Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gør en simpel og klassisk chokolade gaveæske til noget helt personligt og unikt med vores chokolade gaveæsker med personligt design, billede, navn eller tekst.

49 Gaver

Du har set 48 af 49 gaver

Chokolade gaveæske personliggjort med billede, tekst og/eller navn

Har du nogensinde fået en chokolade gaveæske? Hvis du er vild med chokolade, så ved du at chokolade er den bedste gave at få. Uanset om du nyder dem alene eller deler dem med dem du holder af, så er hver bid en nydelse.

Når det kommer til chokoladegaver så er YourSurprise specialister. Lav din egen unikke og personlige chokolade gaveæske og overrask med en dejlig og lækker chokoladegave.

Gør din særlige øjeblikke lidt sødere med den perfekte gaveæske chokolade

Chokolade gaveæsker har længe været et symbol på romantik, venskab og luksuriøs selv-forkælelse. Der er simpelthen ingen anledning som ikke bliver endnu bedre med en chokolade gaveæske. Det er den perfekte værtindegave eller takkegave som nu også kan gøres endnu mere personligt.

Valget af den helt rigtige chokolade gaveæske afhænger primært at 3 ting:

  • Type chokolade: Er modtageren helt tosset med et specifikt chokolade mærke, så sørg for at vælge en gaveæske chokolade af det mærke og gør gaveæsken helt personlig.
  • Hvordan gaveæsken ser ud: Vil du give en stor gave, en lille gave, udvalget er stort hos os. Alle gaveæsker kan personliggøres.
  • Anledningen: Forskellige anledninger har forskellige temaer og designs. For eksempel er en hjerteformet gaveæsken perfekt til en romantisk anledning som valentinsdag eller endda Mors Dag. Hvis det er til en fødselsdagsgave eller værtindegave så har vi også designs og temaer der passer til det.

Tema chokolade gaveæske til særlige anledninger

Her hos YourSurprise, kan du lave din egen personlige chokolade gaveæske til enhver anledning. Vi har et udvalg med særlige chokolade gaveæsker til næsten enhver særlig anledning med en særlig tema gaveæske og design til for eksempel Jul, Påske, Mors Dag, Fars Dag, Valentinsdag og meget meget mere. Med chokolade går du aldrig galt i byen.

Det personlige strejf: sådan gør du din chokolade gaveæske personlig

Det drejer sig ikke kun om et sødt kort og en fin sløjfe når vi snakker om at gøre din chokolade gaveæske personlig, selvom det selvfølgelig også er fine ideer. Hos os bliver din gave virkelig personlig med personliggjort emballage. Det drejer sig også om at finde de perfekte detaljer til at gøre din gave helt unik.

Trin 1: Start med at vælge den chokoladegave som du tror modtageren bedst kan lide. Er han eller hun mere til klassisk mælkechokolade, eller tør de kaste sig ud i mere spændende smage? Måske har de endda en præference for et specifikt mærke.

Trin 2: Vælg smag og størrelse på din chokolade gaveæske og åben vores online editor.

Trin 3: I vores online editor kan du vælge hvordan du vil personliggøre din chokolade. Du kan tilføje billede, en personlig hilsen, et navn og/eller et logo. Du kan også vælge mellem flere fine skabeloner og designs.

Husk på at din personliggørelse skal afspejle modtagerens unikke smag og dit eget personlige touch. Ved at skræddersy din gave til modtagerens smag viser du betænksomhed, og gør du en helt almindelig chokolade gaveæske til en virkelig original og uforglemmelig gave.

Den bedste chokolade som gave finder du her

Den bedste chokolade som gave er selvfølgelig chokolade som modtageren er vild med. Vi har et stort udvalg af chokolade hos YourSurprise. Inspiration og ideer til chokolade som gave finder du herunder:

Det har aldrig været nemmere og sjovere at lave en helt personlig gaveæske chokolade. Uanset om du vælger håndlavede luksus chokolader, eller går efter kendte mærker som Lindt eller Milka, så er en chokolade gaveæske mere end kun en gave - det er et lækkert tegn på din kærlighed, omsorg og individualitet!