Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vil du overraske en du holder af med en gave til Eid ved slutningen af Ramadanen? En personlig gaver viser hvor meget de betyder for dig. Lav f.eks en personlig Toblerone eller få dit bedste billede printet på en Eid gave.

112 Gaver

Du har set 48 af 112 gaver

Ramadan gaver til at overraske en du holder af

Ramadan er en hellig måned, hvor muslimer verden over faster, beder og bruger tid på refleksion. Det starter på den første dag i den islamiske månekalender (også kaldet Hijri kalender) og varer 29 til 30 dage indtil den næste nymåne. Ramadan er det arabiske navn for den 9. Måned i den islamiske kalender. Under Ramadan er det meningen et alle muslimer faster. Faste i islam er, at man med intentionen om at tjene Gud, afholder sig fra mad, drikke og sex i dagtimerne, dvs. fra daggry til solnedgang. Ramadanen er en vigtig højtid, som familie og venner fejrer sammen. Vi har samlet et udvalg af gaver til dig som måske gerne vil overraske en du holder af med en unik og personlig Ramadan gave.

Hvornår er det Ramadan i 2024?

I år er det Ramadan fra d. 10. Marts til d. 9. April.

Giver man gaver til Ramadan?

At give er en vigtig del af den islamiske kultur, især under Ramadan som giver dig muligheden for at vise din kærlighed til dine nærmeste. Velgørenhed er også en vigtig del af denne periode.

Klassiske gaver er for eksempel tøj, slik, penge, parfumer eller duftende olier, bøger og blomster. Imidlertid er der mange andre kreative gaveideer som kan skræddersyes præcis til dem du elsker.

Hos YourSurprise kan du lave en helt unik Ramadan gave. Det er ikke bare en standard gave, men en der er gjort helt personlig. Det betyder at du kan tilføje eget navn eller selv et billede til alle gaver.

Hvad siger du til at give noget helt særligt til en du holder af, som f.eks et personligt krus med billede; en unik fyrfadsholder med betydningsfulde ord; en personlig notesbog; eller en indgraveret tekasse med lækker te og et indgraveret krus. Personlige Ramadan gaver bliver mere og mere populære takket være de personlige hilsner man kan tilføje i den rette ånd.

De bedste Ramadan gaver

For at gøre det nemmere at finde den bedste gave til Ramadan, finder du herunder et udvalg af de mest interessante Ramadan gaver på vores hjemmeside:

  • Halal slik og chokolader
  • Kropspleje gaveæske med showergel og lotions.
  • En tekasse fyldt med lækker te
  • Et kort af træ med personlig hilsen
  • En personlig pude
  • Personligt lys med Ramadan hilsen

Ramadan gavesæt

Et gavesæt personliggjort til modtageren er en af de mest værdsatte gaver til Ramadan. Forkæl en du holder af med en af vores wellness gaveæsker. Alle gavesæt kan personliggøres med eget billede, navn og/eller tekst. Sådan gør du din gave helt personlig og unik. Glem ikke at vedlægge et personligt kort ved gaven.

Gør denne Ramadan endnu mere særlig ved at give din nærmeste en gave, de vil sætte pris på og fejr Ramadanen på bedste vis!