Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vin er en klassisk gave, men med en tilpasning kan du gøre det til en unik gave! Tilpas etiketten på flasken, eller indgravér trækassen eller glassene med et navn eller en sød besked. Se alle vores tilpassede vine.

37 Gaver

Vingave med personlig æske eller etiket

Hvis du ønsker at overraske én, du holder af, med en dejlig flaske vin, så er det helt sikkert, at denne gaveide er fantastisk til mange forskellige lejligheder. Det kan være en fødselsdag, indflytterfest, jubilæum eller som takkegave. Man går aldrig galt i byen med en flaske vin.

Du kunne naturligvis forære dem en hvilken som helst flaske vin. Men hvorfor ikke gøre det til en helt særlig personlig gave ved at få lavet enten en personlig æske eller etiket? Du kan også gå et skridt videre og forære dem et sæt med flere flasker vin.

Vin fra hele verden

Vores udvalg omfatter både hvidvin, rødvin og rosévin, som altid er en skøn gave. Vi har smagfulde vine til alle budgetter, smag og lejligheder. Hvad med fx en blød Merlot, en lækker Cabernet Sauvignon eller en skøn Pinot Noir? Hvis du gerne vil holde dig til hvidvin, kan du overveje den evigt populære Chardonnay, den skønne Sauvignon Blanc eller en Pinot Grigio.

Vores sortiment af vine omfatter vine fra lande Frankrig, Tyskland, Italien, Portugal og Spanien. Vi tilbyder også vine fra Argentina og Sydafrika. Hvad end du er på udkig efter, så har vi vine til ethvert budget – lille som stort.

En vingave er den perfekte værtindegave

Overrask med en unik og personlig værtindegave eller værtsgave. En vingave lyder måske som en lidt standard og kedelig værtindegave, men det er det ikke når du køber den hos YourSurprise! Personliggør en eller flere flasker vin med personlig etikette, eller giv en lækker flaske vin i luksus trækasse med trykt billede eller indgravering af eget design og tekst på kassen. Det vil helt sikkert imponere!

Vinen gøres personlig enten med en personlig etiket eller æske

Først, vælger du vinen. Derefter, vælger du hvordan den skal gøres personlig - etiket eller æske. Dernæst skal du blot uploade dit/dine billede(r) samt tilføje et navn og/eller tekst efter dit eget valg. Der er super nemt og hurtigt at lave dit eget personlige vinsæt. Gavetip: Hvad med en flaske vin med en personlig etiket til Fars dag, Mors dag eller til at annoncere din graviditet.

Hvis du vælger den personlige trææske, kan æsken enten gøres personlig ved hjælp af et tryk eller en indgravering. Hvis du ønsker at gøre æsken personlig med et billede, så skal du vælge en papæske. Hvis du kun ønsker at tilføje tekst, fx en personlig besked eller modtageren navn, så vælg en indgraveret æske.

Personligt vingave sæt

Hvis du vil gå all in, så forær modtageren flere flasker lækker vin. Du kan lave et vingavesæt med to eller tre flasker vin, som enten er gjort personlige med en etiket på hver flaske eller kommer i en personlig trææske. Du har mulighed for at vælge flere kombinationer: en flaske hvidvin og en flaske rødvin, en flaske rødvin og en flaske rosévin eller en flaske hvidvin og en flaske rosévin.

Vingavesæt med graverede glas

Overrask en ægte vinelsker med deres helt egne vinglas, der er graveret med deres navn på. Vores udvalg omfatter forskellige slags vingavesæt inklusive graverede glas eller et sæt graverede glas. Du skal blot tilføje navn eller tekst efter dit valg! Vi indgraverer dit valgte navn på glassene ved hjælp af en teknik, der leverer en høj kvalitet. Dette sikrer, at glassene kan gå i opvaskemaskinen og kan bruges igen og igen.