Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en unik gave til veninde eller ven? Så er vores personlige gaver helt sikkert det du leder efter. Med en personlig hilsen, billede eller navn gør du gaven til veninden ekstra personlig. Gå på opdagelse i alle vores veninde gaver nu.

182 Gaver

Du har set 48 af 182 gaver

Unikke Gaveideer til veninde

Venner er nogle af de vigtigste mennesker i dit liv. De er der altid for dig, de støtter dig, og er ved din side igennem tykt og tyndt. Har din bedste veninde fødselsdag og vil du overraske med en bedste veninde gave? Eller leder du efter en personlig gave til at fejre en anden milepæl i din vens eller venindes liv?

Vi har samlet et udvalg af fantastiske gaveideer som helt sikkert vil gøre modtageren rigtig glad.

Overrask med en unik veninde gave

En gave til en veninde vil du selvfølgelig gerne gøre så særlig og unik som muligt. Noget som ikke kun passer til modtageren, men som også symboliserer jeres venskab. Det er nemt at finde en traditionel gave, men hvorfor ikke gå efter en personlig gave til en veninde? Hos YourSurprise har du masser af muligheder for at personalisere hvert enkelt gave lige præcis til dine behov og ønsker.

Til vennen der elsker at dyrke sport kan du lave en sjov t-shirt med eget print. For eksempel med et billede fra dengang hun faldt i søvn på en ferie.

Til vennen der elsker at lave mad, kan du få lavet alt muligt køkken tilbehør, f.eks et forklæde med personligt design eller grillhandsker med broderet tekst.

Til den festglade ven eller veninde er et cocktail sæt helt perfekt. En personlig cocktail shaker med egen indgravering, eller en gaveæske med en personlig flaske gin.

Til den business-mindede veninde kan du ikke gå galt i byen med et personligt laptop sleeve, måske med et billede af hele vennegruppen?

Til veninden med en sød tand kan du få lavet hendes yndlings chokolade eller slik med personlig tekst og/eller billede.

Gave til Bedste Veninde: de bedste gaveideer

Bedste veninder er dem som har en helt særlig plads i dit hjerte og i dit liv. Leder du efter en bedste veninde gave eller en gave til din bedste ven?

Gør lidt mere ud af det og tænk på alle detaljer. Du kan for eksempel pakke gaven ind i personligt gavepapir med billede og skrive et personligt lykønskningskort med egen tekst (eller video besked) som du selv har skrevet.

Populære gaveideer til bedste venner:

  • Et øl hjemmebryg sæt i tønde til at lave din egen øl derhjemme
  • En tekasse af træ og te krus med indgravering
  • Vin i indgraveret trækasse med snacks og personligt tapasbræt
  • Et badehåndklæde med eget billede
  • En læder toilettaske med indgraveret navn

Gave til veninde der har alt

Venner eller veninder der allerede har alt kan være svære at finde en gave til. Det kan være at de har råd til lidt mere luksus, og altid virker som om de ikke har brug for noget.

I sådan nogle tilfælde kan du vælge at gå efter noget som har sentimental værdi og er mere betydningsfuld. Hvis du har tid til det, kan du lave en fotobog med alle jeres bedste billeder igennem tiden. Nogle gange er det bare fedt at genopleve fortiden, og tage et “trip down memory lane”. En anden populær gave er en unik billedvæg med smukke paneler, gjort helt personligt til modtageren.

Fødselsdagsgave til veninde eller ven

Er det dig der har fået til opgave at finde den bedste fødselsdagsgave til en veninde? Så tjek vores ideer til at lave en virkelig unik og personlig fødselsdagsgave til en ven:

  1. Tænk over hvad hans interesser er: En gave til en ven skal selvfølgelig være noget der passer til hans personlighed. Er din ven en der elsker at dyrke sport? Eller er han mere typen der elsker at se serier på sofaen? Så lav en personlig vandflaske, eller et blødt tæppe med eget design.
  2. Giv en oplevelse: I stedet for bare at give en gave, så kan du også lave en hel dag ud af det. Du kan for eksempel tage på spa ophold, og give et personligt badehåndklæde. Eller hvad med et hjemmelavet måltid, hvor forretten serveres på personlige tapasbræt.
  3. Lav et unikt minde: Hvorfor ikke udødeliggøre jeres bedste minder i en gave? Der er masser af muligheder at vælge imellem, f.eks en fødselsdagsballon, et personligt krus eller et billede på lærred.

Personlig gave til veninde

En betydningsfuld gave er en gave der kommer fra hjertet. Noget som viser det særlige bånd imellem jer. Tag for eksempel et sjovt billede af jer to eller den sang som i hørte på repeat og som nu er blevet soundtracket til jeres venskab.

Alle sådan nogle ting kan du lave til en unik gave til en ven.

Betydningsfulde veninde gaver er dem som viser hvor meget du holder af hende. Lav en personlig gave, såsom et skræddersyet smykke med indgravering eller en fotobog med minder fra jeres venskab. Sådan nogle gaver viser at du har tænkt over det og gjort lidt ekstra ud af det. Helt specielt til hende.

Gave til veninde under 100 kroner

En lille gave til en ven er en fantastisk måde at vise hvor meget du værdsætter ham eller hende på, uden at bruge en formue på det. Der er masser af søde og betænksomme gaver til en god pris hvis du ikke har det store budget.

Har du brug for inspiration? Få et vinglas indgraveret med din vens navn eller initialer, eller hvad med en nøglering med et billede af jer sammen? En musemåtte med eget design er også en rigtig populær og praktisk gave. Med en chokolade gave går du heller aldrig galt i byen, f.eks en gaveæske med hjerteformede chokolader med eget billede. Du må heller ikke undervurdere glæden ved et personligt håndskrevet kort eller hilsen. Hvis du tager dig tid til at skrive en dybfølt hilsen til din ven, vil han eller hun helt sikkert sætte pris på det. Og hvis du er kreativt anlagt kan du jo også skrive et digt eller en sang!

Gaver til venner

Leder du efter en gave til en ven? For eksempel en julegave? Hvis du gerne vil gøre julen lidt mere særlig, har vi et kæmpe udvalg af personlige julegaver til en ven eller veninde. Fra juletræspynt til snekugler med eget billede. Masser af muligheder for en magisk jul. Tjek alle vores bedste julegaver ud og find den perfekte julegave til en ven.

Personlig venindegave til bryllup

Overrask din veninde med en personlig bryllupsgave. Du kan f.eks få lavet en plakat fra den store dag. Det vil ikke kun være et varigt minde fra deres bryllupsdag, men også minde dem om alle de særlige mennesker i deres liv. Vi har et stort udvalg af fotogaver at vælge imellem, fra billede på lærred til flotte træ paneler og billedvægge med eget design. En anden unik gaveide er 2 champagneglas med brudeparrets navne eller initialer og bryllupsdato indgraveret på glasset. Det er ikke kun en praktisk gave, men også et varigt minde de kan bruge hvert år på deres bryllupsdag. Glassene kan også fås i en gaveæske med en flaske champagne i trækasse.

Vil du se endnu mere af vores fantastiske gave udvalg, så tjek alle vores gaver til ham og alle gaver til hende ud her.