eller skrive en særlig hilsen. Få mange flere ideer til den perfekte gave på vores side, som er dedikeret til firmajulegaver .

Takkegaver til kunder og samarbejdspartnere

Der er specielle kunder, der bliver i dit hjerte. Det kan være loyale kunder, der har støttet dig i mange åre, eller folk, som med venlige ord har gjort dig glad på en udfordrende dag. Du kan jo takke dem, med en lille gaveæske og en særlig tanke ... En personlig gave, behøver ikke at være krævende. YourSurprise tilbyder mange unikke og originale gaveideer til virksomheder, der matcher ethvert budget. Et godt råd? Tjek vores skræddersyede notesbøger med logo eller tekst, eller vores personlige kuglepenne og fyldepenne med gravering.

YourSurprise er specialister i personlige gaver. Det betyder, at du kan sætte dit logo på alle vores gaver og gadgets. Du kan bruge dit logo til reklamematerialer, events eller kampagner. Og du kan også lave unikke gaver til medarbejderne eller tilbehør til brug i virksomheden. Køb vores reklameartikler til virksomheden på hjemmesiden eller kontakt en af vores medarbejdere, som kan lave et skræddersyet tilbud.

Gaver, der gør din virksomhed personlig

Tag godt imod dine nye medarbejdere, med flotte reklameartikler til hverdagen. Brug for ideer? Et krus med billede og/eller navn på, en notesbog til alle ideerne, en vandflaske, der holder folk hydrerede, eller et cover, der beskytter den bærbare computer mod ridser og stød.

Er du ved at åbne ny virksomhed? Og vil du gerne promovere den på en unik måde? YourSurprise tilbyder også muligheden for at lave gadgets og accessories, der promoverer nye virksomheder. Dit logo bliver trykt, graveret eller broderet på flotte kvalitetsgaver. Vi har også gaver hvis du er i gang med at åbne en ny virksomhed. Til dem, der vil med på nye eventyr, som fx medarbejdere og samarbejdspartnere.

Personlige kontorgaver

Personlige gaver er ikke kun gode til særlige lejligheder. De er også en fin måde at gøre kontoret personligt på, og som får medarbejderne til at smile. Dine medarbejdere føler sig virkelig forkælede, når de ser deres personlige gave, som de kan bruge hver dag. Du kan fx overraske dem med en personlig musemåtte eller taske til den bærbare, som både bærer firmalogoet og navnet på medarbejderen.

Gør dit kontor mere miljøvenligt

Når man tænker på al plastikken i engangsflasker og -kopper, er det nemt at producere mere skrammel, end der er brug for på et kontor. Vi har masser af bæredygtige firmagaver. Det, at beslutte sig for at ændre vaner, kan være en fantastisk måde at beskytte miljøet på - og samtidig spare penge på længere sigt. Et mere miljøvenligt miljø skaber opmærksomhed blandt medarbejderne og giver dem mulighed for at være mere opmærksomme i hverdagen.

Allerbedste Firmagave til dine medarbejdere

Leder du efter den perfekte måde at belønne dine medarbejdere på og vise dem, hvor meget du værdsætter deres præstationer? Reklamegaver er en ideel måde at sige tak til dit team på og få dem til at føle sig værdsat. Uanset om det er et lille tegn på påskønnelse eller noget større, er perfekte firmagave en fantastisk måde at vise dine medarbejdere, at deres hårde arbejde bliver bemærket og anerkendt. Der findes snesevis af ting, som er gode gaver at give til dine medarbejdere, lige fra personligt brevpapir til firmatøj og specialdesignede diplomer og trofæer. Nogle af vores mest populære firmagaver er: chokolade, drikkevarer eller genbrugsgenstande, såsom krus, vandflasker, muleposer ... Du kan også tilføje dit eget logo på gaverne eller skabe unikke genstande til brug rundt omkring på kontoret. Vil du høre en rigtig god idé? Lav en velkomstpakke til alle de nye medarbejdere. I pakken kan du inkludere noget som: en personlig hættetrøje, et glas eller krus med deres navn, en musemåtte til skrivebordet, en kuglepen med navnet indgraveret og en cool kalender til at holde styr på alle aftaler og notere ny inspiration.

Originale og personlige firmagaver

Når det kommer til reklamegaver, er personalisering nøglen. En personlig genstand viser, at du har tænkt over at vælge den rigtige gave til hver enkelt medarbejder. Fra krus med monogrammer og graverede kuglepenne til specialfremstillet firmatøj og andre personlige genstande - en gave med et personligt præg gør hele forskellen. Du kan også vælge mellem en bred vifte af originale produkter - tænk på luksus wellness-sæt og gourmet-snacks, så du kan give dit team en helt særlig overraskelse. Vi kan sikre dig den mest unikke firmagave, der er personliggjort i høj kvalitet med forskellige teknikker, såsom gravering, tryk og broderi.

Firmagaver til dine kunder

Vis dine kunder, hvor meget du værdsætter deres forretning ved at sende dem betænksomme gratis gaver. En godt sammensat gavekurv fyldt med kvalitets snacks er en fantastisk måde at udtrykke taknemmelighed på, samtidig med at du viser dit brand med stil. Du kan også finde specielle ting som specialgraverede vinglas eller kaffekrus af høj kvalitet, som vil få alle kunder til at føle sig værdsat. Eller invester i reklameartikler som trykte kalendere, der vil blive husket længe efter, at gaven er blevet givet.

En firmagave til enhver anledning

Uanset om du er på udkig efter en gave til en bestemt lejlighed eller bare fordi, kan vi dække ethvert emne og hjælper dig gerne med at finde den perfekte gave til den bedste pris. Gå på opdagelse i vores mest populære gave øjeblikke. Herunder et overblik over vores mest populære firmagave anledninger: