Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter gode gaver til hende? Der er helt sikkert en kvinde i dit liv som fortjener en personlig gave. Vi har et kæmpe udvalg af gaver til hende, originale, unikke og helt personlige gaver. Find en gave til kvinden i dit liv til enhver anledning.

299 Gaver

Du har set 48 af 299 gaver

De perfekte gaver til hende

En personlig gave til hende kan være den bedste gave hun nogensinde har fået. Hvis du gerne vil fortælle hende, hvor meget hun betyder for dig, takke hende for alt hun gør for dig, fortælle hende hvor meget du elsker hende så er den bedste måde at gøre det på selvfølgelig med personlige gaver til hende. Alle vores gaver kan gøres personlige med eget billede, navn og tekst!

Personlige gaver til hende

Hvis I snart skal fejre årsdag, og du er på jagt efter en god gave til kvinden i dit liv, så kan du helt sikkert finde den perfekte gave hos os. Du kan ikke gå galt i byen med en betænksom gave, der har krævet en vis indsats at skabe. Hvad med en nøglering eller et sødt tøjdyr med hendes navn på? Hvis du gerne vil gøre lidt mere ud af det, kan du gå efter et sød bamse i fuld størrelse! De har alle en t-shirt på, som kan tilpasses med det foto, du vælger. Hvis hun ikke er til søde tøjdyr, kan du gå efter et cool personligt krus eller en nøglering med et billede af jer to! Se alle vores gaver til kæresten her.

De bedste gaveideer til hende

At finde de bedste gaver til hende kan være noget af en udfordring. Der er uendelige muligheder , men vi er her til at hjælpe dig med at finde gode gaver til hende. Vi har samlet et antal gaveideer til hende herunder som vi håber vil inspirere dig til at overraske hende til en særlig anledning.

 • En vinkøler med indgravering
 • Et par sjove strømper med billede
 • En indgraveret tekasse fyldt med lækker te
 • En gaveæske med de lækreste chokolader
 • En flaske alkohol i personlig trækasse
 • En heliumballon med et sjovt billede

Har du brug for flere gaveideer til hende? Så tjek alle vores gaveideer ud her.

En uforglemmelig overraskelse; Gave til kvinden der har alt

Er din bedste veninde der altid for dig? Vil du takke din søster for råd og vejledning? Eller måske sende en gave til din moster som har fødselsdag? Fortvivl ikke, vi har masser af gaveideer til hende. Hvorfor ikke overraske hende med et smukt indgraveret vinglas eller tekrus, indgraveret med hendes navn. Hvis hun elsker at drikke en drink med snacks ved, så er et tapasbræt med personlig indgravering en utrolig god gave.

De 10 bedste gaver til hende

Herunder har vi samlet de 10 mest populære gaver til hende i hele vores sortiment. Alle vores gaver personliggøres med eget billede, navn og personlig tekst. Det gør gaverne helt unikke, og vil helt sikkert få smilet frem. Vi håber disse gaveideer til hende vil hjælpe dig med at finde den helt særlige gave du søger.

 • Makeup taske med navn: Hold styr på makeuppen i denne stilfulde make-up taske. Tilføj hendes navn til denne praktiske men stilfulde gave. Det gør det til den perfekte gave til hende som viser du har tænkt på detaljerne.
 • Bucketlist bog til venner eller par: Bliv inspireret til eventyr og skab uforglemmelige minder med en bucketlistbog. Denne interaktive dagbog er en fantastisk gave til en veninde eller et vennepar som elsker at oplve nye ting sammen og gør deres drømme til virkelighed.
 • Gaveæske med personlig pleje produkter: vores personlige hudplejesæt er de perfekte gaver til hende som elsker at tage godt af sin krop.
 • Et personligt duftlys: Overrask med hyggelige fyrfadslyseholdere med eget navn, tekst eller billede.
 • Indgraveret vinglas: Løft glasset og skål på kvinden i dit liv. Højkvalitets vinglas i forskellige former og formater med indgravering som gør enhver anledning lidt mere særlig. Leder du efter gaver til hende så er et personlige glas altid et stort hit!
 • Badekøbe med navn: Pak hende ind i kærlighed med en lækker blødbadekåbe med hendes navn broderet på ryggen. Det bliver ikke meget mere personligt end det! Den perfekte gave til hende kan også være en praktisk gave som hun bruger i dagligdagen.
 • Cocktailshaker med gravering: Shake it up og start festen med en personlig cocktail shaker. Den indgraveres med hendes navn eller en sjov tekst. En must-have for enhver der elsker en god cocktail!
 • Personlig halskæde med navn: En af de bedste gaveideer til hende er en personlig halskæde indgraveret med lige præcis det navn eller det budskab du vælger. Et personligt touch til ethvert outfit.
 • Personlig flaske gin: Overrask med en flaske gin som er lige så unik som hun er. Tilføj hendes navn eller en betydningsfuld hilsen til etiketten, og du forvandler en gængs gave til en helt unik og personlig gave.
 • Tørrede blomster i træholder: Vores tørrede blomster i træholder er helt unikke og smukke gaver til hende. Super fint i ethvert hjem, som bryllupsgave eller valentines dag gave.

