Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Kvinderne i dit liv fortjener en helt særlig gave. Se alle vores gaver til hende – de er virkelig originale og passer perfekt til enhver lejlighed. Uanset om du vil overraske din søster, eller leder efter en gave til din bedste veninde, så kan YourSurprise hjælpe dig. Vi har også fantastiske gaver til din mor, din svigermor, din kollega og mange andre. 

133 gaver

Du har set 48 af 133 gaver

En gave til hende

Hvis du gerne vil fortælle hende, hvor meget hun betyder for dig, takke hende for alt, hvad hun gør for dig, fortælle, hvor meget du elsker hende eller stadig er vild med hende, er de bedste gaver naturligvis dem, der er personaliserede. Tilføj hendes navn og et dejligt foto!

En gave til din kæreste

Hvis I snart skal fejre årsdag, og du er på jagt efter en god gave til din kæreste, har vi dig dækket ind. Du kan ikke gå galt i byen med en betænksom gave, der har krævet en vis indsats at skabe. Hvad med en nøglering eller et sødt tøjdyr med hendes navn på? Hvis du gerne vil gøre lidt mere ud af det, skal du gå efter et sødt tøjdyr i fuld størrelse! De har alle en t-shirt på, som kan tilpasses med det foto, du vælger. Hvis hun ikke er til søde tøjdyr, kan du gå efter et cool personligt krus eller en almindelig nøglering med et billede af jer to!

En gave til din kone eller partner

Vil du fortælle din kone eller partner, at du elsker hende og ønsker at tilbringe resten af dine dage sammen med hende? Skønt! Men hvilken gave kan formidle dette? Vi har masser af idéer. De fleste kvinder ville elske at få et krus med et foto eller en fotokollage af jeres yndlingsfotos. En anden idé ville være et sæt indgraverede vinglas med jeres navne. Hvis hun har en sød tand, vil hun helt sikkert elske nogle lækre personlige chokolader eller chokolade med hendes navn og et foto på!

En gave til din bedste veninde

Din bedste veninde er der altid for dig, tilbyder altid en skulder at græde på og har de bedste råd i enhver situation. En sådan ven er millioner værd, så glem ikke at fortælle hende, at du tænker på hende, og at du værdsætter jeres venskab. Hvorfor ikke overraske hende med et smukt indgraveret vinglas eller teglas, indgraveret med hendes navn. Hvis I kan lide at dele en velsmagende godbid, så vælg et indgraveret serveringsbræt i træ!

De fem bedste gaver til hende

Der er masser at vælge imellem! Vi har lavet en top fem over de mest populære gaver til hende til dig, i tilfælde af at du gerne vil have lidt mere inspiration:

 • Lækker chokolade
 • Et personligt krus med dit yndlingsfoto
 • Et personligt puslespil
 • Indgraverede glas
 • Et personligt, sødt tøjdyr

Originale, unikke gaver til hende

Når du leder efter en gave til en speciel person, såsom en ven, kæreste eller din mor, kan det være svært at finde en gave, der er original , og samtidig er noget, som modtageren vil synes om. Her hos YourSurprise tilbyder vi det unikke! Vi leder altid efter gaver, der kan forundre og overraske din ven, kæreste eller andre kvinder i dit liv.

Men hvad gør virkelig en gave original? Først og fremmest tror vi på, at der er en perfekt gave til alle, selv dem som har alt. Det er ikke så meget et spørgsmål om gavens praktiske funktion, men om at skabe noget helt unikt, som kun du kan give. Du kan gøre det ved at tilføje noget personligt, som kommer direkte fra hjertet, og er specielt lavet til den person, du ønsker at overraske. Hvis du ønsker at imponere hende, kan du bruge dine ynglingsbilleder af jer sammen, og lave noget ekstra specielt.

Gaver til din søster

Hvis du er så heldig, at du har en søster, så kender du hende sikkert bedre end de fleste. Uanset om I er biologisk relateret, eller om hun er selvvalgt familie, så er en søster personen, der for altid bliver i dit liv. Diskussioner, latter, ferier og begivenheder er alt sammen ting, der med tid har gjort jeres forhold stærkere.

Hvad giver du en søster, der har alt? Hvis de har en sød tand, kan du overraske dem med en gigantisk chokoladebar eller en vinflaske, som I kan åbne i løbet af en aften sammen. Du kan også tilføje et sødt kort med en fin personlig besked.

Gaver til din svigermor

Vi kender alle stereotypen om svigermødre, men heldigvis er det ikke altid virkelighed! Om du kan lide det eller ej, så er din svigermor en del af dit liv, den der opdragede din særlige person og en konstant tilstedeværelse i din bedre halvdels liv. Der er bestemt tidspunkter, hvor det at give hende en gave ville gøre hende rigtig glad, såsom hendes fødselsdag, et jubilæum eller endda Mors dag, hvis du virkelig vil imponere hende!

