Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

151 gaver

Du har set 48 af 151 gaver

Vingave med personlig æske eller etiket

Hvis du ønsker at overraske én, du holder af, med en dejlig flaske vin, så er det helt sikkert, at denne gaveide er fantastisk til mange forskellige lejligheder. Det kan være en fødselsdag, indflytterfest, jubilæum eller som takkegave. Man går aldrig galt i byen med en flaske vin.

Du kunne naturligvis forære dem en hvilken som helst flaske vin. Men hvorfor ikke gøre det til en helt særlig personlig gave ved at få lavet enten en personlig æske eller etiket? Du kan også gå et skridt videre og forære dem et sæt med flere flasker vin.

Vin fra hele verden

Vores udvalg omfatter både hvidvin, rødvin og rosévin, som altid er en skøn gave. Vi har smagfulde vine til alle budgetter, smag og lejligheder. Hvad med fx en blød Merlot, en lækker Cabernet Sauvignon eller en skøn Pinot Noir? Hvis du gerne vil holde dig til hvidvin, kan du overveje den evigt populære Chardonnay, den skønne Sauvignon Blanc eller en Pinot Grigio.

Vores sortiment af vine omfatter vine fra lande Frankrig, Tyskland, Italien, Portugal og Spanien. Vi tilbyder også vine fra Argentina og Sydafrika. Hvad end du er på udkig efter, så har vi vine til ethvert budget – lille som stort.

Vinen gøres personlig enten med en personlig etiket eller æske

Først, vælger du vinen. Derefter, vælger du hvordan den skal gøres personlig - etiket eller æske. Dernæst skal du blot uploade dit/dine billede(r) samt tilføje et navn og/eller tekst efter dit eget valg. Der er super nemt og hurtigt at lave dit eget personlige vinsæt. Gavetip: Hvad med en flaske vin med en personlig etiket til Fars dag, Mors dag eller til at annoncere din graviditet.

Hvis du vælger den personlige trææske, kan æsken enten gøres personlig ved hjælp af et tryk eller en indgravering. Hvis du ønsker at gøre æsken personlig med et billede, så skal du vælge en papæske. Hvis du kun ønsker at tilføje tekst, fx en personlig besked eller modtageren navn, så vælg en indgraveret æske.

Personligt vingavesæt

Hvis du vil gå all in, så forær modtageren flere flasker lækker vin. Du kan lave et vingavesæt med to eller tre flasker vin, som enten er gjort personlige med en etiket på hver flaske eller kommer i en personlig trææske. Du har mulighed for at vælge flere kombinationer: en flaske hvidvin og en flaske rødvin, en flaske rødvin og en flaske rosévin eller en flaske hvidvin og en flaske rosévin.

Vingavesæt med graverede glas

Overrask en ægte vinelsker med deres helt egne vinglas, der er graveret med deres navn på. Vores udvalg omfatter forskellige slags vingavesæt inklusive graverede glas eller et sæt graverede glas. Du skal blot tilføje navn eller tekst efter dit valg! Vi indgraverer dit valgte navn på glassene ved hjælp af en teknik, der leverer en høj kvalitet. Dette sikrer, at glassene kan gå i opvaskemaskinen og kan bruges igen og igen.