Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik på 29-05-22

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Lækker gave: spiritus i en personlig trækasse

Hvis du vil overraske en, du holder af, med spiritus, er YourSurprise det rette sted. Vi tilbyder en bred vifte af spiritus, som kommer i en lækker trækasse. Sæt det perfekte, personlige præg på din gave, ved at gøre den personlig, med netop det foto og / eller den tekst, du ønsker. Vi tilbyder også mange designs, som du kan sætte dit eget personlige præg på.

Spiritus: En skøn flaske i en unik kasse

Overrask dine kære med en skøn flaske med deres foretrukne alkohol. Måske elsker de Amaretto Disaronno eller Bailey's? Uanset hvad de foretrækker, kan du lave en smuk personlig trækasse, med dit yndlingsfoto og en sød, personlig besked til modtageren. Vi tilbyder også Jägermeister, Licor 43, Limoncello, Sambucca Vaccari og Schrobbeler.

En lækker flaske er en god gave til fars dag, mors dag, en housewarming eller en farvel-gave. Der er masser af muligheder.

Rom og cognac

Smag kan være forskellig, og derfor tilbyder vi en bred vifte af spiritus, samt flere typer af rom og cognac. Du rammer altid rigtigt med en lækker flaske hvid bacardi i en personlig trækasse. Hvis du foretrækker en flaske mørk rom, skal du gå efter Old Captain rom.

Vi har Joseph Guy og Rémy Martin-cognac til dem, der elsker det. Alt kommer i en personlig trækasse og er perfekt som gave.

Vodka

Vi har naturligvis også en velsmagende flaske vodka i vores sortiment. Overrask modtageren med en lækker flaske Smirnoff eller Grey Goose vodka.

Gin gavesæt med et gin & tonic-glas

Vores forskellige gin gavesæt er ekstremt populære gaver. Overrask modtageren med en flaske gin i en personlig trækasse, eller giv dem deres helt eget, personlige gin & tonic-glas! Uanset om du vælger Bombay Sapphire, Peaky Blinders gin eller din helt egen YourSurprise gin, bliver modtageren helt sikkert overrasket.

Whiskey gavesæt

Ægte whiskyelskere kan overraskes med en god flaske whisky, som kommer i en personlig trækasse, eller med deres helt eget indgraverede whiskyglas. Se hele udvalget på vores whisky gaveside.

FSC-certificeret

Alle vores trækasser er FSC-certificerede, hvilket betyder, at du støtter bæredygtig, ansvarlig skovdrift.