Originale og unikke gaver til hende

Når du leder efter en gave til en speciel person, såsom en ven, kæreste eller din mor, kan det være svært at finde en gave, der er original og samtidig er noget, som modtageren vil synes om. Her hos YourSurprise tilbyder vi det helt unikke og personlige! Vi leder altid efter gaver til hende, som virkelig vil overraske din veninde, kæreste eller andre kvinder i dit liv.

Men hvad gør virkelig en gave original? Først og fremmest tror vi på, at der er en perfekt gave til alle, selv gaver til hende der har alt. Det er ikke så meget et spørgsmål om gavens praktiske funktion, men om at skabe noget helt unikt, som kun du kan give.

Du kan gøre det ved at tilføje noget personligt, som kommer direkte fra hjertet, og er specielt lavet til den person, du ønsker at overraske. Hvis du ønsker at imponere hende, kan du bruge dine ynglingsbilleder af jer sammen, og lave noget ekstra specielt. Der er masser af gaveideer til hende, tjek alle vores gaver til hende ud her.

Fede fødselsdagsgaver til søster

Hvis du er så heldig, at du har en søster, så kender du hende sikkert bedre end de fleste. Uanset om I er biologisk relateret, eller om hun er selvvalgt familie, så er en søster personen, der for altid bliver i dit liv. Diskussioner, latter, ferier og begivenheder er alt sammen ting, der med tid har gjort jeres forhold stærkere.

Hvad giver du en søster, der har alt? Hvis hun har en sød tand, kan du overraske hende med en gigantisk chokolade fra kendte mærker eller en flaske vin med personlig etikette, som I kan åbne i løbet af en aften sammen. Du kan også tilføje et sødt kort med en fin personlig besked.

Gaver til hende 30 år

En 30-års fødselsdag er en stor milepæl, en der oftest fejres med fest og farver. Til en rund fødselsdag hører der selvfølgelig en gave til. Men gvad giver man en kvinde der fylder 30? Først og fremmest handler det ikke om hvor meget du har betalt for gaven, det er tanken der tæller. De fleste kvinder sætter størst pris på de gaver som er lavet ud fra kærlighed, og som personen har gjort lidt mere ud af.

Overrask den 30-årige fødselar med en helt personliggjort gave, med eget billede, navn eller tekst. Vores udvalg består af alt fra ting til hjemmet såsom lærred på billede eller borddekoration og køkkengaver. Er hun en rigtig køkkenprinsesse, så overrask hende med et personligt forklæde, eller et salt og peper sæt med indgravering.Er hun mere til hygge på sofaen, så kan du give et lækkert blødt tæppe med eget billede eller et flot krus med eget billede.

Andre gaveideer til hende der fylder 30 år kan for eksempel også være en flaske af hendes yndlingsvin med personlig etikette. Eller hvad med et sæt mojitoglas med peronlig indgravering? Mulighederne er uendelige. Tjek alle vores 30-års fødselsdagsgaver til hende ud her.

Gaver til hende 40 år

Leder du efter en original gave til din kæreste eller bedste veninde som fylder 40 år? Overrask hende med en helt personlig og unik gave. En moden kvinde i hendes bedste alder fortjener da lidt ekstra. Forkæl hende med en gave som du har lagt lidt mere energi i, og som er lavet helt specielt til hende! Leder du efter gaveideer til hende til en 40-års fødselsdag? Så tjek vores store udvalg af 40 års fødselsdagsgaver ud her.

Gaver til hende 60 år

Vil du overraske din mor eller måske mormor eller farmor med en fantastisk 60 års fødselsdagsgave? Så er du kommet til rette sted. Vi specialiserer os nemlig i personlige gaver til enhver alder! Vi har alt fra chokolader og slik, til alkohol og tilhørende glas, til køkkenudstyr og pynteting til hjemmet, altsammen gjort helt personligt med indgravering, tryk eller brodering af eget design.

Hvad vil 60-års fødselaren ikke sige til en personlig badekåbe eller kimono med eget navn eller personlig tekst broderet på ryggen? Eller et par lækre hjemmesko med broderi. Hvis du leder efter en gave til mormor eller farmor, å kan du også tjekke vores gaver til bedsteforældre ud her.