Det kan være svært at vælge en passende gave, men der er nogle trin, du kan følge for at finde den rigtige. Når du tænker på en gave til din svigermor, så spørge først dig selv, hvilken slags person hun er. Måske er hun en talentfuld kok og elsker at bruge tid i køkkenet? Hvis det er tilfældet, kunne et forklæde med et billede af hendes børnebørn eller et elegant knivsæt være den rigtige gave. Til svigermødre, som elsker at bruge tid derhjemme med familie, kan du vælge noget til hendes hjem, såsom et lærred eller et ur med et billede af hendes familie.

Originale gaver til hende

Leder du efter en original gave til din kæreste eller bedste veninde? Her er nogle af vores bedste forslag til dig! Fra gavepakker til budgetgaver, her kan du finde den bedste gave til din kone eller kvinden i dit liv.

Pakker til kvinder

En gave, der altid vil blive elsket, er gavepakken til hende, fordi du kan skabe den efter hendes ønsker og sende en kærlig tanke allerede fra den smukke æske, til en all-round gave. Der er forskellige gavepakker at vælge imellem, og YourSurprise tilbyder dig en række færdige løsninger! For eksempel gaveæsken fra Dove, for et øjebliks delikat velvære, eller en æske med produkter fra The Gift, med en intens duft. Til dem med en sød tand, en pakke til din aperitivo med snacks og skærebræt eller en pakke med vin og glas. Mulighederne er virkelig mange! Tilpas gaverne i æsken eller gavepakken og skab din personlige gaveæske med det samme.

Luksuriøse gaver til hende

Har du besluttet dig for at gå efter en luksuriøs gave i år og købe noget rigtig fint til din kæreste? Vi har også et udvalg af luksusgaver. Se vores bedste forslag:

 • Kæmpebjørn: 135 cm varm og blød personlig kæmpebjørn
 • En pakke med dit yndlingsmærke af Champagne, med personlig æske eller glas
 • En personlig bagage med billede. Fås i forskellige størrelser alt efter dine behov
 • En flaske whisky, med æske indgraveret med navn eller tekst

Billige gaver til hende

Der kan være tidspunkter hvor du leder efter en gave til hende, der ikke er kæmpe stor, men mere en kærlig tanke, som et "tak fordi du er her" eller "tak fordi du hjælper mig i en svær tid". Måske vil du sige tak til naboen, der hjalp dig, eller held og lykke til en kollega, der skal flytte til en anden by. Til disse lejligheder leder du sikkert efter en lille gave til hende, så hun kan føle sig værdsat, og glædeligt overrasket, fordi du har tænkt på hende.

Men hvad er de bedste små gaver til hende?

Vi har samlet nogle gaveideer til hende, der kan passe til ethvert budget

Gaver til hende 150kr

Hvem har sagt, at du skal bruge tonsvis af penge på en gave til din ven? Måske går du igennem en svær tid, eller du leder måske bare efter en lille gave for at takke en kollega. Heldigvis har vi også en bred vifte af gaver, der koster mindre end 150kr.

Her er nogle eksempler:

 • Krus med dit foto eller tekst: Fås i forskellige farver og modeller
 • Glas: Med indgraveret navn eller tekst. Både vinglas, cocktailglas, glas til shots og vandglas
 • Kort i træ: For at ønske nogen tillykke med fødselsdagen. Trykt med foto eller tekst direkte på træet
 • Videokort: Send din besked med et sjovt video kort med QR-kode!

Gaver til hende 250kr

Er budgettet for din gave maksimum 250kr? Det er ikke noget problem, hos YourSurprise har vi et godt udvalg af gaver til enhver pengepung! Har du brug for nogle gode ideer? Her er vores favoritter:

 • Personlige nøgleringe: Med foto eller tekst, i læder, metal eller plast
 • Snowglobe med et billede: En sjov og romantisk gave til din kæreste
 • Personlig flise: Du kan hænge den på væggen og på den måde vise et foto i en alternativ ramme
 • Personlig chokolade: En æske Milka-chokolade eller et telegram med lækre chokoladebogstaver

Spred lidt lykke

Hos YourSurprise tilbyder vi over 1.500 gode gaver som en del af vores sortiment, fra store til mindre gaver, der hver især er en perfekt overraskelse for nogen. Alle gaver kan på ingen tid tilpasses med et foto og/eller en tekst efter eget valg i redigeringsværktøjet.

Vi ved, at alle elsker at modtage gaver, men endnu mere, når de personaliseres til dem. Det kan være noget helt særligt at give nogen en gave, da det viser, at nogen tænker på dem og holder af dem. Når gaven er blevet givet, vil modtageren blive mindet om dette, hver gang de ser den personaliserede gave! Vores mål er at gøre folk glade: at sprede lidt lykke. Må vi gøre det sammen med dig?