Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

18 Gaver

Lækker gave: spiritus i en personlig trækasse

Hvis du vil overraske en, du holder af, med spiritus, er YourSurprise det rette sted. Vi tilbyder en bred vifte af spiritus, som kommer i en lækker trækasse. Sæt det perfekte, personlige præg på din gave, ved at gøre den personlig, med netop det foto og / eller den tekst, du ønsker. Vi tilbyder også mange designs, som du kan sætte dit eget personlige præg på.

Spiritus: En skøn flaske i en unik kasse

Overrask dine kære med en skøn flaske med deres foretrukne alkohol. Måske elsker de Amaretto Disaronno eller Bailey's? Uanset hvad de foretrækker, kan du lave en smuk personlig trækasse, med dit yndlingsfoto og en sød, personlig besked til modtageren. Vi tilbyder også Jägermeister, Licor 43, Limoncello, Sambucca Vaccari og Schrobbeler.

En lækker flaske er en god gave til fars dag, mors dag, en housewarming eller en farvel-gave. Der er masser af muligheder.

Rom og cognac

Smag kan være forskellig, og derfor tilbyder vi en bred vifte af spiritus, samt flere typer af rom og cognac. Du rammer altid rigtigt med en lækker flaske hvid bacardi i en personlig trækasse. Hvis du foretrækker en flaske mørk rom, skal du gå efter Old Captain rom.

Vi har Joseph Guy og Rémy Martin-cognac til dem, der elsker det. Alt kommer i en personlig trækasse og er perfekt som gave.

Vodka

Vi har naturligvis også en velsmagende flaske vodka i vores sortiment. Overrask modtageren med en lækker flaske Smirnoff eller Grey Goose vodka.

Gin gavesæt med et gin & tonic-glas

Vores forskellige gin gavesæt er ekstremt populære gaver. Overrask modtageren med en flaske gin i en personlig trækasse, eller giv dem deres helt eget, personlige gin & tonic-glas! Uanset om du vælger Bombay Sapphire, Peaky Blinders gin eller din helt egen YourSurprise gin, bliver modtageren helt sikkert overrasket.

Whiskey gavesæt

Ægte whiskyelskere kan overraskes med en god flaske whisky, som kommer i en personlig trækasse, eller med deres helt eget indgraverede whiskyglas. Se hele udvalget på vores whisky gaveside.

FSC-certificeret

Alle vores trækasser er FSC-certificerede, hvilket betyder, at du støtter bæredygtig, ansvarlig skovdrift.