Kom i gang med at lave en personlig 60-års fødselsdagsgave til hende med det samme. Det er super nemt og simpelt. Find den gave du gerne vil personliggøre, og tilføj billede, navn og billede i vores online editor. Du kan også tilføje et af vores fine designs. Du ser med det samme en forvisning af resultatet. Er du tilfreds med dit kunstværk? Så tager vi over og sørger vi for at din gave bliver lavet med kærlighed og præcision i vores gaveværksted.

Se alle vores 60-års fødselsdagsgaver her.

Gaver til hende som vil gøre et stort indtryk

Vil du virkelig overraske din kæreste, bedste veninde eller kone med gaver til hende som bogstaveligt talt vil gøre et kæmpe indtryk? Hos YourSurprise har vi flere mega gaver som helt sikkert vil blæse hende bagover. Herunder finder du et par af vores bedste forslag:

 • En mega bamse: 135 cm dejlig blød krammebamse med personligt design
 • En gaveæske med hendes yndlings champagne, gjort helt personligt med indgraveret trækasse eller indgraverede tilhørende champagneglas
 • Mega chokolader fra bl.a Milka, Twix, Cote d'or eller Toblerone med personligt design, billede og tekst
 • En personlig kuffert med billede og eget design. Fås i forskellige størrelser og som sæt alt efter dine behov
 • En flaske whisky, gin, vodka eller rom med trækasse indgraveret med navn eller tekst

Billige gaver til hende

Der kan være tidspunkter hvor du leder efter en gave til hende, der ikke er kæmpe stor, men mere en kærlig tanke, som et "tak fordi du er her" eller "tak fordi du hjælper mig i en svær tid". Måske vil du sige tak til naboen, der hjalp dig, eller held og lykke til en kollega, der skal flytte til en anden by. Til disse lejligheder leder du sikkert efter en lille gave til hende, så hun kan føle sig værdsat, og glædeligt overrasket, fordi du har tænkt på hende.

Men hvad er de bedste små og betænksomme gaver til hende til en billig pris?

Vi har samlet nogle gaveideer til hende, der kan passe til ethvert budget

Gaver til hende under 150 kr

Hvem har sagt, at du skal bruge tonsvis af penge på en gave til din veninde? Måske går du igennem en svær tid, eller du leder måske bare efter en lille gave for at takke en kollega. Heldigvis har vi også en bred vifte af gaver, der koster mindre end 150 kr.

Her er nogle eksempler:

 • Krus med dit foto eller tekst: Fås i forskellige farver og modeller
 • Personlig nøglering: Fås med indgraveret læder, trykt billede eller egen tekst
 • Glas: Med indgraveret navn eller tekst. Både vinglas, cocktailglas, glas til shots og vandglas
 • Kort af træ: Ønsk tillykke med et bæredygtigt kort af træ som kan indgraveres med eget billede og design.
 • Snekugle med eget billede: fås både med snefnug, glimmer og små fine hjerter. En sjov og romatisk gave til kæresten på valentinsdag eller som julegave
 • En personlig drikkedunk med eget design og tekst: perfekt til hende der elsker at dyrke sport
 • Et tapasbræt med personlig indgravering til livsnyderen der elsker at drikke en drink i ny og næ

Gaver til hende under 250 kr

Er budgettet for din gave maksimum eller omkring 250 kr? Det er ikke noget problem, hos YourSurprise har vi et stort udvalg af gaver til enhver pengepung! Har du brug for nogle gode gaveideer til hende til en god pris?

Alt fra flotte glaskander med indgravering til glotte pudebetræk. Hos os finder du de bedste fødselsdagsgaver og julegaver til hende. Alt sammen til en overkommelig pris!

Herunder finder du et par af vores favoritter:

 • Duftpinde fra the Gift Label med personalisering. Den perfekte gave til kvinden der har alt!
 • Forgyldt vedhæng til halskæde med indgravering af tekst eller billede: En betydningsfuld og romantisk gave til konen eller kæresten.
 • En kæmpe plade chokolade med eget personligt design fra hendes yndlings chokolade mærke
 • Personlig flise: Du kan hænge den på væggen og på den måde vise et foto i en alternativ ramme

De ultimative gaver til hende

Vores udvalg er stort og mulighederne er uendelige. Med vores gaver til hende kan du ikke gå galt i byen. Alle elsker en personlig og unik gave som repræsenterer vores personlighed. Vores gaver leveres hurtigt og i en fin gaveæske. Det er også muligt at få sendt gaven direkte til hende der er modtageren.

Har du brug for inspiration til gaver til ham kan du tjekke dem alle ud her.